Maras.Jam pisze:Hey Masterzy
jestem tu zleksza nowy :/ Wiec odrazu WItam all(zwyjątkiem Tikko i Maslaka D:)
MAm jakieś pytanko czy już zaczeliście planować co może bedziecie robić na weeknd majowy ????
A i bym był zapomnieć bo widze że tlika osóbek jest z moich okolić(siemce, CH stary) dąło by sie z kimś zabrac od czasu do czasu ????
Nie mam jescze prawka(jest w drodze) no i fury brak;/
wiec pytam sie czy był by jakiś duzy problem na łapanie was na stop w Chorzowie jak bedzie ktoś jechał ??:>
Maras.Jam pisze:hehe nie no spoko) plaża duża...ale jakoś ten pół. Wysep. jest jakoś troche leprzy(przynajmniej jak dla mnie) Jak jeżdze kiedyś pływałęm na windzie(oj kiedy to było):PP to jeżdziłem z bratem do Dani. i też nic szczegulnego prucz tego ze tam są bardziej stałe te wiaterki .
jacekplacek pisze:SZED i reszta ze Slaska, jakby byly ze 2-3 jeszcze osoby ze slaska i ktoś kto dobrze prowadzi autko (sam nie pociągnę 2 x 600) to proponuję się jakoś zoorganizować. Chodzi mi o wyjazdy do rewki/polwysep od czasu do czasu.
Jakby coś to mój tel 512-093-042 Jacek
jacekplacek pisze:jakby byly ze 2-3 jeszcze osoby ze slaska i ktoś kto dobrze prowadzi autko (sam nie pociągnę 2 x 600)
Maras.Jam pisze:(siemce, CH stary)
adamo pisze:
"My chłopcy za Śląska zna nas cała Polska, za ...”![]()
... widzę że ekipa „hanysów” się powiększa, tylko żeby się trochę "Ice surferów"![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości