Czy ktos cos w tym temacie moze pomoc? Warto tam jechac? Jak ze spotami? Do jakiej bazy napierac? Cos slyszalem o plywaniu lodka na spot.. Jakies info o zakwaterowaniu?
Z gory wielkie dzieki za wszelkie info w tej sprawie!
szed pisze:Czy ktos cos w tym temacie moze pomoc? Warto tam jechac? Jak ze spotami? Do jakiej bazy napierac? Cos slyszalem o plywaniu lodka na spot.. Jakies info o zakwaterowaniu?
Z gory wielkie dzieki za wszelkie info w tej sprawie!
szed pisze:a hotel Menaville??
Marcin78 pisze:A ja sobie chwale plywanie lodka. Downwind jest mega jazda !!!
Plywalem tez przy hotelu ale to nie plywanie jak dla mnie. Przy shams wiatr troche kopie wiec masz cos jak dzieckowice tylko ze cieplej
Trzeba wyplywac daleko od brzegu.
Maslak chyba po prostu nie byłes na tej wyspie. Z jednej strony plaska woda a z drugiej lekka fala do wyboru do koloru.
Mnie najlepiej podobalo sie jednak w zatoce rowny wiatr od brzegu brak raf woda rowna jak stol no i te skoki gdzie wyskakujesz nad plaze i wracasz do wody hmmm...
Niestety nie sprzyja to wyjazdowi z dziewczyna bo nie ma cie prawie przez caly dzienwiec kobietka musi sie wykazac duuuuza wyrozumiałascia)
Jak jedziesz z dziwczyna to najlepiej Magawisch w hurgadzie no i oczywiscie Redseazone
Przy hotelu Menavill mozna startowac jak nie ma za duzo ludzi na plazy bo malo miejsca ale efekt podobny do Shams mega nierowny wiatr ktory musi przebic sie przez linie hoteli
Asekuracje wez sobie od razu . Ja przynajmniej jak jade to poto zeby sobie mege pojezdzic i pocwiczyc nowe tricki i asekuracja przydaje sie do podawania deski. Jak mam asekuracje to pozostaje mi tylko uwarzac na rafy
szed pisze:padlo jednak na Safage (Shams). Jade 27 lipiec z kobitka, ktora daje tam na kurs, a ja sobie bede smigal w spokoju. Moze ktos chetny tez sie zabrac?! Aaaa.. no i dzieki za wszelkie informacje!
szed pisze:padlo jednak na Safage (Shams). Jade 27 lipiec z kobitka, ktora daje tam na kurs, a ja sobie bede smigal w spokoju. Moze ktos chetny tez sie zabrac?! Aaaa.. no i dzieki za wszelkie informacje!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości