Książka: Kitesurfing - bezpieczny i łatwy by Piotr Kunysz

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2008, 09:36

yhy yhy.....

....aha aha , umhu ....no no no

....a co powiecie na temat książki , bo już nie wiem w jakim temacie jestem :wink:

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post10 kwie 2008, 14:54

...a ja proponuję wypić piwko za zdrowie autora :mrgreen: :thumbsup:

Awatar użytkownika
sasiad
Deska: SU2
Latawiec: Bananas 7 i 12m2
Dostał piwko: 2 razy

Post11 kwie 2008, 14:16

To jak, można książkę już kupić?
Nie spotkacie mnie na kite jamboree, jestem za to nad BalticSeaZone, może ktoś tu ma ??

ZaŻenowany

Post11 kwie 2008, 15:00

ksiazka juz jest i wysyłam non stop wiec jak chcialbys kupic to zapaszam na www.signx.pl !
pozdawiam

Cygański król
Deska: Nobile
Latawiec: Naish Torche 09

Post11 kwie 2008, 17:15

k**** ZAMIAST pierdo**** o ortografii byście się zastanowili i napisali coś z sensem, botoba to chyba ani dyslekcja ani dysortokrafia ani nic, poprostu tak isę wcisnęło, zauważ bowiem żę przed botoba jest podoba normalnie.

Ale nic, niektórzy jedyny temat na jaki się lubią wypowiwadać to "ortografia innych"

Awatar użytkownika
brunotti.pl
Kontaktowanie:

Post11 kwie 2008, 20:16

w końcu dotarła do nas :D i od jutra 12.04 będziecie mogli ja kupić w poznańskim rebelshopie jak i na www.rebelshop.pl :wink:

polecam :D

ja właśnie siadam do niej :D

a i 10 sztuk mamy przygotowanych jako nagrody na otwarciu sezonu OD DESKI DO DESKI w przyszły piątek :wink: zapraszam jeszcze raz

Awatar użytkownika
Sniady
Deska: Laluz 135, FreestylFish NKB
Latawiec: Torch 8, RPM 12, Dyno 16
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post11 kwie 2008, 21:53

Książka jest rewelacyjna. Sprzedałem już kilka książek znajomym i są zachwyceni;] Co tu o niej mówić. Moim zdaniem rewelacyjne zdjęcia pokazujące dokładnie każdy ruch ciała, oraz doskonały opis(często pod zdjęciem) danego zwrotu czy rzeczy są tu największymi atutami.
Pozostała mi jedna jeszcze książka z zakupu ("Hurtem:P") w dobrej cenie ;]
Więc jak coś zapraszam na pirv.
Gratuluje Piotrek ;] Rewelacyjna robota.

Awatar użytkownika
brunotti.pl
Kontaktowanie:

Post12 kwie 2008, 07:54

Sniady pisze:Książka jest rewelacyjna. Sprzedałem już kilka książek znajomym i są zachwyceni;] Co tu o niej mówić. Moim zdaniem rewelacyjne zdjęcia pokazujące dokładnie każdy ruch ciała, oraz doskonały opis(często pod zdjęciem) danego zwrotu czy rzeczy są tu największymi atutami.
Pozostała mi jedna jeszcze książka z zakupu ("Hurtem:P") w dobrej cenie ;]
Więc jak coś zapraszam na pirv.
Gratuluje Piotrek ;] Rewelacyjna robota.

przesiedziałem nad nią cala noc i jestem przekonany ze będzie to HIT sezonu :D :wink:
Czekam Piotrze na kolejne wydanie tym razem kitesurfing dla zaawansowanych :wink:

pozdrawiam

ZaŻenowany

Post15 kwie 2008, 21:34

witam !

cieszę się, że moj pomysł na przekazanie informacji dla uczących się kitesurfingu Wam się podobają ! miło jest kiedy docierają pozytywne opinie ! książka szybko się rozchodzi - nie byłem na to przygotowany wiec tym bardziej sie cieszę !
czekam na kolejne, krytyczne opinie !

mam nadzieję ze lada chwila kitefoumowicze beda mogli ja wygrac w konkursie anonsowanym przez Pabla ! nagrody juz zostały wysłane !

pozdawiam
pedro

ps.
tymczasem pozdrawam z Livigno

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2008, 17:24

Ziomek. pisze:
signx pisze:logikę każdy ma swoją, jak się sparzę to trudno, jednak ...damy radę i to chyba na "+" bo Empik to nie Allgro :wink:

co do Allegro - zacytuję jeszcze twoj post jak juz twoja ksiazka sie tam pojawi :lol: :lol:

hehe
nie sądziłem że to tak szybko nastąpi :lol: :lol:

http://allegro.pl/item344117628__kitesu ... owosc.html

...prorok jaki czy co..

ps: książkę już otrzymałem za free
na razie pobieżnie przejrzałem - nie wciągnęła mnie :wink:
napiszę "sprawozdanie" w wolnej chwili jeśli łaska :wink:
na razie mam nieodparte wrażenie że "już to gdzieś czytałem" :lol:

tak na cito:
- gruba, acz dość pozornie, bo tekstu nie ma na 300 stron - większość to zdjęcia - co prawda ładne (+ dobry druk) i zupełnie niepotrzebne wg mnie "mądrości ludowe" w postaci cytatów
- bardzi dużo reklam
- szkoda że brak filmu
- historia i słownik (to na razie przejrzałem) zerżnięte niemal z "Szkoły Kite" :idea:
- ładna oprawa graficzna , dobre zdjęcia choć nieco chaotyczna "nawigacja" po książce

na razie tyle :wink:

bobek_h
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: North Neo
Postawił piwka: 43 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2008, 20:01

Ziomek. pisze:tak na cito:
[...]
- bardzo dużo reklam
- szkoda że brak filmu
[...]

To pierwsze to chyba tendencja polskich książek o KS :) :P Ale może tu chociaż są bardziej zróżnicowane te reklamy :P Nie wiem nie widziałem tej książki:P
A co do drugiego, to jest pare filmów instruktażowych kitesurfingowych :) A przecież to jest książka, i chyba mówi samo za siebie :P Jakby miał byc dołączony jeszcze film do książki, to kosztowało by to pewnie dwa razy więcej, i zapewne jeszcze by nie wyszło :)
pozdro

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post18 kwie 2008, 20:06

Bodek zaraz Cię opierdzieli, że zabierasz głos :wink:
Ty chłopie uważaj :lol:

bobek_h
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2008, 20:08

Sory, ale nie mogłem się powstrzymać :D swoje chwali, a jak ktoś da swoje inne reklamy to od razu jest wadą :)
Pozdro

Awatar użytkownika
romi

Post19 kwie 2008, 08:38

bobek, niechęć do Ziomka niech Ci nie przysłoni merytoryki całego tematu.Dwaj panowie po tym samym AWF Wrocław.
Ziomek był pierwszy, i wszystko co po nim jest drugie a to wszystko odnosi sie do JEGO książki.
Doświadczenie pierwszego jest niepodważalne, lecz i panu doktorowi nic nie można zarzucić(lata na awf w snow i ten doktorat).Układziki na uczelni się ma.............. :D :lol:

bobek_h
Kontaktowanie:

Post19 kwie 2008, 10:42

romi pisze:bobek, niechęć do Ziomka niech Ci nie przysłoni merytoryki całego tematu.Dwaj panowie po tym samym AWF Wrocław.
Ziomek był pierwszy, i wszystko co po nim jest drugie a to wszystko odnosi sie do JEGO książki.
Doświadczenie pierwszego jest niepodważalne, lecz i panu doktorowi nic nie można zarzucić(lata na awf w snow i ten doktorat).Układziki na uczelni się ma.............. :D :lol:

Ależ romi spokojnie :) nie czuję żadnej niechęci do ziomka :) spoko gość z niego, ale np. pisze takie pierdoły czasami typu że w tej jest dużo reklam, a w jego książce mniej było? co chwila jakaś reklama wake.pl :) Spoko, jego książka niech się promuje, ale niech innym nie wytyka tej samej reklamy której on stosuje :P No a druga rzecz to jego rodzaj promocji swojego sprzętu O.o Jeju jak mnie denerwuje to jak kursanci zatrzymują się na jednej marce :) wiadomo na jakiej, logiczne że powinno się mieć pare rodzai w szkółce a nie tylko jedna, ale reszta tych jego kajtów jest dość trudna dla początkujących dlatego sobie z nimi nie poradzą:P Ile to ja razy musiałem już tłumaczyć że są dużo lepsze marki bo Ci kursanci mają jakieś klapki na oczach :) No i dzięki ziomkowi dowiedziałem się ze "north nie lata" :)
Dzieki i pozdro :)

Wróć do „Forum Główne”