kite surfing

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
QBIX
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2004, 20:44

czy nie zainteresowal nikogo maly szczegolik w ostatnim numerze kite surfing...? chodzi o test latawcow. sa opisane wszystkie procz np Naish. poza tym wszystkie opisane tam latawce sa zajebiste, kazdy cos znajdzie dla siebie, bla, bla, bla... do dupy takie testy i porownania. czytajac te gazete mam wrazenie ze czytam jakas jedna wielka tandetna reklamowke. czy moze to tylko moje osobiste wrazenie?
np strona 59 Dzien dziewiaty- przejazdzka na Green Island:
"mielismy wszystko, czego potrzeba, aby dobrze spedzic dzien- swietny rejs, slonce, cieplo, jedzenie, RED BULLA, piwo RED STRIPE i przyjaciol obok siebie..."
rece opadaja! co to za artykuly?? Ta gazeta powinna byc roznoszona razem z tytulami makro, biedronka, pizza hut...
dobrze ze mam prawo wyboru... 4 zywce zamiast k.s.!!!!
uff! od razu milepiej :wink:

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2004, 22:00

No niestety. Szkoda że magazyn wygląda tak jak wygląda bo zapowiadało się całkiem obiecująco.

Fred
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2004, 22:19

Ja zauwazyłem to juz po przeczytaniu, kupieniu 4 kolejnych numerów. Magazyn jest dla mnie w ogole mało wiarygodny i jednym słowem DO BANI. Teraz już go nie kupuje (czasem zajrze do kumpla jak co...) wolę wypic sobie piwko... :D

FRED :twisted:

.

Post06 wrz 2004, 22:29

No dobrze.
Ja też nie do końca znajduję interesujące mnie rzeczy w tego typu czasopismach, ALE
czego naprawdę byśmy chcieli? Co i jak powinno być przedstawione, itp. itd...

Już mi to kiedyś mówiono, że jeśli coś krytykuję to powinienem mieć pomysł na poprawę tego.

ps.
Nie jestem związany w nijaki sposób z nijakim czasopismem nie tylko kitesurfingowym :lol:

Agii

Post07 wrz 2004, 00:14

dla mnie magazyn powinien cos reprezentowac nawet dla laikow bo nie kazdy kto go kupuje musi byc na maxa poinformowany co i jak o to chodzi by sie zapoznac sie.a i z tym ciezko moze my cos zaproponujemy...podsuniemy jakis pomysl......ja chce jeszcze jak to mowi osiolek ze shreka :P
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2004, 08:42 przez Agii, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post07 wrz 2004, 00:16

KSM jest mlodym tytulem do tego tytulem branzowym. Kasa z reklam to podstawa funkcjonowania gazety. No i tu niestety dopada NAS brutalna rzeczywistosc :? Wydawca nie pozwoli na to - bo jest swiadomy konsekwencji - zeby na jednej stronie byla reklama sprzetu, za ktora ktos zaplacil pierdylion luidorow - dzieki czemu wydawca i jeszcze kilka innych osob funkcjonuje - a na nastepnej rzetelny test sprzetu, z ktorego jasno wynika, ze reklamowany strone wczesniej sprzet to big shit. Oczywiscie nie mowie, ze nie da rady stworzyc gazety na poziomie - jest to jak najbardziej mozliwe, tyle ze wymaga to o wiele wiecej wysilku no i wiaze sie z cena.

A co do testu latawcow... to tak jak zrobic porownanie sti z evo i rozwodzic sie na temat koloru tapicerki... zenada :(

pozdro
Kasya

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post07 wrz 2004, 09:59

kasya pisze:to tak jak zrobic porownanie sti z evo ...

pozdro
Kasya

świętokradztwo :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post07 wrz 2004, 10:52

Neykon pisze:
kasya pisze:to tak jak zrobic porownanie sti z evo ...

świętokradztwo :!: :!: :!: :!: :!: :!:

hyhyhy no tak.. kiepski przyklad... obydwa sa w zasadzie doskonale... chociaz :lol:

pozdro
Kasya

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post07 wrz 2004, 10:59

kasya pisze:
... obydwa sa w zasadzie doskonale... chociaz :lol:

Kasya bo mnie zaraz krew zaleje jak mozna porownywac Impreze z Evo, Evo to auto rodzinne :D,

Obrazek

powiedzcie ze tak nie jest?? to jest auto sportowe ??

a Impra to Impra (nie ma co pisac,kazdy fanatyk Imprezy wie co o niej myslec )

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Subaru Impreza :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
pozdr luk
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2004, 18:19 przez Neykon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post07 wrz 2004, 11:28

Neykon pisze:
kasya pisze:
... obydwa sa w zasadzie doskonale... chociaz :lol:

Kasya bo mnie zaraz krew zaleje jak mozna porownywac Impreze z Evo, Evo to auto rodzinne :D, a Impra to Impra (nie ma co pisac,kazdy fanatyk Imprezy wie co o niej myslec )

pozdr luk

hyhyhy luk to ja chce takie auto rodzinne - poprosze evo 6 :lol: i jak na rodzinne auto przystalo na cietych slick'ach ;)

pozdro
Kasya

Awatar użytkownika
wlad

Post07 wrz 2004, 18:12

Szwedak pisze:No dobrze.
Ja też nie do końca znajduję interesujące mnie rzeczy w tego typu czasopismach, ALE
czego naprawdę byśmy chcieli? Co i jak powinno być przedstawione, itp. itd...
:lol:

ja bym chcial przedruki wynikow testow z czasopism ktore maja na tyle kasy ze testy wykonuja dla nich rzetelnie oplacani i doswiadczeni zawodnicy, a nie ...

w nawiazaniu do OBIX
4 piwka jestem za i nawet 5te premiowe sobie kupie zamiast reklamy makro czy tesco :lol:

Wróć do „Forum Główne”