Znalezione wyniki: 121

Powrót

autor: Crazy Horse
04 lis 2014, 16:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Karolina Winkowska Mistrzynią Świata w Kitesurfingu 2014

Piękna robota ! ! !
GRATULACJE ! ! !

P.S. Harry Poter do domu i niech babcia klei stópkę plasterkiem.
autor: Ziomek.
01 gru 2014, 16:22
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Porównanie kite do marki samochodu

(A)rturo pisze:Dzisiaj z nudów wpadłem na taki sobie pomysł żeby porównać producentów kajtów do producentów samochodów, co by to było? Wedug mnie

s

..czy tylko ja odnoszę wrażenie , że kolega "zna się" na latawcach podobnie jak na motoryzacji?

peace
autor: mary.dk
16 gru 2014, 16:38
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ktoś jeszcze nie wierzy w piekło?

Pomyliłeś piekło z niebem. W piekle nie wieje. I brak nawet jednej porządnej fali. A we fragmencie piekła wyznaczonym dla freestajlowców treningi i sesje na wodzie będą prowadzone pod okiem Tobyego z kiteforum.com - nie przez przypadek opublikował dvd z 666 trickami. Wiem bo paru kumpli już tam jes...
autor: boldek
03 sty 2015, 19:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wysyp podforów

Niestety miewam ostatnio bardzo podobne odczucia...
autor: mary.dk
09 mar 2015, 10:08
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wybór deski wave

bardzo spoko mitu - jedna z lepszych desek na jakich plywałem. Generalnie F-one to moim zdaniem spora konkurencja jakościowa dla wszystkich producentów desek kite surf. peace LITOSCI !!! :pray: Jakosciowo dechy F-one'a to najwiekszy badziew na rynku, decha Mitu jest troche powzmacniana w tym roku i...
autor: 24SURFpl
04 kwie 2015, 15:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SU-2 kończy współpracę z Markiem Rowińskim Juniorem

Slabo tak miesiac przed pierwszymi zawodami, zima zaa krotka byla na wczesniejsze decyzje :/

Na szczescie mamy w tym sezonie nowa turbo deske Cabrinha ACE (patrz zwyciezca pierwszej Pekry), ktora Mareczka poratujemy ;)
autor: 24SURFpl
06 kwie 2015, 10:30
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SU-2 kończy współpracę z Markiem Rowińskim Juniorem

A moze Menago kazal Marasowi w 2015 plywac i promowac freestyle na foilu, na co ten sie nie zgodzil i powiedzial ze moze najwyżej wbijac na foilu na kable ale tylko na przeszkody.
autor: zaq
11 maja 2015, 15:47
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Karta Kiteboardera 2015 - pierwsze njusy. Debiut już na majówkę!

@Bracuru Bez urazy dla nikogo ale nie dziwie się ze jest taki odbiór tego dzieła. Jeśli można, to niech ktoś usunie ten film z YT i przemontuje na nowo, by było bardziej zrozumiale. Albo od nowa zrobi. Bo na razie to jest dretwa anty-reklama i jazda po stereotypie pseudo-kajciarza. Teraz jest to zle...
autor: Kuba Gdynia
14 maja 2015, 21:35
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: NEW SU-2 DESIGN

Chciałoby się powiedzieć - W KOŃCU!

Ciekawa grafika- oryginalna/ inna.
autor: Ziomek.
20 maja 2015, 13:21
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ostrzeżenie_do poczytania

..tytuł artykułu nijak ma się do treści, nic w niej nie ma o "znikaniu kamperów"
ale niektórych na tym forum ucieszył..

peace
autor: Pablo
22 maja 2015, 17:46
Skocz do forum
Skocz do tematu

Kampania STOP KITEFORUMOWYM TROLLOM!

stop-kiteforumowym-trollom-2.jpg Słuchajcie, od ostatnich kilku tygodni nie poznaję już zupełnie forum. To nie jest miejsce, które wspólnie tworzyliśmy ponad 10 lat temu kiedy kitesurfing był w powijakach i każdy dzielił się bezinteresownie informacjami. Dzisiaj każdy chce tylko sprzedać swoje, ocz...
autor: jacamakajta
27 sie 2015, 12:04
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ruben Len10

Współczuję i trzymam kciuki, ale cała ta akcja trochę jest moim zdaniem niesmaczna. Rozumiem że kiciarze starają się być cool, trendy i wsadzać swoje twarze wszędzie gdzie tylko można zarobić hajs żeby mieć na ciągłe podróże, treningi i zawody. Rozumiem i z chęcią dorzuciłbym kilka groszy jeśli był...
autor: Crazy Horse
01 kwie 2016, 15:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Hel Loop Contest

No to ja bym może się sprawdził z tą całą nową gwardią młodych wilków, jeśli tylko nic nie skoliduje z terminem :twisted: :twisted: :twisted: