ilu polskich kitesurferow jest w Anglii???

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
MajkeL
Kontaktowanie:

Post26 lis 2008, 23:35

Jak się dostanę na Uni. of Exeter lub Plymouth to też dołączę do polskich kitesurferów na obczyźnie.

Pozdr

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post27 lis 2008, 01:24

noo panowie, niezmiernie sympatycznie ze az tam nasze ziomale kitowe docieraja, ja wprawdzie z bydgoszczy, ale kilka razy w liverpool zawitałem, a to z okazji; primo- znajomi co tam mieszkaja, secundo - dobra przesiadka w drodze na tarife albo kanary:)
A konkretnie, to byłem w liverpool ze cztery razy po tydzień i poza tym ze dosc sztinks - city , to jedno trzeba oddac, ciągle wieje i to ładnie. byłem w blackpool w pazdzierniku na karuzelach z dzieciakami i jak te morze kitów na fali zobaczyłem , to az miło...
Ale tez sa fajne spoty blizej liverpool, na tym samym wybrZeżu spot Crosby, ale zaraz po drugiej stronie MeerSee czy jak tam, jest taki spot West Kirby i jeszce wczesniej przed nim jadąc z Liverpool kapitalny spocik, a w zasadzie marina , bo baardzo spory akwen w porcie "otoczony" murkiem szerokosci 1m , przez co przy odpływach jest woda, a co najwazniejsze przy naprawde mocnym wietrze jest tam idealnie płaskA WODA. Jak byłem tam 21.10.08 to akurat tylko dwóch windsurferów pływało, ale mówili że na kitach tez tam chopaki cisną.
Dajcie jakies namiary, to moze sie spykniemy na jakies pływanie, z bydgoszczy mamy loty do liv. POOOzdro.

Awatar użytkownika
ebol
Deska: Nobile
Latawiec: only Flexi

Post29 lis 2008, 20:13

ej panowie plywacie cos?? bo ja czekam wlasnie na nowy sprzet i sie zastanawiam czy wytrzymam te !@#$% warunki pogodowe. pytam na tym forum bo angole cala "zime" w raszersach pewnie popylaja.. chory narod :D.

seth1977

Post08 gru 2008, 22:24

Witam.mieszkam na isle of wight i nie zle tu wieje.gdyby ktos byl w okolicy to chetnie sie spotkam.

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post09 gru 2008, 23:45

ebol pisze:ej panowie plywacie cos?? bo ja czekam wlasnie na nowy sprzet i sie zastanawiam czy wytrzymam te !@#$% warunki pogodowe. pytam na tym forum bo angole cala "zime" w raszersach pewnie popylaja.. chory narod :D.

napisz jeszcze jakie okolice

Michall
Latawiec: liquid force
Kontaktowanie:

Post12 gru 2008, 17:25

fristek pisze:czekam na odpowiedzi, pozdrawiam wszystkich :)

Witam wszystkich, mieszkam i pływam w poole, znakomite miejsce, jeśli ktoś się wybiera to chetnie razem mozna by poplywac. pozdrawiam

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post12 gru 2008, 22:09

no to Ci zazdroszcze :twisted:
jak bede sie wybieral do Poole to na pewno dam znac :wave:
Raczej po nowym roku, bo teraz grafik napiety :lol: :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”