przemass pisze:kolejne bezsensowne bicie piany...
No cóż mam dodać
Aaa! Już wiem. Mam gorący apel do moich znajomych, "klakierów", Babci i Cioci Krysi.
Proszę oddawajcie głosy na usunięcie mnie jako "moderatora". Sam oddałem na siebie negatywny głos.
Brzmi przewrotnie? Już się tłumaczę:
Jak osiągniemy wspólnie kompromitujący dla mnie wynik w oparciu o więcej niż 50 głosów

to w końcu uda mi się przekonać Pablo aby usunął mnie z braketów większości działów jako moderator. Prosiłem o to w przeszłości Admina bo nigdy nie chciałem, nie jestem i nie będę moderatorem tego forum w znaczeniu definicji zacytowanej przez pomysłodawce tej ankiety.
Pablo - poważnie nie chce mi się dziesiątki razy odpowiadać na prośby w pw od forumowiczów że nie jestem moderatorem KF.pl i przekierunkowywac wszytsko do Ciebie (mam nawet szablon takiej wiadomości

).
Jak widzisz 30 parę osób kole w oczy, że widnieję w tych braketach. Mają ostatnio uczulenie na wszystko co zaczyna się na BRA

Szkoda by było aby ucierpiała turystyka kitesurfingowa do BRAzylii
Oczywiście nadal wyrażam ochotę na kontynuacje moderowania działu BEZPIECZEŃSTWO, który stworzył się od tak - jednym kiwnięciem mojego palca
Wiem, że aktualnie nie masz żadnego moderatora a technicznie chyba musisz mieć coś wpisane w te brakety to może po prostu ukryj mnie spacjami.
Ale to chyba nie zadziała bo oprogramowanie nie da mi wówczas prawa do pracy w "Bezpieczeństwie"