Czy ktoś jeszcze lata?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post01 lis 2003, 01:04

Cześć Wszystkim!

Ja, co prawda powoli nastawiam się już na "komórkę" na zimę lub na narty - ewentualnie kitesnowboard. :D

U nas tzn. w Chodzieży(wielkopolska) zostanie w tym roku(grudzień) oddany do uzytku najdłuzszy wyciąg w Wielkopolsce - 200m - wyciąg główny - - 60m "ośla łączka" do nauki :wink:

w przyszłości tzn w nastepnym sezonie będzie armatka śnieżna oraz sztuczna trawa, więc będzie można jeździć caly rok...ale dość reklamy

PYTANIE: jeśli jeszcze kajtujecie - to dajcie znac gdzie? jaka pianka i dodatkowa ochrona?
może ktoś jeszcze pływa w gdzieś w Wielkopolsce?
postujcie :!:

pozdrawiam
majer

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post01 lis 2003, 01:10

a tak wogóle to zapraszam do Chodzieży w zimie :lol:

będzie dodatkowa okazja, by sie poznac i wypic grzańca, no i oczywiscie spędzic aktywnie czas :roll:

sam juz nie mogę się doczekać :?

pozdro
majer

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post01 lis 2003, 09:25

Listopad ma byc cieply.Wiec kto wie...podstawa to ciepla pianka ,jak nie masz mozna ubrac pod pianke podkoszulek (ja nawet ubieralem polar).Grube skarpety na to worki i dopiero buty,na glowe czepek + opaska (zastepczo widzialem jak ubierali czepek plywacki i zwykla czapke) ,rekawice jak nie masz piankowych to cienkie wloczkowe i na to ogrodnicze gumowe ktorych konce wklada sie pod pianke.Nie zartuje w takim ekwipunku plywalismy przy temp ponizej zera, no i oczywiscie termos korzennej albo cos z pradem.

Ciekawy jestem jak bedzie na kamienicy zima .Mysle ze to bedzie niezle miejsce na zimowego kita ,a jak wiatr nie dopisze to zawsze bedzie mozna przejechac na wyciag do chodzierzy.Pozdrawiam rolnik

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post01 lis 2003, 23:08

cześć!

dziś było tak ciepło, że gdyby nie "zero wiatru" na pewno bym jeszcze popływal... :cry:

poczekam chyba jeszcze z konserwacją letniego sprzętu... :D

a tak przy okazji to myślałem, że rolnik jest teraz w alpach :?:

pozdrawiam
piotrek

anulka

Post02 lis 2003, 22:17

hej hej! rok temu poznalam polaka mieszkajacego w niemczech, ktory plywa na windsurfingu! on mowil ze plywa CALY ROK NA BALTYKU!!! podobno ubiera cieple skarpety jakies kalesony na to dresy a na to wszystko zaklada takie duze worki na smieci ktore akurat mu zakrywaja cale nogi do pachwin! na gore tez wklasa jakies bluzy i sie w te worki ubiera! jakies tam rekawiczki i na to wszystko wciaga pianke!! no i oczywiscie beret na glowe!!! powodzenia temu co chce probowac :D pozdrawiam

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post02 lis 2003, 23:05

a czy widzi coś jeszcze :?: :lol:

generalnie popieram - sam chciałbym pływać cały rok :wink:

nadeszy cieplejsze dni - może coś jeszcze się uda 8)
przyjedz anulka nad Kamienicę
chetnie bym jeszcze popływał

pozdrawiam
majer

Awatar użytkownika
joosiboy
Kontaktowanie:

Post03 lis 2003, 11:21

Generalnie to popieram chec plywania caly rok :!: ...
...ale w granicach rozsadku. Po co wpadac w skrajnosci
:?:
Woda jest bardzo przyjemna, jak jest cieplo. Jak jest chlodno - to jest
do wytrzymania, ale jeszcze przyjemnie. Natomiast "WORKI FOLIOWE" to dla mnie stanowcza przesada :!: :!: :!:
Przeciez istnieja jeszcze takie rzeczy jak: -buggy, -mountainboard,
-snowboard albo chociazby -narty...
i jest sucho, a tez przyjemnie :D

Pozdrawiam...

Gość

Post10 lis 2003, 01:01

witam!

worki foliowe to może przesada :shock:
ale z drugiej strony między sezonem letnim a zimowym
jest długa przerwa (między pływaniem a surfowaniem)

więc pływajac jak najdłużej staramy sie maxymalnie zbliżyć do sezonu zimowego, by jak najszybciej przejść na śnieg :D
co niestety nie zawsze się udaje :cry:

zawsze jednak pozostaje dyskusja na forum, które dzięki ostatnim tematom "sponsoring" i "handlepass" tętni zyciem :!:
no i jeszcze jedna uwaga - "czat" zbiera coraz lepsze recenzje i mozna często z kims pogadać :lol:

to cieszy!!!!!!!

pozdrawiam

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post10 lis 2003, 20:05

Elo!
Do wody nie wlazłabym teraz za nic, ale w niedziele mialam niezłą frajde na plaży w Sopocie. Odpaliłam mój najnowszy nabytek i zaorałam pół plaży piętami i tyłkiem :jive:
Pełen wypas
Pozdrowienia z 3miasta
fly high

Ryba
Kontaktowanie:

Post10 lis 2003, 21:11

siemanko moze ludzie 3miasta i nie tylko spotkali by sie z komorowcami i nie tylko na jakiejs plazy w jakis wietrzny dzionek i pobawili sie w piasku :D jak duze dzieciaki- proponowal bym jakis weekend, bo wtedy wiecej osob by zawitalo. Ktos zna prognozy na przyszly weekend ???

Pozdrowionka

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post10 lis 2003, 23:50

Cześć Leeloo!

a w sumie co takiego kupileś - czyzby jakąś komórkę na zimę :?:

chętnie bym z Wami poorał plażę, bo mam komórkę, ale do 3miasta mi trochę daleko :cry:
w kazym razie na pewno nie bedę próżnował :twisted:

pozdrawiam
majer

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post11 lis 2003, 13:48

Niestety to nie komórka, ale skoop2 14.5. Nie moglam go odłozyć na zime bez przetestowania.
Jesli chodzi o jakies spotkanie, to jestem jak najbardziej za, choć z wolnym czasem to u mnie cieniuteńko
pozdro fly high

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post11 lis 2003, 18:44

He He!!
A ja sobie dzisiaj dwie godzinki polatalem na miedwiu.Co prawda bylo ledwo na 18 ale zaliczone.Dodam ze wcale nie bylo zimno .Jedynie w rece troche zmarzlem,najgorzej jak paznokcie odmarzaly :cry: .Pozdrowka

Wróć do „Forum Główne”