Dominikana 27,01,04- 07,02,04

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Gość

Post01 mar 2004, 14:03

Jasio pisze:napewno mozna liczyc na Lukasza Konskiego,Maciek tez zawziecie cwiczy i Ksieciu znacznie podniosl swoj poziom w stosunku do roku zeszlego co moze okazac sie niezlym widowiskiem znajac jego pomysly na tricki z kosmosu:) tajemnica wciaz jest Sebastian Krzeski ktory w zeszlym roku zbytnio sie niestety na redbullu nie popisal;(
pozdrawiam!! :D
dzieki

czesc, a co myslisz o tym mlodym czechu, ktory startowal w polskich zawodach w zeszlym roku? moze byc grozny?
moglbys napisac kilka slow jak zabrac sie do handle passow? wszyscy o nich teraz mowia, wiec moze warto sie ich nauczyc :oops: daj jakies wskazowki, co jest istotne, a czego sie wystrzegac!
jakie triki chcesz w najblizszym czasie opanowac?
pozdrawiam :hand:

Janek
Kontaktowanie:

Post02 mar 2004, 15:54

murphy !!! spoko on bedzie siedzial wiekszosc czasu na fuercie jak zawsze mam z nim jako taki kontakt (milem bo zgubilem telefon i juz niemam numeru ;( )
trening handle passow dobrze trzeba ambitnie;) kiterooming najlepszy na pewno zaczac od trenowania raily na wodzie i skokow un-hooked potem na kiteroomingu cwiczyc z raily table topy z biodrami wysoko (un-hooked) nastepnym etapem jest juz proba przelozenia bara z reki do reki da sie zrobic trzeba troche sily w lapach i tyle!!
powodzenia cwiczcie bedzie super jak wiecej osob bedzie robic HP!!
pozdrawiam

lokario

Post04 mar 2004, 08:49

Cześć :lol:
fajnie, ze napisales troche wskazowek, bo ja tez chyba zaczne trenowac handle passy, a zupelnie nie wiedzialem jak sie za to zabrac :!:
Jak myslisz jakie triki trzeba bedzie w tym roku na zawodach robic zeby sie liczyc :?: W zeszlym roku to byl kiteloop a za granica handle pass i kiteloop. Jak sadzisz co w tym roku bedzie obowiazywac :?:
Pozdrawiam i czekam z zaciekawieniem na Twoją opinię. A może ktoś jeszcze miałbtutaj coś ciekawego do powiedzenia :idea:

Janek
Kontaktowanie:

Post04 mar 2004, 13:41

w polsce beda to pewnie handle passy :) z obrotami i niskie kite loopy (downloopy)oraz boardoffy za raila
-na swiecie ;( podwojne handlepassy podwojne kiteloopy ;)
i niewiem jeszcze czym nas zaskocza :) kiteloop do handle passa!
choc redbull bedzie we wrzesniu dopiero to moze ktos zrobic nam i organizatorom mila niespodzianke;).. jakis wyczes trick.

lokario

Post04 mar 2004, 20:23

Jasio pisze:w polsce beda to pewnie handle passy :) z obrotami i niskie kite loopy (downloopy)oraz boardoffy za raila
-na swiecie ;( podwojne handlepassy podwojne kiteloopy ;)
i niewiem jeszcze czym nas zaskocza :) kiteloop do handle passa!
choc redbull bedzie we wrzesniu dopiero to moze ktos zrobic nam i organizatorom mila niespodzianke;).. jakis wyczes trick.

Wyczes trik-dobre :lol: Jakby te triki, ktore opisałeś nie były już super wyczesem :!: W jednym z poprzednich postów napisałeś, że robisz już down loopy i podwójne kiteloopy :thumbsup: To może do końca sezonu też dasz radę z tymi podwójnymi handle passami? Super byłoby to u nas zobaczyć, na własne oczy :notworthy: A swoja drogą to niesamowite jak szybko ten sport się rozwija :twisted:

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post04 mar 2004, 22:45

Ciekaw jestem co będzie za rok. Jaki nowy trick powstanie, taki, który nie będzie wielokrotnością poprzednich, ale całkowicie inny. Osobiście nie mam pomysłu. Chociaż przyznam się, że przewidziałem downloopy w zeszłym roku, ale o tym może poświadczyć tylko kilka osób... ;)

Gość

Post06 mar 2004, 17:00

Witam wszystkich :D
ciekawa jestem czyjakies dziewczyny robia juz handle passy?
jak daleko sa za chlopakami? Moze nasze zawodniczki troszke odslonia tajemnice nad czym teraz pracuja.

Pozdrawiam wszystkich milosnikow kajta :wave:

Wróć do „Forum Główne”