Ostatni dzien na hawajach..

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Hawajczyk...(no prawie..)

Post05 paź 2004, 20:55

po 3 tygodniach treningu, :twisted: tygodniu ostrych starc w zawodach Red Bull King Of The Air dzis nasza przygoda na wyspie maui dobiega konca nasz samolot odlatuje o 21 od 3 dni i tak nie wieje wiec zwiedzilismy juz wszystkie okoliczne wodospady lasy bambusowe oraz zaliczylismy zachod slonca na szczycie wulkanu Haleakla... Ostatni dzien powoli trzeba pakowac sprzet i reszte dnia zostawic sobie na reflekcje...... gdzie jestem czemu wyjezdzam i jak sie ciesze ze znow odwiedzile te bajeczna kraine. :idea: Maui jest to jedyna hawajska wyspa na ktorej bylem dotychczas i juz 2 raz przywitala mnie takim niesamowity klimatem iz mam straszny problem aby stad wyjechac.. -jedyna taka na swiecie fala mozesz po niej jezdzic caly dzien i chcesz tylok jeszcze -mocny wiatr -setki znajomych(nawet paru polakow) (mam na mysli miedzy inymi zawsze wesola i pomocna Ale Huntley 8) ktorej jestesmy dozgonnie... wdzieczni za pomoc )
no ok tak z grubsza polecam wszystkim wycieczke tu jest niestety bardzo kosztowna ale oplaca sie pozbierac troche hajsu do swinki gdyz tego co sie tu zobaczy niezapomni sie do konca zycie i to jest pewne... To Wyjatkowa kraina .. woda i wiatrem plynaca

Pozdrawiam "woolny" Janek

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post05 paź 2004, 22:19

Pysznie Janku,

Może zaopatrzysz nas jeszcze w jakieś zdjęcia?

pzdr

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post06 paź 2004, 08:31

tak poprosimy mnóstwo zdjęć......

Wróć do „Forum Główne”