jedi1 pisze:HIFI Comp z budowy bardziej mi Vegasa
przemass pisze:jedi1 pisze:HIFI Comp z budowy bardziej mi Vegasa
i tak właśnie ma być bo open C kite to w skrócie latawiec o kształcie C z przednią linią uzdy z hybrydy.
Z tej 4 najbardziej vegasa to mi nemesis przypomina...
przemass pisze:LF HI FI Comp
a co, Hadlow Pro się znudził?
aaa zapomniałbym - z Flexi właśnie ION ma ( od dawna miał ) - spoko latawiec btw.
Murphy pisze:uwaziam ze open C jest udany shape do zabawy dla wszystkych
przemass pisze:Nie wiem jak jest z RPM bo testowałem w sweet spocie tego latawca i byłem bardzo zadowolony, podobnie LF,Flexi ION natomiast ma bardzo słaby dół i tu reguła o której pisze Rafał jak najbardziej tak. C4 mam nadzieję juz niedługo, ale jak na razie nie słyszałem ANI JEDNEGO złego słowa![]()
pzdr
Smokie pisze:przemass pisze:Nie wiem jak jest z RPM bo testowałem w sweet spocie tego latawca i byłem bardzo zadowolony, podobnie LF,Flexi ION natomiast ma bardzo słaby dół i tu reguła o której pisze Rafał jak najbardziej tak. C4 mam nadzieję juz niedługo, ale jak na razie nie słyszałem ANI JEDNEGO złego słowa![]()
pzdr
nie wiem o ktorym RPM piszesz ... chodzi mi o rozmiar. 12 rzeczywiście dół ma bez szału, ale 10 w porównaniu do 12 to inna bajka, zreszta 8 tez ma nie najgorszy dol
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości