także ten…. ekhm...
http://www.youcaring.com/ruben-lenten-419726
kukus pisze:i ze nie ma ubezpieczenia? ani 100,000$
ok piechota nie chodzi ale bez przesady zeby znany sportowiec musial w necie zbiorke robic o takie pieniadze?
kukus pisze:i ze nie ma ubezpieczenia? ani 100,000$
ok piechota nie chodzi ale bez przesady zeby znany sportowiec musial w necie zbiorke robic o takie pieniadze?
Sniady pisze:Współczuję i trzymam kciuki, ale cała ta akcja trochę jest moim zdaniem niesmaczna.
Rozumiem że kiciarze starają się być cool, trendy i wsadzać swoje twarze wszędzie gdzie tylko można zarobić hajs żeby mieć na ciągłe podróże, treningi i zawody. Rozumiem i z chęcią dorzuciłbym kilka groszy jeśli była by to akcja promująca jakiś event, albo pomoc komuś innemu kto potrzebuje pieniążków bądź wsparcia w walce z chorobą.
Ale taki startup, żeby opłacić leczenie choroby kolesia, który w każdym filmiku nie narzeka na brak hajsu jest ohydna. Jest masa ludzi znany i mniej znanych którzy przechodzą przez raka i trzymam za Rubena kciuki żeby też wygrał z chorobą, ale wkurza mnie jak ostatnio suferzy pokazują całemu światu co u ich tak boli.
A na jego miejscu bym wywalił tę stronę z sieci i prosił o prywatność i słowo otuchy, być dobrej myśl, módl się za mnie i tyle... Jest to ochydne i moim zdaniem nie godne osoby co uważa się za wzór...
Niech jeszcze może płatne podcasty robi z przebiegu choroby...
Już bardziej mi się podobała akcja z Fajdem, który podobnież zapłacił złotym medalem za przejazd taksówką po całonocnej balandze po wygraniu złota
Sniady pisze:Współczuję i trzymam kciuki, ale cała ta akcja trochę jest moim zdaniem niesmaczna.
A na jego miejscu bym wywalił tę stronę z sieci i prosił o prywatność i słowo otuchy, być dobrej myśl, módl się za mnie i tyle... Jest to ochydne i moim zdaniem nie godne osoby co uważa się za wzór...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości