Znalezione wyniki: 157

Powrót

autor: BraCuru
18 lis 2016, 09:22
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nowa klasa do ścigania na kite -> CR:X

no chyba do tego żeby KS się pojawił na Olimpiadzie jeszcze sporo wody upłynie, Do Młodzieżowych w Buenos Aires upłynie wody dokładnie 1 rok, 10 miesięcy i 12 dni ;) https://en.wikipedia.org/wiki/2018_Summ ... h_Olympics Tam odbędzie się debiut kiteboardingu na 100% W lutym 2017 dowiemy się czy będ...
20 lis 2016, 12:14
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kiteforum.pl - quo vadis?

Niestety ale to forum praktycznie umarło:( ale nie ono jedno, jestem jeszcze członkiem fora triathlonowego xtri i tam jest to samo, pomimo dużej i rosnącej popularności główne wpisy to dział Bazar, a tutaj Giełda :D Wszyscy przerzucili się na fb. Pytanie czy na forum jest rzetelna wymiana informacj...
autor: Pablo
29 lis 2016, 13:49
Skocz do forum
Skocz do tematu

Jak się czyta Wasze posty to mam wrażenie, że KF przeżywa renesans :)

dobra postaram się w takim razie ogarnąć jakiś lepszy skrypt antyspamowy na dniach!
03 gru 2016, 10:08
Skocz do forum
Skocz do tematu

Zgadzam się w 100%, pogrzebię zaraz w kodzie. AlMastar - czy jesteś moderatorem? Na pewno ktoś zmienił kody i uwzględnił poniższe :clap: 4. Teraz fajny pomysł - NOWE POSTY nie uwzględniałyby działów: BIZNES, GIEŁDA, OFERTY pracy i wczasów oraz SMIETNIK. Po prostu klikam NOWE POSTY i widzę te bardzi...
autor: zbrochaty
04 gru 2016, 13:14
Skocz do forum
Skocz do tematu

rozumiem, że co do działów to sobie w gronie moderatorsko-administracyjnym pogadacie i za kilka dni wprowadzicie zmiany ? Ale to forum jest dla nas, moze bedą jakies propozycje. Moje sa poniżej. Obecnie jest 25 działów, kazdy pod jednym guzikiem. Niektóre można usunąć, inne przenieść na Główne, a p...
autor: pancho
05 gru 2016, 19:39
Skocz do forum
Skocz do tematu

BraCuru pisze:Pablo - a co myślisz o GENIALNEJ idei, aby ikonkę WAKEFORUM zastąpić FOILFORUM :idea:

tyle postow napisanych i w koncu wiadomo o co chodzi :)
autor: zbrochaty
06 gru 2016, 13:46
Skocz do forum
Skocz do tematu

Co masz na myśli pisząc "pod jednym guzikiem"? Że wchodząc w giełda widzisz wszystkie ogłoszenia (deski, latawce, itp) ale można wejść też przez podkategorie -> tylko deski? Tutaj jest pokazane jak to dziala: http://www.pgforum.pl/index.php Klikasz w Gielda, a potem wyskakuje Kupie Sprzed...
autor: eska
13 gru 2016, 22:52
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: KONKURS Cabrinha Poland

O nie gdzie to ja mam zdjęcie jak wycinam nożyczkami logo ze środka latawca :) ? :) Gdzie moje archiwa :DDDDDDD
autor: natka
15 sty 2017, 13:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

Red Bull King of the AIR na WOŚP

Aloha, nie wiem czy piszę w dobrym wątku. Chciałam zaprosić Was do licytacji oryginalnej pamiątkowej bluzy z ostatnich w Polsce zawodów kitesurfingowych RED BULL KING OF THE AIR które odbyły się w Rewie w 2005 roku. Wiem, że jest tu trochę fanów takich gadżetów bo jak kiedyś oddawałam zwykłe lycry z...
16 sty 2017, 11:19
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Cabrinha Fireball - czemu dopiero teraz?

Coz moze byc zatem prostsze od kulki? Brak haka, zrywki na lince głównej, CL i kulki. Mniejszy krętlik. @przemass To ciekawe ale w wymianie zdań pomiędzy foilarzem a Tobą foilarz przekonuję mnie w 99% tym co pisze. 99% - aż tak dużo się nie spodziewałem :thumb: Kitekooks - poniżej moje ulubione zdj...
17 sty 2017, 10:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Cabrinha Fireball - czemu dopiero teraz?

Tzn, że zwykły uzytkownik nie powinien mieć możłiwości wypięcia? Wystarczy mu zawsze samo puszczenie baru? Bar bez zrywki? Czyli w razie w ze srutówki do latawca, czy walenie o wodę dopóki pęknie LE? Nie Łukasz! Zrywka w trapezie a nie w barze! Odwrotnie niż jest teraz. Bar nie powinien zawierać ża...
autor: Crazy Horse
03 lut 2017, 10:32
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Red Bull King of the Air 2017

Szczęście, że w ogóle zaiwało, bo prognozy były beznadziejne jak na tę porę roku :? Swoją drogą często w takich "epickich warunkach" jeśli chodzi o krajobraz to chyba zawodów nie rozgrywają. Ten port w tle, i tłum na plaży - magia wieczorową porą. Cóż, ciesze się, że wygrał Nick jak dzieck...
autor: zojsan
03 mar 2017, 05:15
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: WOO kto najlepszy w Polsce 2016?

A ja wiem dlaczego...
U mnie prognoza wygląda tak
Podstawa 13
Szkwaly do 30
autor: matkaPolka
10 maja 2017, 09:14
Skocz do forum
Skocz do tematu

Nowa strona Windfreaks !

https://m.facebook.com/windfreaks/ Widzieliście juz nowa stronkę Windfreaks !:)?