Mam, dało się na tym nawet pływać, obecnie decha rejs funkcjonuje raczej jako eksponat w garażu i dobrze sprawdza się też jako półka na latawce. Zastanawiam się nad zastosowaniem foila: rekultywator w ogródku?
gredy pisze:Zaaak oszukałeś pana, pływałeś na moim waroo
poprawiam się, człowiek chce pomóc a tu kłody cały czas ... to ważne - 4 x a ... ostatnia w tym sezonie Jastarnia ... szkoda że lato mamy takie krótkie..
Przejeżdżałem koło zalewu - czysty lód , ani grama śniegu ... Ano właśnie, poklikajmy więc w necie w temacie majowego łikendu tj 25IV-3V ad 2015 . Dwuosobowa komisja w składzie Krzysiek i Krzysiek wstępnie zatwierdziła miejscówkę: https://www.google.pl/maps/place/Leucat ... 21166d2750 wątek na kite...
Miałem już zabukowaną Tajlandię na ferie. Jednak analiza archiwum windguru i Google Earth spowodowała zmianę celu wyjazdu na ferie 2015. Statystyki wiatrowe były mocno pozytywne - szczególnie dla foila. Problem okazało się odnalezienie dobrej wyspy nadającej się do jazdy i nauki wodolotowania.Wybrał...
Postawil bym Ci skrzynke piwa usmialem sie do lez :thumb: .....juz mi sie ta wyspa podoba Michał - jesteśmy zachwyceni tą wyspą mimo autentycznego syfu jaki pokazałem w pierwszym poście. Plastik na plażach boli nas każdego dnia i nie sposób o tym zapomnieć. Natomiast ludzie, okolica, ocean i jego m...
No jak brak, prosto z Balatonu na Kunów :thumb: Dzisiaj sesyjka dość krótka ,ale za to bardzo intensywna :twisted: Szarpało że z kapci wyrywało.Słoneczko świeciło i w porównaniu do Węgierskiej sadzawki,był prawie flat :lol: że też Ci się chciało, mnie się do tej pory pomidorami odbija ... a tymczas...
przecież wasze drogi z rudą sie rozeszły na tym wyjeździe :) e no nie do końca, to Wasze drogi rozeszły się wraz z przekroczeniem granicy francuskiej...dosłownie rozeszły...ja coś tam łykałem przez cały wyjazd, co prawda bez smakowania, ale skoro główny technolog nie wymagał... :wink: powtórzę za k...
Przestaję Was rozumieć- po co ten najazd na Ziomka? Co to ma za znaczenie w TEJ KONKRETNEJ sytuacji Co do tego wydarzenia, to wcześniej już napisano jakie oczami innych podejście ma Ziomek i dlaczego nie spotyka się ono z aprobatą. Większości z osób, które po nim jadą nie chodzi tylko o tą konkretn...
stop-kiteforumowym-trollom-2.jpg Słuchajcie, od ostatnich kilku tygodni nie poznaję już zupełnie forum. To nie jest miejsce, które wspólnie tworzyliśmy ponad 10 lat temu kiedy kitesurfing był w powijakach i każdy dzielił się bezinteresownie informacjami. Dzisiaj każdy chce tylko sprzedać swoje, ocz...
Hej :) Dziś się zgadałam z kumplem, który kupił swojemu dziecku za duży latawiec ( Obsession, 7m z 2015r ), że się z nim zamienię za dopłatą na mój Passion, 5m z 2010r . Dzieciak waży 35kg, a ja 59. Poczytałam sobie, co Pinio napisał o Obsession i odrobinę się waham - bo jestem na etapie startów tyl...