Koszulkę kiteową -Zdecydowanie kupię

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2004, 12:44

Cześc,
Drodzy Kiteforumowicze!! Prawie 150!!!!! postów na temat naszych koszulek, kolorów ,loga itp. Dośc sciemniania ! ZDECYDOWANIE KUPIĘ...
( fajną ) koszulkę. ......... i wszystko jasne.
Pozdro fuu1 :D
PS. Propozycje i opisy prosze wysyłac na emaila ( nie jestem wybredny, wszystkie proposy loga mi się podobały)

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2004, 14:37

To fakt, ze juz zbyt dlugo to trwa... kilka osob pisalo, ze koszulke moga zalatwic tylko logo.... logo juz niejedno sie przewinelo, ktore byloby zajebiste i dalej cisza.... moze by te osoby, ktore maja mozliwosc kupienia fachowej lycry i zrobienia dobrego nadruku rzucily konkretna propozycje... tydzien ostatecznej debaty nad motywem koszulki i do dziela... bo poki co sezon sie zaczyna a koszulek ani widu ani slychu...

a ja juz nawet wylicytowalem na allegro sobie lycre z windsurfing era cup... bo zadnych kite'owych nie widzialem :roll:

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2004, 15:46

Zdecydowanie popieram poszukiwanie "gołych" ;) koszulek z lycry lub polyestru :!: Dużo lepsza będzie koszulka, w której będzie można pływać, niż taka zwykła. Jak się nie znajdzie to trzeba będzie się zadowolić zwykłą :( Rzuciłem pytanie, gdzie kupić takową koszulkę (poly lub lycra), ale nikt nie odpowiedział. Może jednak ktoś wie :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2004, 17:31

moja koszulka jest wlasnie z polyestru ... dzisiaj w niej plywalem ... oczywiscie na piance ... :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
onzo
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2004, 18:15

Fajnie, liczyłem, że odpowiesz. Skąd tylko wytrzasnąć takową koszulkę, jak na niej zrobić nadruk (pisałeś coś o konkretnej technice, ale gdzie to zrobić na większą skalę. Może mógłbyś się tym zająć :?: ). Ważne też ile to kosztuje.

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2004, 19:04

ja swoja koszulke robilem u Benka .... jesli chodzi o laykry to koszt bedzie z nadrukiem ok 80 zl za sztuke ale trzeba by zamowic ok 100 szt ... koszulki z polyestru (takie jak moja) z nadrukiem cena ok 60 - 70 zl ... oczywiscie jesli zamowi sie wiecej cena duzo spadnie..

morlov
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2004, 19:11

No to zbierzmy sie w koncu, wybierzmy jakies logo i do dziela :D

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2004, 20:39

Wróci admin to zrobi jak mówił :!: Wstawi wszystkie propozycje do jednego posta i będzie można głosować :) Potrwa to tydzień, każdy da głosik która mu się podoba i ta co wygra to pójdzie na koszulkę. Jak będzie wybrany projekt to ze zrobieniem nie będzie problemu bo drukarni które robią takie rzeczy jest dużo. Co do laykry to pewnie będzie tylko na specjalne zamówienie bo nie sądzę, że wszyscy chcą mieć odrazu na laykrach. Kupi taką koszulkę sporo osób które nie pływają.

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2004, 22:30

Dokladnie... bo warto by juz na weekend majowy miec takowa koszulinke... czyli twarda reka... ankieta... do boju i odbioru :P

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post11 kwie 2004, 11:00

Poczekajcie na Pabla ... te koszulki co my robimy nie maja nic wspolnego z forum ... Pablo wroci zrobi ankiete wtedy wybierzemy wzor i sie zrobi ....

Awatar użytkownika
Trusek
Deska: Su2
Latawiec: North Rebel 9 i 12

Post13 kwie 2004, 21:45

Witam wszystkich!!!!
Bezwzględnie koszulki muszą być gotowe na majowy weekend a przynajmniej byłoby naprawdę fajnie zrobić spotkanie kiteforumowców w tej Ustce i od razu rozprowadzić koszulki. Chętnych będzie wielu na pewno. Potrzebna tylko błyskawiczna decyzja, głosowanie na logo forum i drukowanie.
Najlepsza będzie chyba ta koszulka z lycry czy czegoś w tym stylu.
Pozdrawiam!
Trusek

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post13 kwie 2004, 22:36

jaka by nie byla, obojetnie ktore loo to i tak pewnie kupie... stymze, widzac jak szybko zbliza sie weekend majowy marnieja szanse na odbior w tym terminie koszulek :? Ale trzeba byc dobrej mysli i liczyc na dobre wiatry w tym kierunku 8)

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post14 kwie 2004, 10:21

mi sie wydaje ze lepiej zamiast laykry zrobic z polyestru ... mozna wtedy w nich plywac ale kupia je tez ludzie ktorzy chca je ponosic nie tylko w wodzie... zostanje tylko wybor koloru i nadrukow... mysle ze Pablo wkrotce bedzie i do maja koszulki bedziemy mieli

Awatar użytkownika
onzo
Kontaktowanie:

Post14 kwie 2004, 18:33

Zdecydowanie jestem za :!: Dobrze by było zobaczyć jak wygląda taka koszulka, nie tylko jeżeli chodzi o logo, ale także fason i układ kolorystyczny (ze zdjęcia wynika, że jest jakaś pseudo-stójka no i inny kolor na ramionach). Jakbyś miał jakieś bardziej "całościowe" zdjęcia to wrzuć na forum jak możesz :idea:

Wróć do „Forum Główne”