Sonic07 - nie dosiegam depowera

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post25 lip 2007, 15:07

Jadę nad wodę gdzie będzie kumpel z tym kitem,może zrobię foty z jego ustawieniami i Ci wyśle wieczorem na priva.

Awatar użytkownika
X SPORT
Deska: Crazy Fly Bulldozer 130 x 41
Latawiec: Takoon Furia 7.0, 9.0, 13.0
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 lip 2007, 15:42

A może trapez za wysoko ubierasz. Ja bez problemu dosięgam do depower.
Pływam na ustawieniach fabrycznych, według mnie są doskonałe, ale to fakt Sonic daje możliwości indywidualnego dotrymowania do własnych potrzeb.

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post25 lip 2007, 19:30

X SPORT pisze:A może trapez za wysoko ubierasz. Ja bez problemu dosięgam do depower.
Pływam na ustawieniach fabrycznych, według mnie są doskonałe, ale to fakt Sonic daje możliwości indywidualnego dotrymowania do własnych potrzeb.

..nieeeee... no Baryyyy... prosze Cie :). Wiem jak sie trapez ubiera i w ktorym powinien byc miejscu.. poza tym akurat moj trapez ma spec. obciagacz w dol wiec mam go nisko. Nie ma co dywagowac.. jesli podczas plywania zeby dosiegnac tasmy depowera musze spuscic latawca do wody aby przyciagnac linki nosne do sibe tak aby dosiegnac tasmy to chyba jest cos nie tak prawda.

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post26 lip 2007, 07:23

szed pisze:
X SPORT pisze:A może trapez za wysoko ubierasz. Ja bez problemu dosięgam do depower.

..nieeeee... no Baryyyy... prosze Cie :). Wiem jak sie trapez ubiera i w ktorym powinien byc miejscu.. poza tym akurat moj trapez ma spec. obciagacz w dol wiec mam go nisko. Nie ma co dywagowac.. jesli podczas plywania zeby dosiegnac tasmy depowera musze spuscic latawca do wody aby przyciagnac linki nosne do sibe tak aby dosiegnac tasmy to chyba jest cos nie tak prawda.

to może zmień bar na taki co to ma regulację na dole i podobne systemy bezpieczeństwa? Bo fakt jakby mój miał trymer na górze to ciężko by było coś tam wyregulować

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”