takoon Vegas 128 deska po testach sprzedam 750zł!!!!!Kpl

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
kiter

Post18 maja 2006, 15:02

Sprzedam deskę Takoon Vegas 128 po testach jak nowa kompletna.
cena 750zł
602660191
windkity@op.pl

Bady5

Post18 maja 2006, 21:14

prosze o zdjecia! bady5@wp.pl

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post18 maja 2006, 23:22

polecam...swietna decha...swoją wspominam z łezką w oku :)

Gość

Post24 maja 2006, 00:11

Zakupilem ta deske od sklepu
Xsport z Katowic ul. MIKOŁOWSKA 53

Zapamietajcie ten adres i nazwe poniewaz jest to oszust.
Rozmawialem z pracownikiem a nastepnie jak przypuszczam z wlascicielem sklepu (niestety pan nie byl tak mily zeby sie przedstawic), na temat deski, ktorej ogloszenie zamiescil na kiteforum.pl .
Dzwonilem 2 razy zeby sie upewnic i 2 razy rozmawialem z tym sklepem o desce TAKOON VEGAS 128 2005' po testach bez jakichkolwiek uszkodzen.
Co dostalem?
TAKOON VEGAS 128 2004' nie po zadnych testach tylko po conajmniej roku latania na dodatek ze sporym peknieciem spodniej czesci blatu nie liczac mnostwa innych rys. Dodatkowo deska przyszla w piasku chyba zdejmowali ja komus z nog i wsadzili prosto do paczki...

Zadzwonilem by jak najszybciej wyjasnic sprawe. Pan powiedzial ze uszkodzenia musialy powstac podczas transportu. Przeslalem mu nawet zdjecia uszkodzen deski i nienaruszonego kartonu zeby zobaczyl ze nic takiego nie mialo miejsca. Ok ustalilismy ze dokonamy zwrotu i dostane pieniadze z powrotem. Jak sie pozniej okazalo sklep jednak zmienil zdanie i dostalem maila ze przesylka za pobraniem nie zostanie odebrana. Mam deske wyslac normalna paczka a oni zobacza co sie stalo i pociagna do odpowiedzialnosci odpowiednie osoby.
Oczywiscie nie ma takiej opcji zeby sklep mial i deske i pieniadze za nia bo w ten sposob nie mam zadnych perspektyw zeby sie ubiegac o swoje prawa.
Ostatecznie w rozmowie telefonicznej zostalismy nazwani oszustami, naciagaczami i w tym momencie pewna granica zostala przekroczona.
Jestem bardzo rozczarowany takim postepowaniem wlasciciela(?) sklepu. I nie zamierzam odpuscic temu panu jesli na to liczy.

kiter

Post24 maja 2006, 10:29

Witam
Jest to ewidentny oszust i naciągacz zdjecia były przesłane pod kazdy adres osoby zainteresowanej. Chciał wyłudzić deske nową w tej samej cenie i próbował szantazować mnie motywując iz deska jest zarysowana
Poprosiłem o odesłanie deski z powrotem.

Anonymous pisze:Zakupilem ta deske od sklepu
Xsport z Katowic ul. MIKOŁOWSKA 53

Zapamietajcie ten adres i nazwe poniewaz jest to oszust.
Rozmawialem z pracownikiem a nastepnie jak przypuszczam z wlascicielem sklepu (niestety pan nie byl tak mily zeby sie przedstawic), na temat deski, ktorej ogloszenie zamiescil na kiteforum.pl .
Dzwonilem 2 razy zeby sie upewnic i 2 razy rozmawialem z tym sklepem o desce TAKOON VEGAS 128 2005' po testach bez jakichkolwiek uszkodzen.
Co dostalem?
TAKOON VEGAS 128 2004' nie po zadnych testach tylko po conajmniej roku latania na dodatek ze sporym peknieciem spodniej czesci blatu nie liczac mnostwa innych rys. Dodatkowo deska przyszla w piasku chyba zdejmowali ja komus z nog i wsadzili prosto do paczki...

Zadzwonilem by jak najszybciej wyjasnic sprawe. Pan powiedzial ze uszkodzenia musialy powstac podczas transportu. Przeslalem mu nawet zdjecia uszkodzen deski i nienaruszonego kartonu zeby zobaczyl ze nic takiego nie mialo miejsca. Ok ustalilismy ze dokonamy zwrotu i dostane pieniadze z powrotem. Jak sie pozniej okazalo sklep jednak zmienil zdanie i dostalem maila ze przesylka za pobraniem nie zostanie odebrana. Mam deske wyslac normalna paczka a oni zobacza co sie stalo i pociagna do odpowiedzialnosci odpowiednie osoby.
Oczywiscie nie ma takiej opcji zeby sklep mial i deske i pieniadze za nia bo w ten sposob nie mam zadnych perspektyw zeby sie ubiegac o swoje prawa.
Ostatecznie w rozmowie telefonicznej zostalismy nazwani oszustami, naciagaczami i w tym momencie pewna granica zostala przekroczona.
Jestem bardzo rozczarowany takim postepowaniem wlasciciela(?) sklepu. I nie zamierzam odpuscic temu panu jesli na to liczy.

Akira

Post24 maja 2006, 15:30

Rzecz w tym ze nie prosilem o zadne zdjecia tej deski bo mi sie spieszylo. Zaufalem na slowo 2 osobom i jak widac chyba co niektorzy nie dorosli jeszcze do zycia bez komuny i oszukiwania. Z tego co widze wyzej o zdjecia poprosila jedna osoba z ktora obecnie staram sie skontatkowac i uzyskac od niej te zdjecia bo chce zobaczyc co takiego zostalo rozsylane.
Dzwonilem 2 razy i rozmawialem z 2 roznymi osobami pracujacymi w waszym sklepie. Obie niezaleznie powiedzialy ze chodzi o deske TAKOON VEGAS 2005' po testach czarno- zolta.
Zalozmy ze rocznik mozna jeszcze pomylic ale te deski roznia sie od siebie tak diametralnie ze po prostu nie ma takiej opcji! (2004 jest szaro czerwona, a 2005 czarno zolta)
Paczka juz do Pana idzie z powrotem jutro powinna byc. Poczekamy zobaczymy jak to Pan zakonczy.

Awatar użytkownika
X SPORT
Deska: Crazy Fly Bulldozer 130 x 41
Latawiec: Takoon Furia 7.0, 9.0, 13.0
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 maja 2006, 14:03

Witam
Sklep X SPORT nie sprzedawał deski Takoon nikomu, sprzdawała ją osoba prywatna czyli michał pracownik sklepu.
Proszę nie mieszać spraw prywatnych z firmowymi.
Ja moge tylko potwierdzić iz deska była dwa tygodnie uzywana na wyjeżdzie w Egipcie i gdyby Michał nie wyjeżdżał do Anglii do szkoły to podejrzewam że nie sprzedawałby jej.
Pozdrawiam wszystkich
Barry
X SPORT

Wróć do „Latawce / Kite'y”