z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
donaj
Deska: Shinn ADHD
Latawiec: Vegas
Postawił piwka: 74 razy
Dostał piwko: 31 razy

Post11 lip 2013, 11:55

3msto pisze:od dzisiaj estakada w obydwu kierunkach znowu w remoncie , świetnie kurna :evil:

Logiczne, koniec openera :)

Awatar użytkownika
Fred :: TeamKatapa
Deska: RRD Maquina 5'11
Latawiec: RRD Religion
Postawił piwka: 20 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post11 lip 2013, 12:52

3msto pisze:Fred pięknie :clap: :clap:
siedze w robocie, komputer służbowy więc co tam- mazakiem już kreski porobiłem tylko jak monitor wywalić na glebe :?: kabel za krótki .... :lol:
co radzisz :!: mam wdrapać się na biurko ? nie zmieni to odczytów ??

z biurkiem to ostrożnie, bo możesz się oszukać. Na którym piętrze to biurko i jaka jego wysokość? suma tych dwóch wysokości nie powinna przekroczyć długości linek mocy przy wyluzowanym depowerze ;) chyba, ze sprawdzasz prognoze pod szybowce, wtedy konieczne byloby wykonanie zadania w staniu na rekach, na biurku. Tylko jak wyciągnąć wtedy strzale, żeby ostatecznie zorientować się czy jestem w dobrym miejscu ?

;)

pozdro
Ostatnio zmieniony 11 lip 2013, 13:57 przez Fred :: TeamKatapa, łącznie zmieniany 1 raz.

lui$
Deska: Clash v2
Latawiec: RPM 2015
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post11 lip 2013, 12:53

oh Panny zamiast sie znowu drapac wczoraj trza bylo wlezc przeczytac krotkie info Kubsona czy pietkuna i odazu wiadomo...

BTW mnie sluzy genialnie yr.no gdzie owe strzalki juz sa naniesione i monitorow juz nie depcze :mrgreen: a i sprawdzaja sie na przestrzeni czasow calkiem solidnie :thumbsup:

ogolnie Pany jestesmy milosnikami tego samego i o to chodzi zeby wrzucac info jak sie juz gdzies cos dzieje i to mnie wielokrotnie uratowalo piekne plywanie...

reasumujac jak jestes na spocie masz komore z netem to poswiec 30 sek i napisz pare slow a podejrzewam ze wiekszosc z nas gnala na podstawie takich opisow :thumb:

pozdro i do zobaczenia na wodzie :thumb:

Awatar użytkownika
max_rm
Postawił piwka: 6 razy

Post11 lip 2013, 13:00

Fred, you made my day :clap: :clap: :clap:
3msto, - kolega sie nie znasz i jak zawsze wnosisz nieprzydatne informacje do watku :lol: :lol: :lol:
kowal2x, poczytaj liste spotow: http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=229 - tam masz piekny opis i kierunki wiatru :thumb:

P.S. Kto zna dobry sposob na zmazanie korektora z monitora, bo nie chce zejsc... :?

Awatar użytkownika
Korpuch
Latawiec: Neo
Dostał piwko: 21 razy

Post11 lip 2013, 13:11

lui$ pisze:ogolnie Pany jestesmy milosnikami tego samego i o to chodzi zeby wrzucac info jak sie juz gdzies cos dzieje i to mnie wielokrotnie uratowalo piekne plywanie...

reasumujac jak jestes na spocie masz komore z netem to poswiec 30 sek i napisz pare slow a podejrzewam ze wiekszosc z nas gnala na podstawie takich opisow :thumb:

ja mam dziś czas i wielką ochotę na pływanie tw jak coś w Brzeźnie zawieje :pray: to na pewno dam znać

lui$
Deska: Clash v2
Latawiec: RPM 2015
Kontaktowanie:

Post11 lip 2013, 13:13

See ya na spocie Korpuch zatem :thumbsup: pewnie tez sie pojawie:D

Ker-mit
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post11 lip 2013, 13:35

na ja juz czekam na tą 17.00 Korpuch daj znać - koniecznie

Awatar użytkownika
ni_knight
Deska: Laluz,Poison,Pescado 5'9
Latawiec: RPM,Bandit,Obsession,Passion
Dostał piwko: 8 razy

Post11 lip 2013, 13:51

Dołączam do listy oczekujących. Może uda się rozgrzewka przed piątkiem ;)

Awatar użytkownika
Stawny
Postawił piwka: 39 razy

Post11 lip 2013, 14:01

Ziomek. pisze:
Wrogu pisze:Zamiast się dąsać posłuchaj Freda, bo wypił więcej wody z zatoki niż Ty. I zapewne większość z nas - użytkowników forum.

.."koledzy sympatyczni" - apeluję - NIE PIJCIE WODY Z ZATOKI :pray:
..jej poziom i tak jest już niebezpiecznie niski :hand:

peace

No i steżenie sinic ma już prawie 200mg na m3, WHO podaje że przy 50mg trzeba zamykac plaże, u nas WOPR pozwala pływac do 200mg :shock:
W australi fresh water uznają przy 10mg, wiec jak pisze wielki Z lepiej nie pić :lol:
Ostatnio zmieniony 11 lip 2013, 15:13 przez Stawny, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Korpuch

Post11 lip 2013, 14:14

Stawny pisze:
Ziomek. pisze:
Wrogu pisze:Zamiast się dąsać posłuchaj Freda, bo wypił więcej wody z zatoki niż Ty. I zapewne większość z nas - użytkowników forum.

.."koledzy sympatyczni" - apeluję - NIE PIJCIE WODY Z ZATOKI :pray:
..jej poziom i tak jest już niebezpiecznie niski :hand:

peace

No i steżenie sinic ma już prawie 200mlg na m3, WHO podaje że przy 50mlg trzeba zamykac plaże, u nas WOPR pozwala pływac do 200ml :shock:
W australi fresh water uznają przy 10mlg, wiec jak pisze wielki Z lepiej nie pić :lol:

"wielki Z" :lol:

Awatar użytkownika
jacamakajta
Postawił piwka: 135 razy
Dostał piwko: 74 razy

Post11 lip 2013, 14:28

Stawny pisze:No i steżenie sinic ma już prawie 200mlg na m3, WHO podaje że przy 50mlg trzeba zamykac plaże, u nas WOPR pozwala pływac do 200ml :shock:

Stawny skąd te dane :shock: trochę się wystraszyłem :-o ja to tam stary grzyb sinicy ale dzieciaki moje też się kąpią :arrow: aż się zazieleniłem od tego twojego info :mrgreen:

Awatar użytkownika
Stawny
Postawił piwka: 39 razy

Post11 lip 2013, 15:11

O naszym pieknym morzu z http://model.ocean.univ.gda.pl/php/frame.php?area=ZatokaGdanskanska wybierz sinice/Blu green alge
Jak chesz kąpać dzieciaki lepiej bierz je na spływy :lol:
Chyba że się maja hartować :mrgreen: to zabieraj je na nasz ulubionym spot SSS :wink: tam już bije pod 200-300mg.

Info o normach WHO z netu, zalecają oraniczenie pływania w piankach przy duzym stęrzeniu sinic :?
Info o Australi z netu.
Info z WOPR z wywiadu telefonicznego :D

Czekamy jeszcze na na odpowiedź od fińczyków :) jakie mają normy dla Bałtyku. Temat jest u nich na mega wysokim pozimie z monitoringiem tygodniowym całego wybrzerza, podziałem sinic na te dobre :twisted: i złe :evil: + jest apka na smartfony :shock:

Ker-mit
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post11 lip 2013, 15:17

Jaca,
hartuj młode...
;)

Awatar użytkownika
3msto
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 45 razy

Post11 lip 2013, 15:44

max_rm pisze:Fred, you made my day :clap: :clap: :clap:
3msto, - kolega sie nie znasz i jak zawsze wnosisz nieprzydatne informacje do watku :lol: :lol: :lol:
kowal2x, poczytaj liste spotow: http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=229 - tam masz piekny opis i kierunki wiatru :thumb:

P.S. Kto zna dobry sposob na zmazanie korektora z monitora, bo nie chce zejsc... :?

osz Ty kolego , Ty się lepiej w końcu pokaż na pływaniu jakimś a nie tu pitu pitu

Awatar użytkownika
Korpuch

Post11 lip 2013, 16:10

teraz 5 knts :?
jak coś ruszy to dam znać

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”