FLASH AUSTIN w teamie WindWinga !!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Dr Eutanator

Post26 paź 2004, 21:41

moj osobisty guru, koles przez ktorego zainteresowalem sie tym sportem, wydaje mi sie, ze wyjatkowa osobistosc w swiecie kitesurfingu - w zasadzie kite=Flash

byl jednym z pierwszych pro riderow, razem z takimi postaciami jak chris gilbert, max bo, julie prochaska czy mauricio abreau ... pozostal do dzis soul riderem, osoba przepelniona pasja, ktorej sens zycia skupiony jest pomiedzy woda a powietrzem, gdzies na krawedzi ....

w maju ubieglego roku mialem okazje poznac go osobiscie - okazalo sie, ze jestesmy z tego samego rocznika - facet niezwykle otwarty, mily i bezinteresowny - niestety takich coraz mniej w tym sporcie, a szkoda....

informacja o tym, ze Marcus (Flash) Austin dolacza do teamu WindWinga potwierdza moim zdaniem, ze firma ta i jej pomysly sa prawdziwe. Marcus nie pojawia sie w przypadkowych miejscach, z przypadkowymi postaciami. Ta wiadomosc sprawia, ze jestem niesamowicie ciekaw jak dzialaja na zywca te systemy i jak chodza latawce - mam nadzieje, ze uda sie sprobowac jeszcze tej zimy!!!

Obrazek

Awatar użytkownika
O'błędnik
Kontaktowanie:

Post26 paź 2004, 23:16

Jak dla mnie to również Kite = Flash
Ale tak z innej beczki, Doktorze czy nie szykujesz się do dystrybucji Wind Wing'a???
Mam jakieś dziwne info z kosmosu :D :D :D

pozdro

Dr Eutanator

Post28 paź 2004, 20:18

O'błędnik pisze:...
Ale tak z innej beczki, Doktorze czy nie szykujesz się do dystrybucji Wind Wing'a???
Mam jakieś dziwne info z kosmosu :D :D :D

pozdro

:lol: :lol: :lol: :D

Och Jacol, ale ty to masz nosa !!!
wiesz, interesuje mnie wszystko, co wykracza poza rozwiazania "codzienne" - WW zdaje sie miec do zaoferowania cos ciekawego i nowego - ten system bezpieczenstwa wyglada na prawde niezle - zadnych 5tych linek, dodatkowych bajerow - prosty i elegancki.

Jednak jesli chodzi o dystrybucje, to zdaje sie, ze podobnie jak Best, takze WW korzysta z systemu dystrybucji bezposredniej :D co zapewnia klientom znacznie korzystniejsze ceny

moze uda mi sie dogadac z WW tak jak z Bestem i wspierac takze na naszym rynku ich marke

dzieki mojej aktywnosci, mozna kupic u nas Besty tak tanio jak w USA - a we wszystkich innych krajach Europy kosztuja ca 30% wiecej !!

no a przy okazji - niezla fotka ze stronki WW www.windwing.com

Obrazek

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post28 paź 2004, 22:48

niezły hardcorowiec :wink:

Awatar użytkownika
O'błędnik
Kontaktowanie:

Post29 paź 2004, 11:50

Jak najbardziej pochwalam twoje dzuiałania Dokrtorze i rozumiem.
Co do fotki to też tak będę śmigał tej zimy :)

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post29 paź 2004, 11:52

Dr Eutanator ver.47,5h pisze:dzieki mojej aktywnosci, mozna kupic u nas Besty tak tanio jak w USA - a we wszystkich innych krajach Europy kosztuja ca 30% wiecej !!

:clap: :clap: :clap:

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post29 paź 2004, 16:10

No :!: Oblednik jak masz zamiar na lyzwach dawac po wodzie to daj znac kiedy musze to zobaczyc :lol: :beer:

Awatar użytkownika
BESTIA
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 2 razy

Post29 paź 2004, 16:27

No to by byo juz przegiecie... :wink:

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post29 paź 2004, 17:33

Dr Eutanator ver.47,5h pisze: zadnych 5tych linek, dodatkowych bajerow - prosty i elegancki.

I mówi to słynny pionier 5'linki na naszym forum :D :D :)

Wróć do „Forum Główne”