Mikolpa pisze:Fikus pisze:Ah! w koncu zagrodzili Kwadrat Bermudzki na Akwenie,
za duzo niewyjasnionych zdarzen,
i faktycznie kwadrat pokrywa najbardziej tajemnicze spoty..
niech grozy doda fakt że to na jednym z tamtych spotow zatonela moja niezatapialna kamerka (ledwo zblizajac sie do tafli),
takze cos musi byc na rzeczy...
Kwadrat Bermudzkijak zwykle nadałeś mega trafną nazwę
![]()
Pewnie większość się teraz zastanawia co Ten Fikus znów wymyślił![]()
Dodam że to najbardziej tajemniczy zakątek Mietka gdzie jeszcze nikt nie pływał i skakał i czekam już od dawna na prognozę przy której to zrobię![]()
A tak z bardziej przyziemnych tematów.
Są jacyś chętni na wspólne zajęcia edukacyjne w Niedzielę na Słupie?
Fikus pisze:Mikolpa pisze:Fikus pisze:Ah! w koncu zagrodzili Kwadrat Bermudzki na Akwenie,
za duzo niewyjasnionych zdarzen,
i faktycznie kwadrat pokrywa najbardziej tajemnicze spoty..
niech grozy doda fakt że to na jednym z tamtych spotow zatonela moja niezatapialna kamerka (ledwo zblizajac sie do tafli),
takze cos musi byc na rzeczy...
Kwadrat Bermudzkijak zwykle nadałeś mega trafną nazwę
![]()
Pewnie większość się teraz zastanawia co Ten Fikus znów wymyślił![]()
Dodam że to najbardziej tajemniczy zakątek Mietka gdzie jeszcze nikt nie pływał i skakał i czekam już od dawna na prognozę przy której to zrobię![]()
A tak z bardziej przyziemnych tematów.
za pooźno,
raz ze kwadrat bermudzki jest juz pod woda jak atlantyda a dwa ze udalo mi sie to ogarnac na wektorze ssw i jest spoko..
a na malediwach wystaja tylko same najwyzsze szczyty 0,5mnpm nad poziomem mietkowa;)
KrisIs pisze:Latem tam popływałem przy S piekny flat zachód słońca . Trzeba będzie odkopać materiał i jakiś nudny filmik pamiątkowy zmącić.
Mikolpa pisze:KrisIs pisze:Latem tam popływałem przy S piekny flat zachód słońca . Trzeba będzie odkopać materiał i jakiś nudny filmik pamiątkowy zmącić.
To dawaj filmik lub zdjęcie to będziesz pierwszy który tam pływał i to udekumentował
KrisIs pisze:Mikolpa pisze:A tak z bardziej przyziemnych tematów.
Jasne że tak.
ciurek pisze:Mi może też się uda
ciurek pisze:Kurde doktorze dziś wysoko zaleciałeśja niestety nie dojechałem.
Mikolpa pisze:Oj były loty i nie tylko w góręsolidnie mnie wytarmosiło
![]()
Ciśnienie obniżone ..... na trochę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości