Maras.Jam pisze:fajny masz GURU kolor tego Besta ;] to jest tego roczny ????
tak , to WAROO 2007 9m , niewiarygodnie wdzieczna wielkosc , a SKOKI na nim to *sam miod tego sportu

Maras.Jam pisze:fajny masz GURU kolor tego Besta ;] to jest tego roczny ????
Kosek pisze:widze ze nie tylko my pływamy w suchych Ocean Rodeo:)
\GURU 10.5 pisze:wiele mialem roznych milosci w zyciu ,ale teraz ponownie jestem........ zakochany![]()
Maras.Jam pisze:\GURU 10.5 pisze:wiele mialem roznych milosci w zyciu ,ale teraz ponownie jestem........ zakochany![]()
lol:PP Ja tam kocham SB:D:D::D mam leprze cycki D::D:D
GURU 10.5 pisze:[
..zeby nie bylo ze ,jestem "mietki"{suchy] Bolek
Maras.Jam pisze:
o f**** (nie wiem czy tu można przeklinaćPP
ty seryjnie GURU jestes ;]]] i co Ciepło było ;];];;]
Kosek pisze:ja bez suchej w tych temp juz nigdy nie wejde:)... sucha a neopren to niebo a ziemia
GURU 10.5 pisze:Kosek pisze:ja bez suchej w tych temp juz nigdy nie wejde:)... sucha a neopren to niebo a ziemia
plywam w"suchej" OR od miesiaca i ostatnio dla przypomnienia przymierzylem w domu Pryde'a neopren 5/3 i.....![]()
powiedzialem sobie ze jesli nie bede musial to * never again
Kosek pisze:
a jak sie sprawdzaja szelki bo z tego co widze po zdjeciach masz wersje classic. w mojej wersi (lite) nie ma tych szelek ale szczerze mowiac nie widze potrzeby aby były:)
szed pisze:..ze sie tak wtrace beszczelnie.. nie zapominajmy przy okazji, ze idea tego sportu tak naprawde sa szorty i gola klata,
GURU 10.5 pisze:.. wiec jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma !
GURU 10.5 pisze:Kosek pisze:
a jak sie sprawdzaja szelki bo z tego co widze po zdjeciach masz wersje classic. w mojej wersi (lite) nie ma tych szelek ale szczerze mowiac nie widze potrzeby aby były:)
Jak sa to dobrze... jak nie ma
drugie dobrze
![]()
podobna role spelniac moga kitowe[lub inne] shorty ... utrzymuja "krok" na swoim miejscu, chyba ze ktos woli *na chip chopowca ; z krokiem w kolanach, ale wtedy traci sie troche na mobilnosci
szed pisze:GURU 10.5 pisze:.. wiec jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma !
eeeeee... zle podejscie Guru!
Jak sie nie ma co sie lubi to sie robi wszystko zeby to miec... klate golisz, szorty zapodajesz.. reszte nadrobisz trickami, ktore Ci niezle wychodza
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości