Peppermint - opracowanie przygotowanie realizacja
Artegence - wykonanie serwisu
jak kto się na branży nie zna to niech głupot nie pisze
PS a swoją drogą ciekawe kto pomysł komu podsunął - bo z ta kreatywnością agencji to rożnie bywa

MassTurbo pisze:Jaki "wywiad środowiskowy" skoro "akurat" z tego co wiem,
PS. Jeśli się mylę, to publicznie to odszczekam;)
jeśli nadal nie chcesz zmienić się w Pluto ani nawet Szarika
MassTurbo pisze:...
Ale nie wierzę, że zostałeś wybrany w normalnym trybie jeśli flagi Tequili (tajemnicą w branży nie jest, że Tequila i Peppermint to "jedna rodzina") stały u Ciebie na terenie szkoły, że Tequila pomagała wydać ci książkę, robiła logo itd.
...
jagodek pisze:jak kto się na branży nie zna to niech głupot nie pisze
Posłuchaj przyjacielu, głupoty sam możesz sobie wypisywać, ja co najwyżej mogę się mylić co do faktów, lub być po prostu w błędzie.
Nie napinaj się tak ronino, bo Ci żyłka pierdząca na czole pęknie
MassTurbo pisze:Ale nie wierzę, że zostałeś wybrany w normalnym trybie ...
MassTurbo pisze:
I nie ma znaczenia czy naprawdę uznano Cię za najlepsza szkołę...
MassTurbo pisze:
Czy zdanie "Nasza znajoma agencja zaproponowała nam...." nie było by ciut uczciwsze?;)
MassTurbo pisze:Pozdrawiam i życzę trochę więcej szczerości w komunikacji szkoły
pa
m
Kargul pisze:ps2 i tak warunków panujących od dwóch dni na 1/2 nie przebija nawet new cal:lol:![]()
aloha
stiv amoralny pisze:są tematy "ziomkowe" z których często smiechu mam dużo i się nie angażuję, obserwując tylko jak się ludziska wykrwawiają, przy czym nie określam się ani jako jego zwolennik ani przeciwnik, często podpuszcza a sporo ludzi daje się podładować. Ale tu muszę jedno spostrzeżenie dorzucić;
czy wake.pl to jest zakład budżetowy, czy firma komercyjna ? czy na jakiś tam wyjazd był organizowany puchar polskich szkólek![]()
i ziomek go "nieetycznie" wygrał?
Bo jesli nie to ma prawo się lansować najlepiej jak potrafi i poprostu to robi, a jesli nawet jest powiązany z jakims lechem czy rychem w sprawie tego wyjazdu to co z tego, każdy by tak zrobil jakby miał możliwosc![]()
a Kargul ma rację , na płw. takie waruny że oooołchcchchaaa , dziś równiutko 22-25 knt było, woda prawie stól na MM, słonce, no tylko gleby jak co zimne:wink:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości