mattworm pisze:Nie mogę utworzyć nowego posta odnośnie wysokich lotow- a dokładnie techniki, może Pablo gdzieś to ulokuje właściwie.
Mam taki problem ze od kilku lat próbuje skakać coraz wyżej ,ale zatrzymałem sie na 7m i nie idzie.dziś np 10m Ozone C4 grubo przepowerowany i nic, wiem ze cos mam w technice nie tak, ogladalem multum filmików i wydaje sie ze robię ok a jednak. Mowie o srodladziu gdzie nie ma kickerow z fal , jakieś porady mile widziane!!!! Zaznaczenia ze jazda w polwietrze żeby nabrać prędkości i później zacięcie z deski i latawiec w zenit są mi znane,ale czegoś brakuje.
Mincek pisze:No to coz tu napisac. Chwalcie sie wynikami, bo ja mam zamiar... nowy rekord, a sezon w polowie....
A jak tam u Was?? Ilu z Was udalo sie pobic swoje dotychczasowe rekordy??
Mincek pisze:W sumie 3, bo zaczalem w piatekno i 100kg...
KrisIs pisze:13m Peter Lynn Ecape v7 Clash 2.0 136x40 śródlądzie letni rekord -chyba muszę nabyć Apexy może urwę kolejne 10 cm
Mikolpa pisze:Krisu A czemu tam jest Mietek, nie da się zmienić lokalizacji na Słup?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości