Zajarałem się na maksa jak zobaczyłem. Żadnych przerzutek, hamulców - powrót do przeszłości:

Ziomek. pisze:jeśli chodzi o modę, jest już nieco faux-pais![]()
..coś jak opaski "balance"
BraCuru pisze:Ziomek. pisze:jeśli chodzi o modę, jest już nieco faux-pais![]()
..coś jak opaski "balance"
Faaaak- tak to jest jak się mieszka na zadupiu. Nawet trendy rowery dojeżdżają z 3 latnim opóźnieniem...
![]()
Bynajmniej dzięki za obszerne info. Będę chciał spóbować zaim kupię ten właściwy dla siebie.
Ale będzie szał u mnie na wsiJuż widzę sołtysa i sąsiadów przeczesujących zakamarki swoich stodół w poszukiwaniu zapomnianych pozostałości po przedwojennych mieszkańcach tych ziem
razor pisze:ah, no i jeszcze wszystko zależy czy będziesz jeździł w pedałach zatrzaskowych czy nie.... jeśli nie, kolejne punkty do hardkoru
sersciuch pisze:zaq fajna zabawka ale czym to się różni od zwykłego longboard'a?
razor pisze:no to ja Ci powiem że większość ostrych które widuję na ulicy (raczej kurierzy, czasem znajomi - no ale oni nie lubią jeździć wolno) to SPD,
Ziomek. pisze:razor pisze:no to ja Ci powiem że większość ostrych które widuję na ulicy (raczej kurierzy, czasem znajomi - no ale oni nie lubią jeździć wolno) to SPD,
ok, można i tak, ale zatraca się wtedy powolutku idea ostrego..
można również hamulec zamontować, wolnobieg czy też ..przerzutkę.. ale tracimy czystość formy..
pzdr
BraCuru pisze:Żadnych przerzutek, hamulców - powrót do przeszłości:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości