...na Sardynię, jeździliśmy przez wiele lat wlasnie przełom paźdz- listopad , to najlepszy wiatrowo okres;
to takie przedlużenie naszego LATA, woda jeszcze ciepła , codziennie slońce, kwiaty kwitną , pszczółki zapylają

.......... bardzo ładne miejsce na ziemi- piękne, dzikie o tej porze, piaszczyste plaże ;amore, bambini,pizza,local wine i ......takie tam

.
PORTO Polo to najbardziej znany spot na Sardyni[co nieznaczy najlepszy] , jest ciekawy o tyle że dziala w jego obrębie lokalna termika dodając do ogólnego wiatru od 1 do 3B .
REWELACYJNE i PRZEPIęKNE spoty z WIELKą Falą[największa, zaraz po Teneryfie, na jakiej pływałem] znajduja sie na zachodnim wybrzeżu od 20-40km od porto polo,...np : Rena MAJORE, Marina della ROSE, Pescina, VIGNIOLA, Budoni...nigdy później nie plywałem na tak pięknych i klimatycznych spotach.

[po srogim łejwowaniu w tych miejscach, długo nie moglem sie z tego otrząsnąć i po nocach śniły mi się wielkie FALE
dla ulatwienia dodam że ZAWSZE jeździliśmy tam na Prognozę REAL METEO by" Old Kozi " Power

.....gdyż można również wiatrowo "umoczyć".
.
gdybyś dalej chcial drążyć temat to pisz na priv lub maila