Znalezione wyniki: 157

Powrót

autor: BraCuru
18 maja 2017, 06:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nowa klasa do ścigania na kite -> CR:X

Deska – duży TwinTip – 145x45,5cm pokryty całkowicie padem. Grubość krawędzi wraz z padem 10mm. Opcja TT ma dwa klasyczne pady, które można ustawić w trzech pozycjach z najmniejszym stancem 55cm i największym 65cm. Opcja foil może mieć układ 3 strapowy ze stancem 57cm i największym 66cm lub układ 2...
24 maja 2017, 19:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Shinn Grill & Chill

Minęły dwa dni od ostatniego postu i....
cisza :(

A ja napiszę tak:
Z A J E F A J N E !!!!!!
Brawo ekipa Shinna. Brawo Mleczny.
Klasa!
autor: 24SURFpl
12 cze 2017, 13:58
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Przygotować się na zjazd cen formuły CR:X

Z takiego samego, z jakiego np dziecikai pływają na Techno One Design w windsurfingu. Nie jest to klasa olimpijska, jak RS:X ale bardzo dobrze do niego przygotowuje. Zasadniczo CR:X ma za zadanie promowanie ścigania się na monotypie (wszyscy na tym samym), pokazania, że to fajkniejsze od "wyści...
autor: Mikolpa
17 cze 2017, 16:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Śmierć kitesurfera na zalewie Mietkowskim

To nie była burzowa prognoza. To były nirzowe chmury, które zazwyczaj zwiększają siłę wiatru. Wiele plywań było przy takiej prognozie i wiele pewnie będzie. Było to widoczne na icm i było w ostrzeżeniach. Było widać jak nadchodzi całą szerokością. Ciemno szare chmury ale nie czarny armagedon. Wszysc...
autor: DekagramZła
19 cze 2017, 15:58
Skocz do forum
Skocz do tematu

Ja też pływałem na Mietkowie tego feralnego dnia. Mogę jedynie potwierdzić, że znaki nadchodzącej tragedii nie były tak oczywiste jak niektórym może się wydawać. Pogoza na windguru/windfinder zapowiadała 16 w porywach do 23kts przez większość dnia i możliwe przelotne lekkie opady. ICM faktycznie uja...
20 cze 2017, 09:19
Skocz do forum
Skocz do tematu

Burco Bornholm Crossing

Jak myślicie, damy radę? https://www.facebook.com/events/142853469615140/ Będę wrzucał tutaj aktualizacje. Zapraszam na wydarzenie FB i będę wdzięczny za kibicowanie! https://s26.postimg.cc/f2s0k2u8p/Bornholm_Crossing_foto_copy.jpg https://s26.postimg.cc/6lsi95pjt/Alert.jpg
autor: Kenji
03 lip 2017, 11:45
Skocz do forum
Skocz do tematu

Chcę się z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami, obserwacjami i przemyśleniami, które mam w głowie od wypadku na Jeziorze w Mietkowie, który miał miejsce 16 czerwca. Myślę, że ten wypadek powinien zostać opisany jak najbardziej szczegółowo, aby uniknąć niedomówień, plotek i domysłów. A także, aby wy...
autor: eska
13 lip 2017, 10:16
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Burco Bornholm Crossing

Obrazek

Jest też na pokladzie One Men Army czyli Dzida.com we własnej osobie :)
autor: eska
13 lip 2017, 10:19
Skocz do forum
Skocz do tematu

10:10 ruszyli - pomachali na pożegnanie przy glowkach falochronu i pocisneli w stronę Szwecji :) fala nie powiem - nie zazdroszczę ale w końcu płyną nad wodą więc oby fale laskotaly ich tylko po masztach :)
17 lip 2017, 23:25
Skocz do forum
Skocz do tematu

dzięki za gratki. przekażę całej ekipie a szczególne gratulacje osobiście składam ekipie na RIBach. My mieliśmy ultra lajcik w porównaniu do nich. Jeden załogant poddał się i został na Bornholmie. Nocował i wracał następnego dnia promem. Mleczny nie wyciągnął kamery w drodze na wyspę. Kuba był rozbi...
autor: ProManagement
19 lip 2017, 13:56
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: NIE WIEM, GDZIE TO ZAMIEŚCIĆ...

Witajcie po dłuższej przerwie! Tyle jednak sprawy czekają na wokandę w Sądzie w Warszawie. Tak więc ponad miesiąc temu miała się odbyć ostatnia (poprzednie z przesłuchaniem świadków miały miejsce już wcześniej) rozprawa z moim udziałem (i drugiej strony), mająca na celu złożenie przeze mnie finalnyc...
autor: Karlitos
23 lip 2017, 18:44
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wygraj kamerę sportową YI !!! Zadaj pytanie, a KiteVLOG nagra dla Ciebie odpowiedź! #KITEw60sekund

Czy da się przez 60 sekund pływać na drzwiach od lodówki zamiast deski?

Jedziemy grubo z tematem 8)
autor: mitsu
28 lip 2017, 11:32
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Loopy do delikatnego spokojnego lądowania

Przeczytalem z ciekawości i ilość głupot jaką tu piszecie jest niesamowita, haha! Jedynie Mikolpa trzyma się rzeczywistości a reszta to takie teorie jakby o wysokich skokach to słyszeli z trzeciej ręki. Jakie odpuszczanie baru, jakie luzne sterowki, jakie obowiazkowe kiteloopy? W przyszłości nawet ...
autor: mitsu
22 sie 2017, 13:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Głębokość Rewa

Kuicets, zapomnij o posiadaniu gruntu plywajac na kajcie i Twoj stres minie oraz moze odkryjesz piekny wymiar tego sportu jakim jest frirajd. Tym bardziej w rewie. Musisz sie czuc bardzo swobodnie na glebokiej wodzie jak Ci spadnie szmata, poplaczeszs sie czy zgubisz deske, nie ma ze boli. Osobiscie...
autor: Mikolpa
28 wrz 2017, 19:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: woo/pic 2017, rezultaty;)

A to moja grudniowa sesja w 2016 i za razem druga z piq Wiarygodne czy nie? Ale o czym tu pisać? Twoje i Byka wyniki pasują do siebie jak pięść do nosa. Czy naprawdę w to uwierzyłeś? Tak z ręką na sercu, bez dmuchania ego funfla - powiedz czy widziałeś Byka wyżej niż połowa długości linek - 12/13m....