to chyba lepiej na zalew sulejkowski lepszy kierunek . Miałem tam jechać ale mi sie troche nie chce tyle kilometrów robić - na zegrzu ma być prawie to samo... prawie... oprócz szarpaczki przy tym kierunku WDW moze wejśc nawet dobrze nie wspominając o marnie - ale ja tam sam nie jade - bo dla mnie tam jest dziwne wyjscie ....
Nie jest powiedziane.... Ewidentnie ten poludniowy zachod to najlepszy kierun na zegrze. Wyglada obiecująco...jak sie utrzyma to bede na promenadzie ok 16tej.
Siema, mam takie pytanko. Zacząłem swoją przygodę z Kite w tym roku, chociaż wcześniej jeździłem na obozy z kite. Jeżeli potrafię sterować latawcem, a chciałbym sie podszkolić w pływaniu na desce. Pływam w lewo i w prawo, ale chciałbym to jeszcze dopracować. Czy warto pojechać nad zegrze? Mam swój sprzęt, również byłbym szczęśliwy jeżeli znalazłaby się osoba która by mi pomogła i troche mnie nauczyła. Oczywiście mogę zapłacić
Zegrze jako miejsce do nauki jest delikatnie mówiąc słabe. Nie jest to bezpieczne miejsce. Jeśli chcesz gdzieś blisko Wawy to jedyne miejsce jakie znam to Domaniów, gdzie możesz się "wyostrzyć z buta". Przy odpowiednich kierunkach oczywiście. Jest oddzielny wątek.