List do organizatorów Żywca! Ważne!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Ksiaze
Dostał piwko: 29 razy

Post29 sie 2006, 11:37

List Otwarty do Organizatorów Zawodów Żywca!
Moje zachowanie miało pokazać i pokazało, że nie wszystko w tych zawodach było tak zorganizowane jak powinno, jeśli chcą to chętnie powiem, w czasie spokojnej rozmowy co poprawić- część "błędów" wymieniłem w poprzednim poście- (post na sieplywa.pl)
Jeśli ktoś poczuł się urażony, jeszcze raz przepraszam.
Cieszę się że zorganizowali duże zawody promujące ten sport, za to dziękuję w imieniu swoim i innych zawodników. Chciałbym zamknąć niepotrzebną dyskusję i tu mam prośbę do organizatorów- zrzekam się wyjazdu do Brazylii, proszę by pieniądze przeznaczone na mój wyjazd (ok. 6000-8000zł) podzielili równo pomiędzy wszystkich zawodników zgłoszonych do Mistrzostw Polski w Kitesurfingu Żywca(nie licząc mnie). Jeśli to zrobią, pokażą klasę i to, że tak jak mi, im także zależy na promocji tego sportu i zawodników.
(jeśli na moje miejsce wrzucą kogoś innego to pokażą że dla nich liczy się tylko show, komercja i nie rozumieją ducha tego sportu- przyjaźni i współpracy)

Mam nadzieję, że w przyszłym roku zorganizują jeszcze lepszy tour.

Gorąco Pozdrawiam
Łukasz Ceran- Książe 8)

toomaj
Kontaktowanie:

Post29 sie 2006, 12:27

Nie jestem za bardzo w temacie, cos gdzies przegapilem :think: ale Twoja decyzja godna podziwu :idea:

szacuneczek

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post29 sie 2006, 13:17

dla tych co nie w temacie http://sieplywa.pl/siewie.php?id=1032

Ksieciu mam nadzieje ze wyslales tez LIST OTWARTY do rzecznika prasowego Grupy Zywiec.

morlov
Kontaktowanie:

Post29 sie 2006, 13:43

Ale chyba nie do Zywca tylko do Agencji Live ktora jest organizatorem.

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post29 sie 2006, 13:55

no nie zupelnie :wink: w dyskusji caly czas pojawia sie brand Zywca a nie jakies tam agencji :!: wiec jesli wyjdzie wieksza afera to jaka marka na tym straci :?:

Luki
Kontaktowanie:

Post29 sie 2006, 14:02

Ksieciu! Czy cie POJE...LO ??? Wygrales ten bilet . Nalezy ci sie! Srał pies wszystkich ktorzy mysla inaczej. To jest nagroda za ciezka prace... treningi i kontuzje. Nie unos sie honorem i jedź do tej pieprzonej Brazylii !! Jezeli chlopaki nie wyciagna wnioskow z tegorocznych MP Zywca i za rok znowu zrobia piwna biesiade z kajtem w tle to ich broszka. Niech w koncu powstanie jakis zwiazek i niech bedzie pozadek w tej materii... i mam nadzieje ze jezeli powstanie, to nie zaloza go chachmęciaże ktorzy beda ssać tylko kasiore i dawac dupy sponsorom.

POzdrawiam Wszystkich Kajciarzy
PEACE!!!!

morlov
Kontaktowanie:

Post29 sie 2006, 14:42

Luki pisze:Ksieciu! Czy cie POJE...LO ??? Wygrales ten bilet . Nalezy ci sie! Srał pies wszystkich ktorzy mysla inaczej. To jest nagroda za ciezka prace... treningi i kontuzje. Nie unos sie honorem i jedź do tej pieprzonej Brazylii !! Jezeli chlopaki nie wyciagna wnioskow z tegorocznych MP Zywca i za rok znowu zrobia piwna biesiade z kajtem w tle to ich broszka. Niech w koncu powstanie jakis zwiazek i niech bedzie pozadek w tej materii... i mam nadzieje ze jezeli powstanie, to nie zaloza go chachmęciaże ktorzy beda ssać tylko kasiore i dawac dupy sponsorom.

POzdrawiam Wszystkich Kajciarzy
PEACE!!!!

Stary! Wskaz chociaz jedna osobe ktora uwaza ze Ksieciowi sie nie nalezalo. Chociaz jeden cytat. Ksieciu uzbieral najwieksza ilosc pkt z wszystkich edycji i zostal mistrzem. PROSTE.

I podaj jeszcze przyklad tej piwnej biesiady. Bylem na wszystkich edycjach. Organizatorzy bardzo starali sie zeby wszystko wypadlo jak najlepiej. W wiekszosci nie wialo, nie siedzielismy wtedy i nie czekalismy na wiatr. Mielismy zapewnione rozne atrakcje (katamarany, jet session, wakeboard). Byles w Lebie? w Kolobrzegu? tam warunki dopisaly i zawody zostaly rozegrane tak jak nalezalo. Nikt nie moze wziasc na siebie odpowiedzialnosci za wiatr.

Wróć do „Forum Główne”