http://www.allegro.pl/show_item.php?ite ... s%C5%82any.
warto na poczatek?
czeski zupelnie jestem
i jaka cena ma sens?
ave
Dodano 2007-08-30 17:11
Przedmiot jest wystawiony także w innych mediach, wiec prosze nie czekac z licytacja, jezeli zaproponowana cena bedzie zadowalajaca moge zakonczyc aukcje przed czasem
--------------------------------------------------------------------------------
Dodano 2007-09-11 17:13
poprawka do opisu : przedmiot nie jet wystawiny w innych mediach
Latawiec mało pływany w bardzo dobrym stanie.
xytras pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=231424623&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
warto na poczatek?
czeski zupelnie jestem
i jaka cena ma sens?
ave
DISKORELAKS pisze:Pewnie w 2003 mało wiało...;p![]()
![]()
sławuś pisze:biesz
zgred pisze:sławuś pisze:biesz
nie żebym się czepiał ja tam ideał nie jestem ale... pilnumy się na wzajem jeśli nie o literówki i interpunkcję to chociaż o ortografy
raz mnie Guru(pozdrowionka tutaj) skarcił za POMÓDZ i już pamietam
przemjas pisze:zgred pisze:sławuś pisze:biesz
nie żebym się czepiał ja tam ideał nie jestem ale... pilnumy się na wzajem jeśli nie o literówki i interpunkcję to chociaż o ortografy
sławuś pisze:......
Jest to latawiec bardzo niestabilny i nie wybaczający błędów.....
sławuś pisze:Cześć, moim pierwszym latawcem włąsnym był włąśnie raven 05. 12m2
Zdecydowanie ale to zdecydowanie ci go odradzam.
Jest to latawiec bardzo niestabilny i nie wybaczający błędów. Dla pływającego człowieka jako latawka hang-timeowa jest super. Ale nie dla początkującego.
Tylko się namęzysz albo i zrazisz, ja już byłem po kursie jak go kupiłem i prawie tydzień spędziłęm na wyczuwaniu latawca, ciągle mi spadał itp.
NIe biesz go na początek
zgred pisze:przemjas pisze:zgred pisze:sławuś pisze:biesz
hahahaha dobre dobre i dobrze
kajam się z pokorą
Bardziej intryguje mnie to ale to już mocny off topic
O literówki się nie czepiam bowiem odkąd piszę na laptopie to robię mnóstwo...
maski pisze:sławuś pisze:......
Jest to latawiec bardzo niestabilny i nie wybaczający błędów.....
sorrki, ale napisz wrescie konkretnie na czym polega niestabilność ravena i jakich to bledow nie wybacza.
tak sie dziwnie składa, ze mam zupelnie odmienna opinie na temat stabilnosci ravena, a i testy ktore do tej pory czytalem nic o niestabilnosci nie wspominaly, naprawde jestem ciekaw czy chodzi o niesatabilnosc ksztaltu, ciagu, a moze poprostu, nikt ci nie pomogl, a sam nie potrafiles wytrymowac prawidlowo tego latawca. jak cos to chetnie pomoge
a to ,ze do nauki trudniejszy to i owszem, tu lepiej spisuja sie jednak bowy
ostatnio jestem pod wrazeniem nowego naisha helixa , (choc za bowami nie przepadam)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości