[quote="onzo"]Przygarniamy

Jednak reguły forum są jasne: Każda nowa kitebabe musi umieścić swoje atrakcyjne fotki na kiteportalu, tak żeby można było ją łatwo rozpoznać na każdym spocie.

) Jasne:-)) Wkupię się jak będę już pełnoprawna, ze sztuczna szczeką i skrzypiącą nogą też przyjmujecie?;-)))
Jak Ty to zrobiłaś, że nie wypływałaś wszystkich godzin

Przecież wiało bardzo ładnie w piątek a w niedzielę to już dymało cały dzień.
Nio wiesz jak to w szkółkach.... Pełno chętnych..... Ponieważ wiało tylko 2 dni, to w te wietrzne instruktorzy byli oblegani i nijak wiecej jak 3-4 godzinki nie dalo sie plywac....
Tyle, że trochęmocno było

,
No tak niedziela byla mocna......To moze nie byla jeszcze matka wszystkich wiatrów ale troche strach był ..... przyznaje....ale ja akurat do szczególnie strachliwych nie naleze, więc ogolnie był fun;-))) Szczególnie jak się człowiek nakęca na pływanie przez czas jakiś a pozniej siedzi na plazy i się smaży przez dwa dni........ to juz mu wszystko jedno ile wieje -byle wialo. Zreszta mam troche doswiadczenia wiatrowego z surfa (nie wiem czy mozna tu o tym przyziemnym sporcie, hihi) wiec akurat dla mnie było ok.
ale szkółki jak widziałem pracowały pełną parą...
Oj tak......szczerze mowiac nawet nie zdawalam sobie sprawy jak to wszystko na zywioł idzie:-)))) Latawce lataly po calym kempingu, bo komus akurat poszedl leash, dzieci i psy na plazy narazone na zaoranie przelatujacym wlasnie poczatkujacym w body dragu...... Firmy ubezpieczeniowe poszłyby z torbami;-)))