Nie znałem Rafała lecz przykro mi z powodu tragedii, która dotknęła Jego i Jego Bliskich. Nie potrafię sobie wyobrazić bólu związanego ze stratą ukochanej osoby...
Chciałbym tym postem wyrazić swoją opinię w temacie czegoś, czego nie rozumiem a mianowicie [*], ['] itp. Temat "nabijanie postów" wg mnie znajduje się w offtopicu czy śmietniku - nie pamiętam. Jeśli ktokolwiek chce wyrazić swoje współczucie, zrozumienie czy zaoferować pomoc niech po prostu napisze parę słów zamiast stawiać GŁUPI ZNACZEK. Zdaję sobie sprawę, że pewnie jest kilka osób, które nie podzielą mojej opinii ale będę się upierał przy swoim. Napiszcie wspomnienia, piszcie jaki Rafał był, jak go pamiętacie, wklejcie zdjęcia, napiszcie kondolencje, wyraźcie chęć pomocy, połączcie się w bólu, życzcie siły, zdrowia, wszystkiego najlepszego Rodzinie i Przyjaciołom - poświęćcie trochę czasu i złóżcie do kupy to jedno zdanie, te parę słów.... Skończcie proszę sprowadzać to wszystko o czym napisałem wyżej do tego GŁUPIEGO ZNACZKA. Chyba już lepiej nie napisać nic..
Z góry przepraszam, jeśli kogoś uraziłem.
Piotr