AquaPack + MP3

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
k2
Kontaktowanie:

Post10 sie 2009, 18:11

AquaPack z allegro + creative Ep-630 [lub podobne] + creative ZEN = muza podczas pływania 8)

Zestaw juz niejednokrotnie testowany na wodzie w przeróżnych warunkach.
Działa, a jakość dzwieku, jak ktoś gustuje w słuchawach dousznych bedzie zachwycony [chco to głownie zalezy od słuchawek]

Obrazek

Z AquaPack-iem dostałem słuchawki z gumkami wodoszczelnymi, jakość dzwieku fatalna, wiec załozylem gumy do EP-630.

Obrazek

Jako źródło dzwieku robi najprostszy creative ZEN, mały i lekki, bateria trzyma ok 6-8h, dzwięk wzorowy. Odtwarzacz na tyle prosty, ze idzie nim sterowac podczas pływania.
AquaPack w boardshortach, kabel pod trapezem z tyłu. Rozwiazanie proste tanie i najwazniesze... działa:arrow:
Obrazek

Kusy
Deska: FLYRADICAL / RACE
Latawiec: FLYSURFER
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post10 sie 2009, 20:22

Jak to się trzyma przy glebach? nie rozłącza się?
Słuchawki specjalne wodoszczelne, czy tylko gumki?

Pozdrawiam :lol:

Awatar użytkownika
k2
Kontaktowanie:

Post11 sie 2009, 13:41

Kusy pisze:Jak to się trzyma przy glebach? nie rozłącza się?
Słuchawki specjalne wodoszczelne, czy tylko gumki?

Pozdrawiam :lol:

nie zdarzyło mi sie by coś mi sie rozlaczyło.
Jedyny mankament jest taki, ze same słuchawki w sobie sa wododoszczelne, ale nalezy je zalezyc na sucho... jak sie dostanie woda do srodka poprzez mabrane, nie gra to juz tak dobrze [mniej basu, mebrana gorzej pracuje]
Co wazne woda w zaden sposob nie uszkodzila mi sluchawek, a pare razy dostala mi sie do srodka [podczas sciaganie i zakladnia ponownie sluchawek na wodzie]

Wróć do „Recenzje & Opinie”