Skakać prze zenit to ja potrafię też mam swój PB 7.5m więc całkiem. Nisko nie jest i takich tekstów musisz zaciąć i wysłać latawiec w odpowiednim czasie zgrać że sobą już słyszałem wszędzie i tysiąc razy, chodzi mi o sensowne rady dokładnie kiedy kto wysyła latawiec na 12sta, w trakcie zacinania, p...
ktoś chętny na Osonino jutro z rana? powinno tam najlepiej wejść A jak z glonami? Jest już czysto? kolega pływał dwa tygodnie temu i nie bylo problemu więc powinno byc spoko, najlepszy spot na ten kierunek Polecam jednak przy tym kierunku odwiedzić kiedyś mewie... duża szansa że zmienisz zdanie co ...
W czwartek bardzo rano fajnie będzie wiało na Mewie, południowy wschód to kierunek ideolo na ten cel a i mocy na 9-12m w zależności od upodobań i masy będzie dość. Czy jakiś Apacz jest gotów na wycieczkę Rewa -> Kuźnica -> Rewa? Bardzo rano = zbiórka 4:00 w Rewie i pływanie do 7:00-9:00 w zależności...
Jestem z obozu twierdzącego, ze woo3 pokazuje dokładniej niż jego poprzednicy. Generalnie jestem zadowolony ze swojego woo3 i jego dokładności, ale wczoraj to chyba zachorował: woo.png Także miło wylądować wczoraj na podium, aczkolwiek niestety robię krok w tył i schodzę z pudła... Btw, ktoś pisał ...
A jak ze stabilizacją? W niektórych mocowania widziałem że gąbka opiera się o brodę, a tutaj chyba nie:) mocowanie nie lata? Filmy są stabilne? Tak się zastanawiam jeszcze czy pływając z takim mocowaniem albo trzeba je trzymac w ustach albo dłoni? Bo niby jest leash ale jak puszczę to będzie kamera...
Zaraz zaraz. Jedziecie jak po burej suce i przez to umyka fundament tematu. Nie wnikam dlaczego tak się stało, co mógł zrobić, a nie zrobił, że szkoda sprzętu nad życie itp. Itd. Każdy teraz mądry, że rescue trzeba było że to tamto trzeba było. A jakby bylo ciepło to każdy z Was by miał brązowa pian...