Airush trio 15 na początek

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
sigi

Post18 sty 2005, 10:42

Nabyłem właśnie 15m airush trio z 2004r i zamierzam stawiać z tym czymś pierwsze kroki.
Czy ktoś zna ten sprzęt i może coć bliższego o nim napisać? Czy jest jakaś szkółka na zatoce co da bonifikatę dla gościa z własną szmatą?
Deski jeszcze nie mam, więc kolejne pytanko - jaka na początek a może i trochę dłużej?

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post18 sty 2005, 10:46

[quote="sigi"]Nabyłem właśnie 15m z
Czy jest jakaś szkółka na zatoce co da bonifikatę dla gościa z własną szmatą?
[/quote]

Witaj,
milo ze masz już swój sprzęt, ale w nauce w szkółce za bardzo ci on nie pomoże, bo nauke zaczyna sie od mniejszych zdecydowanie latawców :-)
Na poczatek zaczniesz zabawe ze szkoleniowym, ok 2-3 m , potem dostaniesz w łapki coś między 7 a 9 , a dopiero po okolo 2,3 godzinach coś większego-jesli oczywuiscie warunki an to pozwola i na pewno nie bedzie to od razu 15 m ;-) Szkoda właśnej nowej zabawki na nauke, taka jest prawda ;-)

eska

ps. poczytaj fotum, znajdziesz oferty szkółek

Awatar użytkownika
IgorS
Deska: North/Nobile/Cab
Latawiec: Cabrinha, AirRush
Dostał piwko: 1 raz

Post18 sty 2005, 15:01

Służę pomocą jak się pojawisz na wybrzeżu, czy na półwyspie czy też w Rewie. Nawet pożyczę ci dechę na pierwsze próby w wodzie, ale to dopiero po body-dragach.
Cost-free, chyba że trzeba będzie zapłacić za wjazd na camping.

Awatar użytkownika
Sigi
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 sty 2005, 19:52

[quote="IgorS"]Służę pomocą ...
Dzięki Igor. Jak będę planował coś koło majowego weckendu to się przypomnę. Acha, zmieniłem nicka na zyga bo przypomnieli mi hasło.
A może teraz się znajdzie ktoś, kto by chciał popuszczać latawca na lotnisku na Bemowie Wawa?

Awatar użytkownika
Sigi
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 sty 2005, 19:53

[quote="IgorS"]Służę pomocą ...
Dzięki Igor. Jak będę planował coś koło majowego weckendu to się przypomnę. Acha, zmieniłem nicka na zyga bo przypomnieli mi hasło.
A może teraz się znajdzie ktoś, kto by chciał popuszczać latawca na lotnisku na Bemowie Wawa?

Wróć do „Forum Główne”