nie zorientowanym powiem ze tylko czarni tam dym...aja biale panie
je*** arabusy brudasy dotykaja naszych bialych kobiet i to za pelnym przyzwoleniem.w zyciu nie widzialem tyle starszych kobiet (18~45) hiihhi z bezowymi brudasami.ciotexy kur..a pier...ne w d...e je...ne shiet ale jak mi tomas to przypomniales to tak sie wkur....lem ze nie wiem.nie dosc ze arabki czekoladowej (z 2 fajne widzialem a jedna to byla przegiecie:)) to nie zauwazysz bo siedza w domu a pracuja tylko mezczyzni albo brzydkie chrzescijanki to jeszcze biale (brzydkie bo brzydkie ale po taniej whiskey z bezclowki zawsze wydabedziesz cos ladnego z niej np.wlosy albo kolczyki

) spotykaja sie z tymi megainteligetnymi czyscioszkami
oki . to tyle tych samczych zartow starego sfrustrowanego bialego nazisty.

)
tak naprawde to nie mam nic do kolorowych ale ich bezszczelnosc i glupota przekraczala wszelkie granice
1.wydymac cie chcieli na kase za kazdym razem usmiechajac ci sie w
twarz i mowiac "lelkam to edzipt maj friend"
2.nic nie qmali po angielsku - wlaze i tlumacze gosciowi ze zaginal mi latawiec i zeby on sie zapytal sprzataczek czy czasami nie znalazly i mu tak nawijam z 10 minut a on kiwa glowa i sie usmiecha a na sam koniec mowi do mnie " el gouna very good"

)
myslalem ze zejde!!
3.krzycza, wszeszcza,ciagna za rece, obejmuja, tancza,spiewaja wogole sa jacys pierd....nieci
no i podsumowanie
EL GOUNA RULES - IDEALNE WARUNKI DO KAJTOWANIA I OPALANIA SIE I DO ZAKOCHIWANIA SIE W SOBIE (jezeli ja sobie przywiozles bo inaczej to zapomnij

) i to wszystko NAPEWNO NIE DO BARA BARA BO DO TEGO NAJLEPIEJ NADAJE SIE BRAZYLIA,TAJLANDIA, IBIZA (tu nie wiem jak sie plywa ale na tych 2 poprzednich podobno zajebisicie) i tyle
zadowolony kajciaz barabarabiarz NIE
p.s. kazdemu zycze takiej ekipy jaka byla z nami.kazdemu.
pzdr ekipa mi5 i xsc + sponsorzy
p.s. bylem tam plywac ale tak jakos zauwazylem tez to co opisalem