szkoła straciła licencję IKO

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post21 sie 2004, 09:46

hase pisze:szkoda ze ziomek sie juz nie wypowiada moze by zakonczyc ta "sprzeczke" wystarczy, ze przyzna sie do popelnionego bledu i przeprosi.

brawo hase !! :clap: pomysl wart :beer: 8) podpisuje sie pod nim

pozdro :)

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post21 sie 2004, 20:37

NA początek: jeśl iktoś nie chce tego czytać - niech tego nie robi, po prostu..
Wytrzymałem chyba z miesiąc bez udzielania się i prostowania zaczepek ze strony signx, Dr.Pedra i mgr, MIKIego
Ale..
Ja wyluzowałem się , wchodzę na forum , czytam , wychodzę i tyle..
Panowie z signx mimo obietnic - nadal obrzucajuą błotem szkołę wake.pl
Sorry Pablo - gadaliśmy, powiedziałem że olewam sprawę - ale po tym steku bzdur, wypada COŚ odpowiedzieć??
Nie chciałem wypisywac TU tego - DZWONIŁEM do Dr.Kunysza wczoraj w tej sprawie - NIE ODBIERAŁ
To typowe..:(

: SZKOŁA KITESURFINGU WAKE.PL którą prowadzę faktycznie kilka dni temu utraciła licencję IKO:( :( :(
Powodem tego są "NEGATYWNE FEEDBACKI"
(co również wyczytać można w zarzutach Dr. Pedra Kunysza)
DOstał to info od Sophie Cazalis z IKO department - bo jako osoba postronna miał prawo o to zapytać - a Sophie miała obowiązek udzielić mu OGÓLNEJ informacji, tak też zrobiłą
Nie wie on co prawda CO TO OZNACZA - wyjuaśniam wiec to:
Licencjonowane Szkoły IKO maja obowiązek wysłania na Dominikanę FORMULARZY ZWROTNYCH (FEEDBACK FORMS) wypełnianych PO zakończonym szkoleniu przez KAŻDEGO z kursantów.
Na tych feedbackach , kursanci wypowiadają się na temat jakości, treści kursu, sprzętu, instruktorów, BEZPIECZEŃSTWA itd.
W sezonie 2003 skala oceny szkół IKO była CZTEROSTOPNIOWA (słaby - średni - dobry -excellent). To był błąd IKO..
Okazało się że pozycja "średni" jest dla IKO pozycją NEGATYWNĄ:(
(w tym roku feedbacki są już dwustopniowe: TAK lub NIE, to eliminuje niejasności, na które natknęło się wiele szkół IKO na świecie)
Ja w sezonie 2003 współtworzyłem (nie pracowałem - jak twierdzi dr Kunysz - ale tym ośmiesza się przed wszystkimi , którzy przewinęłi się w trakcie sezonu 2003, i wiedzą KTO tam był KIM , to inna sprawa..) szkołę signx
Tam też kompletowałem nieczszęsne feedbacki
Nieszczęsne bo w mailu IKO do mnie z dnia 5 sierpień czytam: iż są niezadowoleni z JAKOŚCI SZKOLENIA w szkole 2003 (signx)..:(
powód: 7 na 57 kursantów w feedbackach 2003 wypowiedziało się "ŚREDNI" w pozycji: SPRZĘT..:(
(jakiego sprzętu używa się w szkole signx? sprawdzcie na www..
sysytemy bezpieczeństwa? Producent NIE MA W OGÓLE SWOJEGO BARU..:(
Latawiec?
Najlepsze oceny w ostatnim magazynie KITESURF..
ALE: czy KTOŚ widział te kajty w powietrzu?
Ciekawe zjawisko
Dla zainteresowanych: nagrałem to "zjawisko" na VHS, w razie potrzeby wrzuce na forum..
Kończąc temat: porównanie jest do Rhino i do Gaastry - czemu więc NIKT w pucharze świata , ba: PUCHARZE POLSKI nie uzywa tej taniej rewelacji??
Sprzęt..
Niestety kkolejne info od IKO, dobiło mnie:(
wielu ze wspomnianych 57 kursantów sezonu 2003 signx (naszej wtedy szkółki) w pozycji: HELMETS napisało: NO:(
I to prawda: na wyposażeniu wspomnianej szkółki nie było i do dziś nie ma ANI JEDNEGO KASKU:(
(do wglądu w galerii na www.signx)
To zadecydowało o problemach w utrzymaniu licencji przez szkołę którą opiekuję się w tym roku, WAKE.PL
Ostatecznie kilka dni temu IKO usuneło panel WAKE.PL z website:(
CÓŻ..
Przykro mi, nie tłumaczy mnie nawał pracy w tym sezonie..
Jednak kompletujemy pozytywne FEEDBACKI wraz z całą 9 osobową kadrą instruktorską WAKE.PL, mamy ich już ponad 100 w tym sezonie, więc PO sezonie 2004, wysyłąmy je na Dominkanę i staramy się o odzyskanie licencji)
To tyle o licencji..
Dla Dr Pedra: LICENCJA jest bardzo ważna , ale nie tylko ONA decyduje o przychylności kursantów..
-Jakość?
-SPRZĘT??
-Instruktorzy? (tych macie ok..)
-klimat?????
-MARKETING?
...ceny??????????..
No właśnie ..
kasa, kasa..
KASA..
NA forum Miki ("główny instruktor" signx ) zarzuca mi/nam że robimy to TYLKO dla kasy - a kilka postów powyżej jego "PLENIPOTENT - chlebodawca" DR. Kunysz pisze że zaniżamy ceny??
Gdzie tu konsekwencja??
Chłopaki, dogadajcie się co do linii ataku na WAKE.PL..
CENY??
Do wglądu na obu www (wake.pl i signx)
ZANIŻAMY??
-sprwdźcie..
Podpowiem: mamy ceny o 50 zł WYŻSZE od signx..
CO WIĘC decyduje o zadowoleniu kursantów??
Może jakość szkolenia??
-Ze szkoły WAKE.PL NIKT nie wychodzi nie umiejąc pływać..
Nie liczymy godzin - kursant uczy się TYLE ile INDYWIDUALNIE POTRZEBUJE, jeśli braknie mu czasu lub wiatru - dostaje zwrot gotówki za niewykorzystaną część kursu
UCZCIWIE??
właśnie: WIATR..
Delikatna sprawa..
Twierdzicie że "słaby sezon"..
Taa..
Jeśli się urwało z choinki rok temu i zabrało za kite - i ma się wyobrażenie że Hel to Hawaje, to puk-puk, przebudzenie..
Proponuję większe latawce i częstsze wyjazdy w miejsca gdzie akurat wieje, no na Rewę
SZACUNEK DO WIATRU...
Ten sezon wg mnie jest niezły wiatrowo
Nie możecie pamiętać np sezonu 2002, bo Hel był wtedy dla Was obczyzną
A mi jeszcze nie zeszła opalenizna z tamtego słonecznego, bezwietrznego lata.. Lata już szkoleń kajtowych w jednej z pierwszych szkoł w Polsce...

A teraz pytanie do dr Kunysza:
BEZCZELNIE twierdzisz że miałeś licencję IKO, chłopie!!
OBUDŹ SIĘ!!!
Słyszałes kiedy by ktokolwiek nie umiejący pływać miał JAKĄKOLWIEK licencję kajtową??
(jedyna co masz to IKO CARDS ktorą wypisałem ci rok temu, cóż: wystartowałeś z wody.. i na tym etapie zakończyłeś - info z twojej www, sprzed około 2 tygodni , z księgi gości)
I żeby było jasne: nie śledzę www.signx, nawet na naszą stronę wpadam rzadko - lubię pływać.. Mimo że mamy net w bazie..
-Odpowiedz więc WSZYSTKIM KITEFORUMowiczom, których urabiasz: w jaki to sposób zdobywa się licencję IKO dla szkoły NIE UMIEJĄC PŁYWAĆ???

-Pytanie numer dwa: ALE BARDZO ISTOTNE: z czyjego konta mejlowego korespondowałeś z IKO??
KTO udostepnił ci hasło do swego mejla?
Podaj wszystkim na forum: chodzi o konto, którego hasło zmieniłem w pazdzierniku, o czym piszesz..

Pytanie numer trzy: DLACZEGO POZWOLIŁEŚ by szkoła WAKE.PL korzystała cały ten sezon ze "skradzionej" licencji??
NO i czemu tak długo (prawie rok) trwała Twoja dyskusja z Sophie Cazalis z IKO w sprawie "ukradzionej" licencji??

No i ostatnie pytanie: SKORO ROZWIAŁEŚ NIEJASNOŚCI: GDZIE twoja licencja na szkołe signx????????????

Obudz się!!
To co piszesz KUPY SIĘ NIE TRZYMA!!!
Mozesz nabierać na to nastoletnich kursantów - ale dziwi mnie że urabiasz poważnych jak sądziłęm użytkowników forum
(to prośba: bardzo proszę osoby trzecie o nie wdawania siew spór , jeśli to możliwe..?? (Jancio Wodnik) - znasz bardzo subiektywnie, z ust DR Pedra..
PO CO??
??

kończę prosbą do Pablo: zakończ temat
ja jak widzisz trzymałem się dzielnie
jesli poczytam jeszcze jakieś newsy - napiszę elaborat pt "JAK TO BYŁO 2003/2004", wprowadzając dodatkowe wątki pt : almapress & książka kite:)))), Snowpark transition 7 &ekipa , LOOP & sprzęt, zwijka 2 wrzesień 2003 & kradzież sprzętu , plus bonusy: oryginalne archiwizowane maile z DR Pedrem
Extra kąski pomyj na jesienne wieczory -ale..
PO CO???
:((((

Ziomek
www.WAKE.PL
...surf your way!!!

(weż sobie doktorzyno to hasło do serca..)
Ostatnio zmieniony 16 sie 2005, 19:28 przez Ziomek., łącznie zmieniany 1 raz.

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post21 sie 2004, 21:59

fuuuuuuj....................

ZaŻenowany

Post21 sie 2004, 22:22

:-)
i jak to się podoba zwolennikom potyczek ?
mój ton informacyjny i ... kolegi Ziomka !
bez komentarza !
krótkie odpowiedzi na uniesienia Ziomka:
- licencję dostaje szkoła a nie instruktor - wszystko w tym temacie
- kiedy miałes 57 feedbacków z signx ?? przypomnij sobie Twoje feedbacki (ich ilośc i jakość,<zmielone z jedzieniem>) z końca sezonu ! fajnie słyszeć ze w zimie pozbierałeś ich az Tyle ! m.in dlatego ze kilka wypełnionych druków i wszystkie czyste mam do tej pory ? :-) uuuuu ZONK
- kaski ?? ach tak ! są na zdjeciach na wake.pl :-)
- ceny ? zestawienie robił Kamel - zgłos sie do niego a na poczatek podziel cene przez ilośc godzin !
- dzwoniłes ? zawsze tylko raz, bo szkoda kasy co ? nie bede oddzwaniał jak zawsze ! nie licz na to !
- "zjawisko" LOOP ! fajnie było w maju być u LOOPa i żebrać o sprzet co ?? nie chcieli dać wiec są syfiaste !!! żałosny jestes ! jak chorągiewka !
- marketing - o to sie nie martw ! idzie zima i jestem spokojny !
- co Ty wiesz o snowparku, .... - publikuj co chcesz, może zadzownisz do Stacha i pogadasz jak im sie pracuje, jak sie dogadują ?? poszedł im interes po byku !
- super z Ciebie instruktor jak wystwiasz karty IKO ludziom ktorzy nie potrafia pływac ! sam sie podpisałes :-) mi sie w zimie nic takiego nie zdarza !
- z IKO koresponduję z pedro@signx.pl :-)
- rozwiewam wątpilowści gdzie licencja IKO:
a wiec bezpośrdnie słowa IKO:
" Piotr,
I was really astonished by your email ! When Dariusz wrote to me saying he wanted to change first the contact name in Sept 03 then the school's name, email address and web site in november 2003, I thought he was the school manager!
I would have never done this if I had known he was only working in your center !!!
For your info, he is still not level 2 as we were not satisfied with the quality of his feedback forms sent.
We will send him an email and will have to wait for his explanations. His center has been removed today from the list of IKO centers.
I am really sorry for the inconvenience caused to your center, but I could not know the real situation until I receive this message!
As soon as your instructors become level 2 (at least 1), you will be able to download the contract and renew your affiliation with the IKO. We will be glad to welcome you again if you meet all the requirements ! It is up to you whether you want me to give you the same ID as in the past. Wake pl has this ID now and I could give you another one as that would be easier for you not to erase everything, just create a new one for your school. Please tell me if this is a problem for you and I will do as per your instructions.

Best regards

Sophie CAZALIS"

i best pozdrowienia
pedro very happy - naprawde:-)

Fred
Kontaktowanie:

Post21 sie 2004, 22:47

:( :( :( :( :( :(

FRED :twisted:

Awatar użytkownika
Falco
Kontaktowanie:

Post21 sie 2004, 22:54

i tak bez konca... :?

ZaŻenowany

Post21 sie 2004, 22:57

:-) :-)
:-( :-(
jeszcze drobnostka, bo czytam nie nie wierze !
jakim błotem i kto kogo obrzuca ??
nie uzyłem w pierwszym poście ani jednego przymiotnika w stosunku do szkoły "zła, beznadziejna, nielegalna,... "
wpisałe info-fakty dla sprostowania pewnych rzeczy, które działały na niekorzysc firmy SIGNX !
dlaczego teraz ? bo niedawno prawnik poradzil, aby wysłac oficjalne zapytanie do IKO w sprawie "formalnego odebrania licencji"
a tu nagle ... propozycja dla kiteforumowiczów: "kąski pomyj na jesienne wieczory ..." na końcu pewnego postu:-(

pedro

ZaŻenowany

Post21 sie 2004, 23:00

dla mnie to koniec tematu !
nie mam po prostu z kim dyskutować, zresztą nie od dzis !
sprostowałem co było do sprostowania (podałem cytat) i KONIEC !
dla mnie zycie toczy sie dalej, mimo iz sa na nim tacy ludzie !
odwracam się i ... widać moje plecy !
poszedłem robic dalej, swoją, dobrą robotę !

pedro

Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post24 sie 2004, 22:59

eeeeeeehhh !! szkoda gadac.......... :doh: dziad o chlebie - baba o niebie pozostalo mi tylko postepowac 8) <stepujomcy_Jancio> :jive:

zrywam sie z tego tematu...

pozdro dla wszystkich

JW :beer:

mike
Kontaktowanie:

Post26 sie 2004, 13:17

Hase napisal : „szkoda ze ziomek sie juz nie wypowiada moze by zakonczyc ta "sprzeczke" wystarczy, ze przyzna sie do popelnionego bledu i przeprosi”.

No i się wypowiedział ale…. niestety szkoda ze w taki właśnie swoim stylu! Przyznanie się do popełnionych przegięć, oszustw, manipulacji itd. !! ….. jest dla niego zbyt trudne i nie mieści się w jego sposobie funkcjonowania! Lepiej po raz kolejny napisać bzdury, obrazić kogoś, poprzekręcać fakty, wprowadzić Was wszystkich drodzy forumowicze oraz swych klientów w błąd !!

Licencje IKO Ziomek sobie sam nadał, wykorzystując swe odejście z signx, zmieniając wpis na WWW.ikorg.com ! Sytuacja przedstawiona była w tym temacie nie raz wiec myślę ze nie trzeba dokładnie tego wyjaśniać wystarczy looknac na wpisy powyżej! Wake.pl jako nowopowstała szkoła w sezonie 2004 nigdy licencji formalnie nie dostała, gdyż nie spełnia wymogów stawianych przez IKO : przede wszystkim nie posiada instruktora levelu 2, kasków, zabezpieczenia kursantów na wodzie ( łódź motorowa lub ponton ).

Po pierwsze ,ciekawe jest to, ze na każdym feedbacku wypełnianym przez kursanta znajduje się id szkoły w której był przeprowadzany kurs! ( zeszłoroczne można przylookac np. na wake.pl w chwalebnym dziale „IKO”) Jak zatem mogła zostać cofnięta licencja szkole wake.pl na podstawie feedbackow ze szkoły signx ??? Przecież to jest zwykle kłamstwo i bzdura które się kupy nie trzyma i stanowi kolejny dowód na to ze po prostu przyznałeś sobie sam licencje wprowadzając IKO w błąd – oszukując jak zwykle! IKO cały czas myślało ze signx zmienił nazwę na wake, a nie wiedziało ze to nowa szkoła dzięki Twoim machlojkom i oszustwom ! Zastanów się człowieku co Ty tu wypisujesz za bzdury i kogo w ten sposób chcesz oszukać ?!! Czy uważasz ze ludzie na forum są tępi i tego nie wyczają !?!!!!

Po drugie, Feedbacki które ziomek przesłał do IKO, jak pisałem wyżej, w żaden sposób nie mogły wpłynąć na odebranie nielegalnej, skradzionej licencji przez wake.pl – gdyż w zeszłym sezonie wake.pl po prostu nie istniało, a wiec nie było w stanie gromadzić własnych feedbackow, które gdyby były źle mogły by być przyczyna cofnięcia licencji !!, a jedynie wpłynęły na to iż nie mógł starać się o zdobycie, osiągniecie instruktorskiego levelu 2 ( look kilka postów wyżej na list od IKO ). Pisanie iż były to feedbacki z signx jest co najmniej zastanawiające, gdyż w zeszłym roku Ziomek po prostu o nich zapomniał i gdzieś mu je wcięło w wigorze walki? Cóż wiec wysłał do IKO ?! Skąd wypełnione feedbacki, kto je wypełnił zima ?? Może właśnie dlatego się nie spodobały w IKO ?

Na początku sezonu ziomek pisze : są tylko 3 osoby w Polsce, które wiedza jak funkcjonuje IKO !

Efekt : cofnięta licencja Twojej szkółki ( której nigdy tak naprawdę dla wake.pl nie było!! ) oraz odrzucone feedbaki niezbędne do tego by zostać instruktorem levelu 2 !

Takie są fakty ! BRAWO !! Rzeczywiście wiesz jak IKO funkcjonuje !!!

Sprawa trzecia : ziomkowe pływanie na 5,5 ! Już raz pisałem zastanawiając się dlaczego Ziomek, z ironicznym uśmieszkiem, musi pływać metr od plaży na której znajduje się baza Sign-x, pomiędzy kursantami signx, oraz 30 cm ode mnie, uniemożliwiając mi tym samym komfortowe, bezpieczne pływanie ? Zatoka jest taka wielka, dalej od brzegu jest głębiej i co za tym idzie bezpieczniej np. do nauki pierwszych trickow oraz co ważne jest tam zdecydowanie mniej ludzi. Skoro z niego taki mistrz za jakiego się uważa to dlaczego tam nie pływa - było by mu tam przecież wygodniej, bezpieczniej ! Każdemu kiterowi powinno zależeć na tym by nasz pobyt na wodzie był bezpieczny dla nas i dla innych użytkowników zatoki. Nie wiem czy chce się popisać, polansowac, pokazać ze już umie backloopa? Diabli wiedza ? Może ktoś ma jakiś pomysł bo my niestety w Sign-x –owym squadzie nie ?!

Piszesz ze nie szanujemy wiatru ! Na jakiej podstawie ? Jeździsz za nami, śledzisz nas? Śmieszne i żałosne ! A może gdy Ty byłeś w rewie to my byliśmy w Pucku albo jeszcze gdzie indziej? Ale czego ja wymagam – to jest zbyt trudne do zakumania !

Piszesz dalej ze się z choinki urwaliśmy ? To ze pływasz rok dłużej od nas, akurat ten jeden bezwietrzny rok dłużej po którym ci jeszcze niby opalenizna została J , nie stawia Cię w pozycji żadnego guru na którego się w żenujący sposób kreujesz ! Trochę pokory i skromności jest w życiu cenione – to dobra rada, zapamiętaj ja sobie i zastosuj ! Bo now lans jest totalny, śmieszny i żałosny, najlepsze ze działa dokładnie odwrotnie niż byś tego chciał, o czym nie wiesz i się na pewno ode mnie nie dowiesz !! ;)

Najgorsze w tym Ziomkowym lansie jest jednak to iż swym pływaniem zaczyna uniemożliwiać prowadzenia normalnego szkolenia ! Kolejne takie akcje zostaną nagrane oraz udostępnione na forum jako przestroga i popis Ziomkowego chamstwa – bo inaczej już tego nazwać nie można !!!!! Myślę ze mała próbkę jego zachowania mieliście na ostatniej edycji Pucharu Polski gdzie do akcji musiał wkroczyć spiker prosząc Ziomka o zachowanie zasad bezpieczeństwa nie stwarzanie swym zachowaniem niepotrzebnego ryzyka! Dla każdego kitera, a instruktora IKO w szczególności bezpieczeństwo powinno być na 1 miejscu !!!! Pomyśl chłopie jaka opinie wystawiasz nam wszystkim instruktorom IKO swym zachowaniem na wodzie !!!! Ponawiam apel – Ziomek – instruktorze IKO – BEZPIECZENSTWOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli nie znasz kiteowych zasad bezpieczeństwa to się dokształć lub tak jak się stało z Twoja domniemana licencja IKO utracisz także dyplom instruktora !

Reasumusjac i myśląc o całej sytuacji przychodzi mi do głowy jedno : Co za gość ?!

Rozpoczyna swoja własna działalność, przypisuje sam sobie licencje, chwali się nią i za jej pomocą reklamuje, buduje wizerunek firmy za pomocą zdjęć, do których nie ma praw oraz zgody na ich wykorzystanie, zrobionych w miejscach gdzie pracował wcześniej, podszywa się pod Sign-x ukazując na zdjęciach bazę signx i podpisując ze jest to wake.pl na ekolagunie ( kopia tych stron znajduje się u mnie na kompie ), po wyjaśnieniu całej sytuacji w IKO ( myślę ze list zwrotny z IKO mówi wszystko ) traci licencje i nadal bezczelnie wszystkich okłamuję wymyślając jakiś chory nierealny scenariusz z feedbackami.

Gdzie jest człowieku Twoja godność, gdzie etyka prowadzenia biznesu, gdzie zwykła ludzka przyzwoitość, gdzie honor ???!!! Na Twoim miejscu nie mógł bym spać po nocach bo było by mi głupio spojrzeć ludziom w twarz !!

Przyznaje Ci jedno – potrafisz świetnie kłamać i przekręcać fakty !! Jesteś w tym mistrzem świata !! Ciekaw jestem tylko jak długo tak można funkcjonować, ciekaw jestem jad długo wytrzymasz z tym psychicznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twardy jesteś ja bym tak nie mógł! Piszesz o jakichś liniach ataku na wake.pl ! To przecież bzdura ! Nie ma żadnej linii ataku, nie ma żadnego ataku ! Trudno jednak pozostać biernym jak ktoś ci robi takie świństwa jak Ty mi i signx zrobiłeś !! Odszedłeś z Sign-x, zakładałeś swoja szkole i nikt z naszego signxowego temu nie miał o to pretensji i nikt nie podkładał świń !! To Ty zacząłeś od zdjęć, strony, podszywania się, licencji itd. !!!! Pomyśl o tym, zastanów się choć raz co i jak robisz !

Po tym wszystkim co zrobiłeś mi oraz Signx straciłem do Ciebie cały szacunek jaki do niedawna jeszcze miałem !!! Nie widzę sensu dalszej dyskusji ani z Toba Ziomku ani na tematy poruszane w sprawach signx v wake! Szkoda mojego czasu dla Ciebie, nie jesteś watr ani minuty by czytać co piszesz czy słuchać co mówisz – to zawsze są kłamstwa oraz tani lans i wywyższanie się ponad wszystkich – niestety taka jest przykra prawda !! Kto Cię zna ten wie o czym pisze, kto Cię pozna dowie się !!

Piszesz ze mamy serfowac swoja droga ! Ale to Ty to zrób ! Nie serfuj po kimś korzystając z umiejętności i pracy innych ! Surf Your Way…. Jeżeli tylko tak potrafisz ?!!!??????

Zycze powodzenia i mam nadzieje ze ludzie poznają się na tobie, tym co i w jaki sposób robisz !
Dla mnie jesteś totalnym zerem! Twój widok wzbudza uśmiech litości i pożałowania na mojej twarzy !

Surf Your Way !!!

Mike

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post26 sie 2004, 14:28

-Jednak gnębi cię to że jesteś VICEmistrzem Polski Instruktorów PZS??
sorry..
wg mnie to AŻ nie TYLKO, konkurencje była niemała..
-Czy TO ze mamy 3 razy tyle co wy sprzetu cztery razy lepszego??
bo nie wiem??
czy chodzi o ilość kursantów, DOBRZE PRZESZKOLONYCH , zadowolonych, PŁYWAJĄCYCH BEZPIECZNIE, mających z rajdu radość ??
wiem, wiem.. HIPNOZA..:(
tez byłem zahipnotyzowany przez doktóra K.
długo
przebudzenie po kopnięciu mnie w D. było BARDZO BOLESNE
ale jak widać "ŻYCIE TO WERYFIKUE"..

prosiłem o odpowiedź na kilka KRÓTKICH pytań - nie dostałem jej??

- Z jakiego (CZYJEGO) maila DR.K korzystaŁ podczas załatwiania licencji IKO NASZEJ letniej szkole KITE signx 2003???
DR.K odpowiedział: korzystam z pedro.signx.pl - a ja pytałem o PRZESZŁOŚC, o WTEDY:))
---DROBNE KŁAMSTEWKO----

namber tu:

proszę o stwierdzenie na forum że "ZIOMEK BYŁ TYLKO INSTRUKTOREM w szkółce signx lato"
że nie był jej organizatorem, współwłaścicielem (wraz z dr Kunyszem i Kamilem Cieślukiem)
wszyscy wiedzą JAK BYŁO:))

I PYTANIE OSTATNIE: NA KOGO Z WAS BYŁA RZEKOMA LICENCJA?????
na ciebie??:)
-na Dr.K?????
KTO z was PYTAM potrafił sterować latawcem w czerwcu 2003 , gdy staraliśmy sie o licencję??

:)

ŻENADA...

Sophie Cazalis nie w smak było UPOWSZECHNIENIE przez was Jej korespondencji..:(

ja tego nie zrobię by pokazac forumowianom :) moją stronę
trochę przegięcie
zamiast tego pomejluję rochę z Nią:)

ale widzisz: mam dowód twojej nieznajomości tematu - a jeślli znajomości - to kolejnego CELOWEGO kłamstwa: wyobraż sobie że mam skany WSZYSTKICH wysłanych przeze mnie FEEDBACKÓW po sezonie 2003 do IKO, ZAPOBIEGAWCZO:)
tych samych - których nie mam i nie miałem jak twierdzisz, LESZCZU
na CD
wrzucę TU próbkę na forum
:)
pasuje?

pływam na 5,5??
a KTO robi fotoszotingi na 5,5??
chciałem sie załapać..
niebezpiecznie - nie sądzę..
blisko?
ZAWSZE po ZAWIETRZNEJ
i wiesz ? ZAGRANICZNE kajty nie mają "efektu motyla", da się nad nimi dość nieźle zapanować:)
natomiast faktycznie - jak dowala z 3 do 7 BF i lecę ne Machu 16 (przy 80kg) a ty z przeciwka na 9m2 od kursanta to WYBACZ zmień hals jeśli potrafisz, PAMIĘTASZ??

-backLOOPY?? = na pewno lepsze niż LOOPY:)))
i front, i kite, i down ...jeśli nie rozróżniasz

proszę jeszcze raz o odpowiedzi na pytania przez Dr Kunysza..

nie mam ochoty UŻALAĆ się na forum
a propo: GDZIE byliście wczoraj jak do was wpadliśmy z wizytą spontaniczną??
:)))))))))))))))))

ehh..

Ziomek - kłamca , oszust, naciągacz, NIESTETY ZADOWOLONY:)
Szkoła Kite WAKE.PL
www.wake.pl
...surf your way!!!
Ostatnio zmieniony 16 sie 2005, 19:45 przez Ziomek., łącznie zmieniany 1 raz.

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post26 sie 2004, 15:20

..... oj panowie robicie sie mega zalosni.... macie do siebie 2 kroki idzcie zalatwcie to miedzy soba, napijcie sie razem, a nie non stop to samo....
loopy nie sa takie zalosne ziomus jak ci sie wydaje. fajny masz sprzet, ale inni takiego nie maja, a tez daja rade... a co waszych szkolen to przygladalem sie ostatnio jak to wyglada sign-x i znam szkoly gdzie wyglada to troszke lepiej ...

pzdr

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post26 sie 2004, 15:22

panowie czy was totalnie POJEBALO?????
bo takie sprawiacie wrazenie :(

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post26 sie 2004, 15:26

skończcie zasmiecanie tego forum.....
dowalac sobie mozecie wklejając ten sam tekst w wiadomosciach prywatnych....
jesli nie zauważyliscie to nikogo juz nie interesują wasze personalne rozgrywki i to "czyje będzie n górą"....
zanizacie poziom chlopaki ... przykro mi
wyluzujcie

just chill & let it flow

peace

ZaŻenowany

Post26 sie 2004, 16:11

hello
wszystko się zgadza, tylko nie wiem czy zauważyliście ze nikt u nas nie LANSUJE się tak jak kolega ! prawdziy GURU, lepszy od wielu innych, którzy wiedza i potrafia o wiele więcej ! miałem wczoraj okazję robic fotki Markowi z Krakowa i chłopakom z AIRMEN-a (a photoshotingi są w czwartek, jesli wieje oczywiscie) a po 2 godz. pojawił sie Ziomek i ... bez porównania ! Ci chlopcy się nie lansują a potrafią 2-3 razy tyle ! czysta skromność i to sie ceni !
zauważcie, śmieszne dla mnie poruszanie tematu zimy ! czemu to ma słuzyć ? poniżaniu kogoś ? czy ja kiedyś napisałem o sobie np. że żadnemu kursantowi, których naprawde wyszkoliłem wielu i są dobrzy, nie udało sie jeszcze dołożyć mi np. na slalomie ??? nie, bo nie tym buduje sie pozycję, szacunek, itd...
bycie 2 miesiecznym GURU to porażka ! dla innych trzeba byc osobowością, mieć haryzmę, ... ale to niestety nie w ten sposob się zdobywa !
ja naprawde mam juz dość, zwłaszcza ze szargane zostaje moje nazwisko, mój tytuł naukowy, ...
chce tylko jednego o co prosze i prosiłem - o wyprostowanie (aby wszystko bylo zgodne ze stanem faktycznym, na dzien dzisiejszy, bo w nim jestesmy) pewnych faktów i usunięcie NASZYCH zdjec z wake.pl (bo nie wszystkie zniknęły) ! kiedy Ziomek o to prosił - zrobiłem aby miec spokoj, kiedy prosił o zmiane tablicy na kempingu - zrobiłem aby miec spokoj, kiedy prosił o zmianę textów na www - zrobiłem aby miec spokoj, ale od 2 miesiecy prosze o wywalenie moich fotek i Mikiego z zimy i ... lipa ! no cóż !
odpowiedzi na pytania Ziomka (abym mial spokoj):
- wysyłalismy (razem) emaile do IKO z TWOJEGO konta ! prawda i co z tego ! nie zmienia to teraźniejszych faktów !
- niech ci będzie ze Tworzyleś SIGNX (sam wiesz jak ? ) a nie w niej pracowałes; cieszę się ze mogę to juz robić bez Ciebie !
- licenacja była na szkołe ( w nazwie było SIGNX a nie Ziomek) ! to fakt niepodważalny !

Reszta ??
My tez korespondujemy z IKO (samym Erickiem Beaudonnatem) , ale w innym duchu niz TY ! Piszemy news-y na temat zajęc na AWF, ... - grzecznie, formalnie, nie psując atmosfery - aby oni to dobrze odbierali ! Słowa Sophie nie są zadną tajemnicą, bo to nie są jej słowa o oficjalne stanowisko IKO, więc ona musi się z tym liczyć ze beda cytowane (a lepiej zacytować niz interpretowac) - ona tam pracuje a nie jest to jej firma !!!
Nie kwestionuję ze masz zadowolonych klientów, ...
My tez ich mamy i nie mamy z tym problemów ani żadnych kompleksów ! A poza tym, to kursanci powinni sie wypowiadac a nie wlaściciele szkołek, bo przeciez nie napiszą ze źle uczą ! ALL !
Na koniec - wczoraj byliśmy w przyczepie i pracowaliśmy ! Jakoś ciężko Ci mnie znaleźć ! A zapytales się może wczoraj gdzie jestem ?? NIE !
Jesli na jakąś rzeczową rozmowę, to zapraszam w każdej chwili ! Ale powtarzam - rzeczową, w której każdy potrafi coś powiedzieć i POSŁUCHAĆ !

PEDRO

Wróć do „Forum Główne”