Znalezione wyniki: 261

Powrót

autor: FORD KITE CUP
17 lut 2014, 16:35
Skocz do forum
Skocz do tematu

9 edycja Ford Kite Cup Potwierdzona!

Mamy wielką przyjemność zaprosić wszystkich miłośników kitesurfingu na 9 edycje zawodów o Puchar oraz Mistrzostwo Polski Ford Kite Cup. Kalendarz zawodów na sezon 2014 prezentuje się następująco: 23 - 25 Maja - Chałupy 19 - 22 Czerwca - Rewa 10 - 13 Lipca - Łeba – Mistrzostwa Polski w konkurencji Co...
autor: Abc Surf
26 lut 2014, 11:05
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Promo filmiki nowego sprzętu

Temat na gablotę :thumb:

phpBB [video]

Panie Sławku :wink:
autor: Sonix
06 mar 2014, 13:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: jak ładować zdjęcia na forum?

Ziomek. pisze:pytanko z podobnej beczki: JAK linkować filmy z YT - tak, by linkować konkretny wycinek np : od 18 do 35 sekundy?

peace

Hej Ziomuś. Do linku dopisujesz #t=0m18s
Natomiast nie wiem jak zakończyć go wcześniej. Jak coś znajdę dam znać.
Zawsze możesz wyciąć kawałek filmu z YT.
autor: Smokie
07 mar 2014, 16:47
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Drukowany SURFMAG :)

Nowy SURFMAG już jest :) https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1620520_10151882770086146_1569409123_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1962600_10152306475409602_1946976354_n.jpg http://surfmag.pl/wp-content/uploads/2014/03/Screen-Shot-2014-03-09-at-23...
autor: dasnsad
25 mar 2014, 22:02
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Airush Razor

Wiem, że troszeczkę opinii się już przewinęło na temat latawca, jednak nie widzę tutaj żadnej recenzji kogoś kto jest na średnio-zaawansowanym poziomie bez hp-ków, także stwierdziłem że skrobnę coś ze swoich doświadczeń. Na Razorze zaliczyłem już parę dobrych godzin, moim poprzednim latawcem był Sli...
autor: zaq
27 mar 2014, 23:33
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Isla Coche /Wenezuela - marzec 2014

Jeszcze na jet lagu, więc sorry jeśli byłoby coś nieskładnie. Znajomy opis: 1. Ilość wiatru - w marcu 95/100%, na 7-9 m kite (12m w zapasie) - moja waga 73 kg/obecne umiejętności. Wiatr wieje od 12/13, wzmagający się do zachodu słońca (9/10). Przy mocniejszym wietrze - pływanie od rana 8/9. Pytając ...
autor: Ksiaze
31 mar 2014, 22:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: ProCamp z "Księciem" Łukaszem Ceranem relacje z wyjazdów

do Ggosh: widzę że aktywnie działasz na forum.. wątek jest od czerwca zeszłego roku, ma ponad 18 tysięcy wyświetleń, a Ty rejestrujesz się dzisiaj i już Ci nie pasujemy.. załóż proszę swój wątek, przedstaw się, napisz coś o kajcie, to porozmawiamy, a nie hejtuj na dzień dobry.. i nie atakuj Ryśka, b...
autor: dasnsad
01 kwie 2014, 19:12
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Airush Varial X--Best TS recenzja/opinia

Na początku chciałbym zacząć od tego, że nie piszę jakiejś recenzji nie poprzedzonej opływaniem obu tych latawców. Miałem je naprawdę długo w rękach (szczególnie Variala, jednak TS też często u mnie gościł) :thumbsup: Szczerze powiedziawszy na Twoim miejscu nie brałbym tych latawców bez testów bo ró...
autor: stiv amoralny
02 kwie 2014, 14:59
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: STARA CZAPKA

W skrócie o tym że wszyscy są hejterami a on nie zabrał 5 na wyjazd ale i tak było spoko. Podsumowując takiej "literatury pięknej" nawet Witkacy po kwasie nie pisał :D Jacek to po prostu artysta, jest malarzem snów na jawie i pewnie nie wszystko można w jego pejzażach dostrzec i zrozumieć...
autor: Juniore
08 kwie 2014, 15:22
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Campów ci u nas dostatek i te przyjmiemy ;)

Cześć, fajnie Jacek, że poruszyłeś temat i zwróciłeś uwagę na kilka ważnych kwestii. Choć nie z każdą się zgadzam :wink: to dużo masz racji i pozwolę sobie Twoją wypowiedź uzupełnić o swoje spostrzeżenia: - i tak liczą się wypływane godziny na wodzie /trening i ilość gleb/, żaden camp nie zrobi całe...
autor: darkowic
09 kwie 2014, 13:16
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Grand Prix Snowkite Tour 2014

Grand Prix Snowkite Tour 2014 5 kwietnia 2014 roku w cieniu innych wielkich wydarzeń sportowych, na terenie Centralnej Szkoły Szybowcowej w Lesznie, podczas zawodów ladkitowych OPEN RACE, oficjalnie ogłosiliśmy zwycięzcę GP Snowkite Tour 2014 - niespodzianki nie było, ponieważ nie udało sie przepro...
autor: jedi1
14 kwie 2014, 10:19
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kurs Instruktorski POIK

No to panowie prawnicy. Jak to jest z ustawą o deregulacji zawodów, w tym przypadku instruktora. 3. Trenerem lub instruktorem sportu w sportach, w których działają polskie związki sportowe, może być osoba, która: 1) ukończyła 18 lat; 2) posiada co najmniej wykształcenie średnie; 3) posiada wiedzę, d...
autor: Adam S
14 kwie 2014, 12:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kalendarium zawodów 2014, gdzie i kiedy można się pościg

Istniejącym.

looser
The opposite of "tighter,"; more loose; less restrained.
Often confused with "loser," a word describing a person that nobody likes
autor: jachu
18 kwie 2014, 21:00
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kalendarium zawodów 2014, gdzie i kiedy można się pościg

bo to jest wyraz wymyślony na potrzeby zawodów, łączy w sobie znaczenie dwóch słów, loser i looser, stąd loosers - nazwa własna zawodów 8)
autor: BraCuru
19 kwie 2014, 10:25
Skocz do forum
Skocz do tematu

Denis Żurik - Nr.2 Junior w Europie

Tak na szybko, więc potwierdzenie szczegółów będzie później. Denis Żurik został vicemistrzem Europy juniorów w kategorii 14-15 lat. Mistrzostwa trwają we Francji. Odbyła się pojedyncza i z tego co się dowiedziałem od Denisa nie przewidują podwójnej w tej kategorii. Młody Żurik w drodze do finału pok...