A zgadnijcie kto miał największą frajdę na spocie?
dopisek: niestety na fotosiku zablokowano mi pliki, bo transfer zewnętrzny przekroczył 1GB (za dużo ludzie przeglądali ), na raty powrzucam fotki gorszej jakości.
Co niektórzy wybrali Kuźnicę, inni Jastarnię. Na 12m zwiedziłem (po raz pierwszy) te spoty https://mysports.tomtom.com/service/webapi/v2/activity/perm_lIqRcshc5xe6YooLROadBIagOCsUhnPVlyXPjEnAWoFtO6N_iKMyvCskIV49Dtlpa-Kc3By18i8BQ7qA6xUR3A?format=html i wydaje mi się, że przy dzisiejszych warunkach w ...
Strach Rany Boskie i kto boi się Viktora Do napisania tego tekstu sklonily mnie trzy tematy(...) nazwane przeze mnie Rekord, Wycieczki i Bohaterstwo.(...) Trochę luzu ... W bardzo długim Twoim tekście nie widzę rozwinięcia "trzech tematów". Trochę patetycznych wątków i niesprecyzowanych d...
Ja ostatnio wierzę najbardziej yr; przedwczoraj w Kuźnicy było spoko, wczoraj kadynkach też się potwierdziła. Jutro nigdzie wiatr dupy nie urwie, ale na zalewie w okolicach Tolkmicka, moim zdaniem będą najlepsze warunki. Przy takich warunkach barycznych duży wpływ mają lokalne uwarunkowania (wysokoś...
Dzisiaj trochę nietypowo prognozy pokazują zdecydowanie większy wiatr w Nowej Pasłęce niż w kadynkach i faktycznie tak jest; zadzwoniłem do Straży Granicznej z pytaniem o możliwości korzystania ze spotu ( trawnik nad brzegiem, gdzie stoją poduszkowce ), nie mają nic przeciw kite na trawniku. Co praw...
wg mnie kwestia kasku jest bezdyskusyjna, (…)nie wyobrażam sobie w jakimkolwiek sporcie gdzie prędkość przekracza 25 kmh żeby nie załozyć kasku, narty, snowboard, ws, ks.(...) Że przypał? nie sądzę. :) Wydaje i się, że w takich kwestiach nie powionno być sztywnych regół; na TT pływam do 50km/h i ni...
No i byłem przed g14, trzech kolegów było, pompowali 9-10m, też napompowałem 9m. Zawsze myślałem, że jestem w miarę duży chłop, ale okazało się, że jestem najmniejszy i najchudszy :( , a prognozy górna granica. Coś tam popływałem, św kamień opłynąłem, ale na zalewie katoflisko duże i przy przepałowa...
Wczoraj po jazdach na Zalewie postanowiłem popływać na otwartym, obejrzeć przekop z drugiej strony, pojechałem i wystartowałem ze Sztutowa. Na 9m wiało akuratnie, z wiatrem z NWW bez problemu dopłynąłem do przekopu - dziury na drugą stronę niestety nie ma :x , ale prace ziemne i z umocnieniami wyglą...