kubat2 pisze:I myślę nad idealnymi latawcami:-). Co byłoby dla mnie ważne? Jakiś latawiec z dobrą windą w górę do old school, szybki, coś z z "powerem" co generuje b.dużą moc przy np Kiteloop, coś dobrego do unhooked do new school.
Akir pisze:ps. jak sie boisz ekstremalnych latawcow to bierz Bowy ale stracisz wtedy mnostwo z zabawy ...
Ziomek. pisze:Akir pisze:ps. jak sie boisz ekstremalnych latawcow to bierz Bowy ale stracisz wtedy mnostwo z zabawy ...![]()
![]()
co racja - to racja
"bierz" C-szejpy - to wydasz po 4 tys / szt
a za rok nikt od Ciebie za 1tys kompletu nie odkupi
"TAKIE" majawziecie
Akir pisze:I nie namawiaj ludzi do zlego (waroo)![]()
![]()
Akir pisze:A jesli chodzi o c-feel i bow-feel to kurde po tylu latach plywania powinienes juz widziec roznice.
Akir pisze:powazniej: 14C-shape jest lepsze 5x razy niz bow 14-15
Akir pisze:12C rzeczywiscie nie lata od 8kt troszke sie maski rozpedzil. Wiekszosc firm twierdzi ze 12 lata od 14-15kt i ja twierdze tak samo chociaz te 2kt mozna jeszcze nadrobic wieksza deska np nobile ext.
Akir pisze:[
Bardzo ciekawe twierdzenie co do tej ceny za nowego C-shape (4tys):D
Chyba ze zdecydujesz sie kupic cos od Ziomka to moze rzeczywiscie Cie tak skasuje
Ziomek. pisze:Akir pisze:I nie namawiaj ludzi do zlego (waroo)![]()
Ziomek. pisze:a możesz mi zlinkowac GDZIE w tym topiku wspomniałem chocby o Waroo?
więc "Twoja wypowiedź nie dość że słabo z trafnościa stoi to jeszcze nie na temat"![]()
Akir pisze:A jesli chodzi o c-feel i bow-feel to kurde po tylu latach plywania powinienes juz widziec roznice.
Ziomek. pisze:hehe - ja wyraznie widze roznice
i Tobie tez moge ją POKAZAC
jak poplywamy razem na spocie![]()
Akir pisze:powazniej: 14C-shape jest lepsze 5x razy niz bow 14-15
Ziomek. pisze:wg mnie nie 5 a około 3,14159... co najwyżej![]()
![]()
a poważniej: teżsię cieszęż że wolisz brunetki..
Akir pisze:12C rzeczywiscie nie lata od 8kt troszke sie maski rozpedzil. Wiekszosc firm twierdzi ze 12 lata od 14-15kt i ja twierdze tak samo chociaz te 2kt mozna jeszcze nadrobic wieksza deska np nobile ext.
Ziomek. pisze:rozpędzil się tak ze dwa razy![]()
a te 2 knt na wieszkej desce (chocby i wspomnianej EXT) można TEŻ nie zapominaj nadrobić na BOW![]()
Akir pisze:[
Bardzo ciekawe twierdzenie co do tej ceny za nowego C-shape (4tys):D
Chyba ze zdecydujesz sie kupic cos od Ziomka to moze rzeczywiscie Cie tak skasuje
Ziomek. pisze:wylewaj swa żółc na kogo innego![]()
Ziomek C szejpow NIE SPRZEDAJE - zainteresowanie nimi jest bliskie ZERU![]()
a jesli znasz jakies NOWE C-szejpy ponizej 4 tys - to poprosze o konkretne przyklady![]()
![]()
jesli Twymi przykladami sa stare C - to tylko POTWIERDZA to co napisalem - ze starych modeli nie mozna juz sprzedac za sensowne ceny..
kubat2 pisze: No i nie rozwiązany pozostaje spór Ziomka z Akirem czy lepszy duży BOW czy C-shape?Chyba pozostanie mi jedynie osobiste przetestowanie
aaaa czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć na ten temat?
![]()
kubat2 pisze:bo jesli np chodzi o Besta to widzialem nad zatoką u Ziomka takiego jednego 2007 który w lipcu był taki wytrzepany ze przy szkwałach wyglądał tak jakby się ktoś zleshował![]()
Ziomek. pisze:kubat2 pisze: No i nie rozwiązany pozostaje spór Ziomka z Akirem czy lepszy duży BOW czy C-shape?Chyba pozostanie mi jedynie osobiste przetestowanie
aaaa czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć na ten temat?
![]()
to nie jest spór
twierdzenie że C ma taki sam / lepszy zakres dolny
(a o niego się głównie rozchodzi w dużym sajzie)
od BOWa jest herezją![]()
i mówi wiele o autorze wypowiedzi![]()
Akir pisze:powazniej: 14C-shape jest lepsze 5x razy niz bow 14-15 (tak wiem dolny zakres maja wiekszy...pff)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości