Pierwsze koty za płoty

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post17 kwie 2004, 17:42

No i stalo sie... dzisiaj powaznie zachorowalem 8)
Rano wyskoczylismy z Airmanem + Onzo nad Jeziorsko... wialo dosc miernie, wiec chlopaki sobie za wiele nie poplywali, ale jak dla mnie do nauki byle very ok... poznalem pierwsze tajniki kitowania, starty latawca, osemki, kiteloopy i zachorowalem w pelni... juz sie nie moge doczekac kolejnego wypadu i az ciagnie mnie by wejsc juz do wody i przelozyc to na wodne proby plywania... z a j e b i s c i e mi sie to podoba 8) Ci co jeszcze nie sprobowali niech od razu sie wybieraja, a tym co juz plywaja juz zazdroszcze swobodnosci w poruszaniu sie i trichowaniu... a jesli ktos ma ochote jutro poplywac z nami, oczywiscie jesli bedzie wialo to serdecznie zapraszam, klimat super.

Aloha 8)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post17 kwie 2004, 17:57

No rzeczywiście - wiało słabiuteńko. Rano jeszcze jako tako, ale potem siadło prawie do zera :( Co prawda potem pojawił się niezły wiatr na ok. 20 minut dając nam nadzieję na więcej. Było z nami jeszcze 2 znajomków, przy czym tylko Bartek wyszedł na wodę na FS titanie 18,5. Niestety zanim my się wybraliśmy, siadło na tyle, że tylko M4X miał zabawę szkoleniową. Na pływanie raczej szans nie było. Chociaż może gdybym wziął 20 :?: :roll: :wink: Za to opalanko wyszło super :!: Trzeba było wziąć jakieś piwko i grillika :idea:

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post17 kwie 2004, 18:09

No miejmy nadzieje, ze jutro podwieje troche mocniej :roll:

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2004, 01:00

:)