Hej,
czy ma ktoś z Was rozeznanie jak wiatrowo jest na wyspie Kos, Grecja w okresie koniec maja - początek czerwca?
czezz pisze:Hej,
czy ma ktoś z Was rozeznanie jak wiatrowo jest na wyspie Kos, Grecja w okresie koniec maja - początek czerwca?
czezz pisze:Hej,
Turbo_Sen pisze:Hey był ktoś może na Kos Psadili? Chcę jechać na początku sierpnia ale nie wie czy mogę liczyć na pewny wiatr.
Chciałem się zatrzymać w hotelu blisko plaży Psadili i szkołki Windsurf & Kitesurf kos psalidi windzone, ale nie maja odczytów wiatru więc nie wiem czego się spodziewać.
mazar pisze:Turbo_Sen pisze:Hey był ktoś może na Kos Psadili? Chcę jechać na początku sierpnia ale nie wie czy mogę liczyć na pewny wiatr.
Chciałem się zatrzymać w hotelu blisko plaży Psadili i szkołki Windsurf & Kitesurf kos psalidi windzone, ale nie maja odczytów wiatru więc nie wiem czego się spodziewać.
i jak było ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości