Czy ktoś z tego wątku pływał dziś na edgu w jastarni? Pytam bo chciałem podziękować za dzisiejsze wspólne pływanie :D przy tych betonowych ruinach było super :thumbsup: Jak stan wody? Nadal niski :?: i jak wiało ? :roll: Rzadko bywam na zatoce i stan wody mnie zaszykował :shock: w rejonach Jastarni...
Wełniacz jak coś to dla odmiany rzeczywiście można Stegnę odwiedzić. Wstępnie jestem na tak ale sobotni wieczór przed nami i różnie może się to skończyć
Nie straszę, ale trochę zazdroszczę, że Wam aż tyle wody zostawili. Dla mnie są to przygnębiające widoki tych latem pięknych zalewów pełnych życia, a na jesienią cmentarzysko przydennych żyjątek i hektary błotnistej mazi. Niestety nie widać końca tego moim zdaniem szaleństwa. pzdr To fakt, widok pr...
Hej, Czy możecie mi powiedzieć w co się ubieracie na takie 2 godzinne sesje przy 4 stopniach? Trochę offtop, więc jak nie chcecie spamować wątku to może prv ;) Pzdr Proste, we wszystko co mam :wink: 1. Ciepła i przede wszystkim szczelna pianka (jak miałem nie szczelną to pod spód ubierałem krótką d...
Dziś na słupie było: Bardzo nierówno Bardzo ciepło Bardzo fajnie :thumb: Początek z 14m potem 12m i piq :) Padam :) kondycja spadła :oops: wyszarpało mnie, dużo twardych lądowań, druga sesja z piq i poprawiłem swoją wysokość o 0,2m :D http://iv.pl/images/57882800608851753749.png