kuicets pisze:Wełniacz pisze:Nie wiem czy byłeś ostatnio w Rewie ale mnie szkwały +40 ciut niepokoją.... byłem wtedy na wodzie i ciężko jest :/ po 7.00 zapowiadają się mniejsze i wtedy z 9m się piszę
Ale to było chyba z zachodu? Wschód/południowy wschód zwykle równo i bez szarpanki...
Na razie brak Apacza na 4:00, a samemu po zatoce bujać mi się nie widzi. W kontakcie!
Wełniacz pisze:Ja ok 14.00 zjawiam się w Rewie i w ostateczności foil ale liczę na flat i skoki
mitsu pisze:kuicets pisze:Wełniacz pisze:Nie wiem czy byłeś ostatnio w Rewie ale mnie szkwały +40 ciut niepokoją.... byłem wtedy na wodzie i ciężko jest :/ po 7.00 zapowiadają się mniejsze i wtedy z 9m się piszę
Ale to było chyba z zachodu? Wschód/południowy wschód zwykle równo i bez szarpanki...
Na razie brak Apacza na 4:00, a samemu po zatoce bujać mi się nie widzi. W kontakcie!
Jest nas juz 2ch czerwonoskorych (Ty, ja). Ja niestety mam prace na 9 to jedyna opcja super z rana. Chyba ze lapiemy pol dnia wolnego i ustawka ok 7 i powrot ok 11/12 do rewy a po drodze zlapiemy chlopakow na ryfie?
Co do slonca, moze byc ciezko byc w kontakcie o 3:30 czy lecimy czy nie, to nie ukrywam, ze jechalbym w ciemno obojetnie jaki warun. jak dla mnie slonca zabraknie jutro z rana.
Wiatrowo powinno byc bardzo ok i z zapasem na 9. zgadzam sie ze E wejdzie spokojniej bez wiekszych bomb, jakie pamietamy z czwartku... w najgorszym wypadku skonczymy w Pucku.
ps. Twoj pomysl tak mi pomieszal w glowie, ze dzisiaj z automatu wstalem ok 4...wschod zacny, jasno da rade latac.
adamtoma pisze:sam rano nie bedziesz.... powinno byc jeszcze ze 2-3 chetnych na plywanie przed praca, 4.30-5.00 na plazy, do zo...
grzybolino pisze:Ktoś wie co z tym typem się dzieje? Moze trzeba koledze pomoc i jakaś zrzutkę na rehab utworzyć?
matsor pisze:Grzegorz KiteLife pisze:Popołudnie zrobione.
Co to jest na 1 zdjęciu?
Grzegorz KiteLife pisze:matsor pisze:Grzegorz KiteLife pisze:Popołudnie zrobione.
Co to jest na 1 zdjęciu?
Jastarnia, fundamenty po torpedowni nazywane potocznie "kamieniem".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości