Moze ktos podzieli sie wrażeniami lub tez jakies opinie na temat desek? Ze Slingshota: Slingshot Tyrant http://www.slingshot.pl/slingshot-tyrant-2015 Wąska deska na duże fale, która wymaga perfekcyjnych zwrotów, pozwala na mega ciasne zawijanie się na fali i lubi szybką i agresywną jazdę, czyli de ...
Uderz w stół a nożyce się odezwą. Nigdzie nie pisałem kto jest trollem/trollami a moje postulaty są chyba jasne i w swojej większości odnoszą się po prostu do zachowania pewnego poziomu kultury wypowiedzi, który ostatnio zanotował historyczne doły. Nota bene jeden spamer już dostał bana. Może nieco ...
Nawiązaliśmy z Markiem faktycznie poboczną konwersację kosztem tego wątku. Miłą, bez kłótni, żalu, z lekką dozą ironii ale pozytywnym akcentem bo i sam wątek jest bardzo pozytywny, co ostatnio staje się rzadkością na tym forum. Może dzięki tej krótkiej polemice ktoś kiedyś będzie bardziej uważał na...
A jak wyglada sytuacja pod koniec listopada, jaka pianka jakie latawce trzeba zabrac? Pianka 4/3mm jeśli jesteś zmarzluchem to 5/4. Latawce w Tarifie najlepiej mieć zawsze wszystkie wieje levante 5-8 poniente 9-14 ale zawsze można pojechać gdzie obok jeśli wiatr zabija w Tarfie jak jutro :). Tarifa...
Bra bez urazy ale w twoich ostatnich postach widać twoją niechęć i jakąś urazę, a wręcz atak na Pabla. Wenzel pisząc Główna i Giełda miał zapewne na myśli to że twój link był na głównym forum, a Pabla na giełdzie, co już ci Pablo wyjaśnił. Spam na Offtopicu sprzątałem ale to co jest teraz to nie jes...
Zaraz zaraz. Jedziecie jak po burej suce i przez to umyka fundament tematu. Nie wnikam dlaczego tak się stało, co mógł zrobić, a nie zrobił, że szkoda sprzętu nad życie itp. Itd. Każdy teraz mądry, że rescue trzeba było że to tamto trzeba było. A jakby bylo ciepło to każdy z Was by miał brązowa pian...