Spoty na Sardyni

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Sebastian
Deska: Skywalker
Latawiec: North Rebel

Post03 paź 2006, 17:26

Siemka,
czy ktos kajtowal na sardyni?
jakies dobre spoty na pazdziernik?
w archiwum znalazlem nazwe Porto Polo, czy warto tam sie wybrac? :think:
pozdro

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post04 paź 2006, 15:18

...na Sardynię, jeździliśmy przez wiele lat wlasnie przełom paźdz- listopad , to najlepszy wiatrowo okres;
to takie przedlużenie naszego LATA, woda jeszcze ciepła , codziennie slońce, kwiaty kwitną , pszczółki zapylają :wink:.......... bardzo ładne miejsce na ziemi- piękne, dzikie o tej porze, piaszczyste plaże ;amore, bambini,pizza,local wine i ......takie tam :wink: .

PORTO Polo to najbardziej znany spot na Sardyni[co nieznaczy najlepszy] , jest ciekawy o tyle że dziala w jego obrębie lokalna termika dodając do ogólnego wiatru od 1 do 3B .

REWELACYJNE i PRZEPIęKNE spoty z WIELKą Falą[największa, zaraz po Teneryfie, na jakiej pływałem] znajduja sie na zachodnim wybrzeżu od 20-40km od porto polo,...np : Rena MAJORE, Marina della ROSE, Pescina, VIGNIOLA, Budoni...nigdy później nie plywałem na tak pięknych i klimatycznych spotach.:roll: :shock: [po srogim łejwowaniu w tych miejscach, długo nie moglem sie z tego otrząsnąć i po nocach śniły mi się wielkie FALE :doh:

dla ulatwienia dodam że ZAWSZE jeździliśmy tam na Prognozę REAL METEO by" Old Kozi " Power :wink: .....gdyż można również wiatrowo "umoczyć".
.
gdybyś dalej chcial drążyć temat to pisz na priv lub maila
:hand:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”