Pozdroooo
Lukas pisze:Deska F-one ACID to typowa deska freestylowa dla riderów preferujących agresywny styl New School. Jest ona krótka (130cm) i charakteryzuje się niesamowitą dynamiką...
Ziomek. pisze:- pop - bardzo słabo
Smokie pisze:Ziomek. pisze:- pop - bardzo słabo
to już wiem dlaczego napisano tak : Użyteczność deski rozpatrujemy w aspektach ślizgu, komfortu i łatwości wycinania skrętów
Lukas pisze:(...) Direct Drive
Direct Drive odnosi się do desek o minimalnej grubości, zawierających 100% drewniany rdzeń pokryty z dwóch stron 100% warstwą karbonu.
tekst zaczerpnięty ze strony: www.kiteshop.pl
Pzdr
Ziomek. pisze:SMokie - NIGDY nie traktowałbym MOJEJ wstępnej opinii jako wyroczni
najlepiej SPRÓBUJ SAM![]()
![]()
JastrząB pisze:
A wiec deska zostaje ze mna, poki nie znajde czegos lepszego i polecam kazdemu sprobowac. Przy okazji dam sie kapsnac chetnym![]()
pozdro
JastrząB pisze: No i jeszcze jedna sprawa - wybicie z krawedzi - ekstra, dokladnie tak jak oczekiwalem. Nie mam do niej zadnych zastrzezen moze poza tym ze jest troche ciezka ale to mi absolutnie nie przeszkadza.
Ziomek. pisze:JastrząB pisze: No i jeszcze jedna sprawa - wybicie z krawedzi - ekstra, dokladnie tak jak oczekiwalem. Nie mam do niej zadnych zastrzezen moze poza tym ze jest troche ciezka ale to mi absolutnie nie przeszkadza.
co do wagi deski - fakt
ale Twoje odczucia wybicia z krawędzi![]()
ja nie mogłem zwykłego raily zrobić![]()
pzdr
rybak pisze:
od baletnicy duzo zalezy
jak ktos jest dobry to i z deski ze sklejki raley zrobi
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości