Znalezione wyniki: 77

Powrót

autor: zaaaak
04 paź 2014, 20:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: LUBLIN

następny będzie na poważnie ... obiecuję ... :notworthy: :notworthy: :notworthy:

phpBB [video]
autor: Krzysztof-L
10 paź 2014, 01:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Rejsiarze

Mam, dało się na tym nawet pływać, obecnie decha rejs funkcjonuje raczej jako eksponat w garażu i dobrze sprawdza się też jako półka na latawce.
Zastanawiam się nad zastosowaniem foila: rekultywator w ogródku? :wink:
30 paź 2014, 23:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

gredy pisze:Zaaak oszukałeś pana, pływałeś na moim waroo :wink:

poprawiam się, człowiek chce pomóc a tu kłody cały czas ... to ważne - 4 x a ...
ostatnia w tym sezonie Jastarnia ... szkoda że lato mamy takie krótkie..
phpBB [video]
13 sty 2015, 20:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Przejeżdżałem koło zalewu - czysty lód , ani grama śniegu ... Ano właśnie, poklikajmy więc w necie w temacie majowego łikendu tj 25IV-3V ad 2015 . Dwuosobowa komisja w składzie Krzysiek i Krzysiek wstępnie zatwierdziła miejscówkę: https://www.google.pl/maps/place/Leucat ... 21166d2750 wątek na kite...
autor: BraCuru
25 sty 2015, 20:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Niezwykłe Malediwy [styczeń 2015]

Miałem już zabukowaną Tajlandię na ferie. Jednak analiza archiwum windguru i Google Earth spowodowała zmianę celu wyjazdu na ferie 2015. Statystyki wiatrowe były mocno pozytywne - szczególnie dla foila. Problem okazało się odnalezienie dobrej wyspy nadającej się do jazdy i nauki wodolotowania.Wybrał...
autor: BraCuru
26 sty 2015, 19:08
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Niezwykłe Malediwy [styczeń 2015]

Postawil bym Ci skrzynke piwa usmialem sie do lez :thumb: .....juz mi sie ta wyspa podoba Michał - jesteśmy zachwyceni tą wyspą mimo autentycznego syfu jaki pokazałem w pierwszym poście. Plastik na plażach boli nas każdego dnia i nie sposób o tym zapomnieć. Natomiast ludzie, okolica, ocean i jego m...
autor: Grzenio
14 mar 2015, 15:11
Skocz do forum
Skocz do tematu

ja z innej beczki,
dogrzewam kotleta,
naklejki forumowe są i czekają,
ktoś chętny >?
2015-03-14 14.54.18.jpg
01 kwie 2015, 00:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

No jak brak, prosto z Balatonu na Kunów :thumb: Dzisiaj sesyjka dość krótka ,ale za to bardzo intensywna :twisted: Szarpało że z kapci wyrywało.Słoneczko świeciło i w porównaniu do Węgierskiej sadzawki,był prawie flat :lol: że też Ci się chciało, mnie się do tej pory pomidorami odbija ... a tymczas...
10 maja 2015, 07:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

przecież wasze drogi z rudą sie rozeszły na tym wyjeździe :) e no nie do końca, to Wasze drogi rozeszły się wraz z przekroczeniem granicy francuskiej...dosłownie rozeszły...ja coś tam łykałem przez cały wyjazd, co prawda bez smakowania, ale skoro główny technolog nie wymagał... :wink: powtórzę za k...
autor: boldek
15 maja 2015, 12:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: wypadek na 6 ce!!...

Przestaję Was rozumieć- po co ten najazd na Ziomka? Co to ma za znaczenie w TEJ KONKRETNEJ sytuacji Co do tego wydarzenia, to wcześniej już napisano jakie oczami innych podejście ma Ziomek i dlaczego nie spotyka się ono z aprobatą. Większości z osób, które po nim jadą nie chodzi tylko o tą konkretn...
19 maja 2015, 17:27
Skocz do forum
Skocz do tematu

tak właśnie było ...

https://plus.google.com/u/0/11489937337 ... 5124059253

phpBB [video]
autor: Pablo
22 maja 2015, 17:46
Skocz do forum
Skocz do tematu

Kampania STOP KITEFORUMOWYM TROLLOM!

stop-kiteforumowym-trollom-2.jpg Słuchajcie, od ostatnich kilku tygodni nie poznaję już zupełnie forum. To nie jest miejsce, które wspólnie tworzyliśmy ponad 10 lat temu kiedy kitesurfing był w powijakach i każdy dzielił się bezinteresownie informacjami. Dzisiaj każdy chce tylko sprzedać swoje, ocz...
autor: bellaiza
29 cze 2015, 22:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: RRD Obsession vs Passion

Hej :) Dziś się zgadałam z kumplem, który kupił swojemu dziecku za duży latawiec ( Obsession, 7m z 2015r ), że się z nim zamienię za dopłatą na mój Passion, 5m z 2010r . Dzieciak waży 35kg, a ja 59. Poczytałam sobie, co Pinio napisał o Obsession i odrobinę się waham - bo jestem na etapie startów tyl...
autor: Mooorf
19 lip 2015, 20:01
Skocz do forum
Skocz do tematu

Też będę od ok. 11 - w końcu jest aż 4 dni w roku urlopu na żądanie :thumbsup: