Garść info po porządnym opływaniu deski... TAK! To jest to na co czekałem - czyli CLASH 2.0 w zdecydowanie poprawionej formie. Zniknęły wszystkie problemy, które miała 2.0. Deska jest twardsza, ale dzięki większemu rockerowi równoważy to co wszyscy tak bardzo ceniliśmy w 2.0. Nie przytapia ryja. Jes...
Hej mam na sprzedaż swoje używane latawki w dobrych cenach. airush one 12m2, varial 9m2, i razor 7m2 w razie czego prośba żeby pisać na maila, bo rzadko zaglądam na forum - mtk1@wp.pl pzdr
Panowie wyraziłem swoje zdanie na temat rebela na podstawie rozmiaru 9 i moich odczuć podczas kilku krótkich sesji na tym latawcu. Zakładam że jeżeli 9-tka jest wolna to 16-tka jest odpowiednio wolniejsza i w dalszym ciagu jest bardzo wolna na tle konkurencji.. :roll: Myślę że to co napisałem ma sen...
W Jastarni słonko, wieje już całkiem miło ale tak jak pisał Jaca - jest zimno :wink: Zdjęcie z rana ze spotu za Maszo: http://i64.tinypic.com/5tt8pe.jpg Wbrew temu co się może wydawać ze zdjęcia, to tragedii z lodem nie ma, bo jest niski stan wody i można sobie po prostu przejść ten kawałek 30 m po ...