Znalezione wyniki: 30

Powrót

autor: HiJack
07 wrz 2013, 22:04
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wypadek w Chałupach - koloś uderzył w pomost

Pływałem w tą niedzielę na wysokości szkółki Mola, był to mój drugi dzień (po sobocie) kiedy zacząłem robić pierwsze halsy z ostrzeniem :pray: , ale o 9 rano jak koleś obok mnie z wiatromierzem zakomunikował z brzegu 30 węzłów to miałem spore wątpliwości czy w ogóle wychodzić na wodę...najmniejszy m...
autor: Ziomek.
08 wrz 2013, 08:32
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: ProCamp z "Księciem" Łukaszem Ceranem na Rodos relacje d

. Mam zamiar trenować ile się da, aby przygotować się na następny sezon w zawodach. Paluję wylądować Backmobe, może uda się zrobić kiteloop hp... Pływało mi sie bajkowo bo wszystko automatycznie wchodziło. . ...jak dobrze , że w następnym sezonie może wreszcie uda mi się zostać Mastersem :pray: ..b...
autor: TrueKejner
09 wrz 2013, 22:46
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wiazania wake a kite

był już o tym temat. Ja aktualnie ważę 69 kg i pływam strapy/buty na desce xenon LaLuz 138/42. Przy Twojej wadze oscylowałbym między 137 a 141 do butów. Ale co ja tam wiem :D pzdr w sumie coś tam wiesz bo też bym tak powiedział. dodam że szerokość to najlepiej 42, może nawet (przy 141) 43cm. Ja mam...
15 wrz 2013, 11:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

Wszystkie latawce OZONE, co do nich się wypowiadałem, bez leasha sa pozbawione systemu bezpieczenstwa. ..powyższe zdanie już wystarczy by nazwać autora ignorantem bez podstawowej znajomości abecadła kitesurfingu :hand: nie zrobię tego :wink: ale MI WYSTARCZY :hand: by przestać z Tobą dyskutować :id...
18 wrz 2013, 10:36
Skocz do forum
Skocz do tematu

Pozostanę ze swoimi farmazonami, ze swoją mierną wiedza i krotkim stażem na forum ... Tomku - bez urazy - MOŻESZ skorzystać z rad bardziej doświadczonych lub pozostać przy swoim - Twój wybór nie przeproszę Cię za swój mało dyplomatyczny "styl" wypowiedzi - TAKI mam i nie poradzę na to .. ...
autor: zbyszek11
26 wrz 2013, 15:30
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kursy IKO na papierze a rzeczywistosc na spotach

viking321 pisze:
Jak byscie nie siedzieli na zasilkach to mozeee inaczej zaczniecie patrzec na biznes.

Szkoda komentować to zdanie człowieczku z OSŁO.
Możeeeee kiedyś dorośniesz intelektem do dyskusji nie obrażając innych - tymczasem owocnej pracy na zmywaku życzę a ja w kolejkę po zasiłek zmykam :thumbsup:
29 kwie 2014, 11:30
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SEZON 2014 -SYTUACJA LIVE ZNAD ZATOKI - EKOLAGUNA :]

..dziś upalnie i pełna lampa, toteż chill na wake, tudzież jachting .. ale od jutra do końca majówki ..jest szansa :thumb: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/p180x540/10176140_712891218734136_5049303177535607818_n.jpg ..taka tam, telefonem.. :wink: peace
autor: Wolansio
08 maja 2014, 09:47
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Malowanie farbą Rit-Dye

Ja podziękuje, nie mam co malować a na rolkach już nie śmigam :wink:
07 cze 2014, 09:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: GDZIE TESTY LATAWCÓW I DESEK?

.. ale konfrontacja naish torach vs cabrinha vector dzięki uprzejmości przypadkowego kaitesurfera dało poczucie, że jednak latawce się różnią. ..nic dziwnego - porównanie z dwóch biegunów: Octavia w dizlu vs Giulietta V6 ..zagazowana :thumb: zapraszamy w wietrzny dzień :idea: do WAKE.PL na Ekolagun...
autor: mleczny
13 lip 2014, 23:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

FKC Łeba - video zajawka

Takie klimaciki można było zobaczyć w ostatni weekend na łebskiej plaży :)
phpBB [video]
autor: hadrák
15 lip 2014, 18:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Bezimienni Bohaterowie (Podałeś deskę na wodzie)

phpBB [video]
09 sie 2014, 19:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PREMIERY 2015 !

//Offtopic //Admin
autor: Kristoff
04 wrz 2014, 12:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: NEW SCHOOL VS. OLD SCHOOL (na zawodach)

Patrząc z pozycji "przeciętnego widza" oraz "starszego pana" (ci po 30-tce to już starsi panowie, nie? ;-)) Jedyne z czym się zgodzę to: Old school może być fajny dla przeciętnego widza i to znacznie bardziej niż freestyle Old school dla PRZECIĘTNEGO widza nie "może być"...
autor: bartekk
09 wrz 2014, 14:04
Skocz do forum
Skocz do tematu

Bracia Issel - 2014 Season Recap

Miło się człowiekowi robi jak widzi takie polskie produkcje :)

Chłopaki się postarali :clap:

phpBB [video]
autor: Krzysztof-L
08 sie 2015, 02:35
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Sezon 2015 - czy będzie rekordowy wietrznie?

mandaro pisze:A ja mam to w dupie. Łejka sobie na lato pod domem zbudowałem. Prąd mam codziennie.
A wiatr na Helu będzie, albo nie będzie. Z tym że raczej jak już wszyscy wyjadą.

Mandaryna tradycyjnie - jak gołąb na parapet :mrgreen: