Która szkołka najgorsza na półwyspie??

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post11 paź 2007, 20:39

moze...... tyle co na nowa karte i np. zoladkowa Wink

eee Wielki Bracie... - żubrówke :wink:

Karta IKO jest potwierdzeniem tego, ze kursant byl szkolony zgodnie z zaleceniami i metodyką IKO - które możesz sprawdzić sobie na ich stronie. Ja wybrałem i zdecydowanie znów wybrałbym szkółkę wydającą karty IKO - głównie ze względu na instruktorów którzy w nich uczą.

Jeśli chodzi o naukę na Twoim sprzęcie - decyzja należy do właściciela szkoły. Jednak nie zgodzę sie z tym że to komercja - tak jak napisał Zgred - to, że możesz próbować na nie swoim sprzęcie jest WIELKĄ zaletą kursu. W przeciwnym wypadku jest spora szansa że przygotujesz sobie drugi 1000 EUR na sprzęt;). Poza tym Twój sprzęt docelowy nie zawsze może być najlepszy do nauki.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post12 paź 2007, 07:50

przemass pisze: Poza tym Twój sprzęt docelowy nie zawsze może być najlepszy do nauki.

Pozdrawiam

tak stawiając sprawę to powiedziałbym, ze docelowy sprzęt nigdy nie bedzie dobry do nauki.

Awatar użytkownika
MatiBerlin
Kontaktowanie:

Post12 paź 2007, 12:02

O wlasnie o takie cos mi chodzi czy moj docelowy sprzet bedzie dobry do nauki hmm... i tutaj pojawiaja sie nastepne pytania bo z tego co czytam i wpajam jakias wiedze teoretyczna ktora jak sadze nijak sie ma do praktyki znajac to nie tylko ze swojego doswiadczenia. Tak zastanwiam sie nad szkola bo wiadomo fachowa porada i nie tylko.
Tak mysle tez nad tym by dogadac sie z kims kto bedzie mogl mnie uczyc osobiscie w Juracie gdzie teraz np jestem. Chcialbym tez jezeli takowa osobe poznam tutaj by pomogla mi osobiscie kupic sprzet zima przyszlego roku, moge zaprosic do siebie do Berlina :) wiem ze ceny sa konkurencyjne bo na necie widzialem ceny latawcow i desek itp. zeczy:>
Pozdrawiam

cyberdog1899

Post13 paź 2007, 10:24

...

Wróć do „Forum Główne”