Siemens Kite Cup 2005

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Piwo
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 17:06

Nigdy nie lubiłem komarówa Moskit to chyba duży komar ale po tym co czytam sobie na foum chyba zmienie zdanie:)
Nigdy jeszcze nie słyszałem o tańczącym komarze :)

pozdrawiam i do zobaczenia na festiwalu (na parkiecie)

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 18:10

:? :roll: :?:

Awatar użytkownika
Lady Pawliński

Post03 kwie 2005, 19:51

Ekipa ze słynnego SL oczywiście też będzie :D zOrben (nasza prywatna ochrona),Goch (moja Mała Mi) i osoba która rozkręci każdą impreze i musi tam być czyli Pawliński ( ja ;) ) dadzą popalic :twisted: Szykujcie się bo nadchodzimy :twisted: Pozdrowienia oczywiście dla organizatorów :D no i już sie nie moge doczekac!!!!

Agii

Post03 kwie 2005, 20:04

No to Panowie-towarzystwo rozrywkowych Pan (ewentualnie panow przepranych za panie) macie zapewnione ;) ;P

Awatar użytkownika
Lady Pawliński

Post03 kwie 2005, 20:13

oooo czyli "Agii" wpadnie,jak miło....

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 20:14

Agii pisze:No to Panowie-towarzystwo rozrywkowych Pan

yyyy nie zgadzam sie, zeby bylo jasne :-)

Niektore Panie wolą mieć dookoła siebie rozrywkowych Panów niż być rozrywkowymi Paniami dla Panów !! :-) :twisted: :roll:

ha ! eska !!

Agii

Post03 kwie 2005, 20:19

Agii nie wie czy wpadnie bo ma co innego w planach...ale jak to nie wypali...to pewnie bede liczyla na towarzystwo rozrywkowych panow;)(tak jak eska;))

Awatar użytkownika
Lady Pawliński

Post03 kwie 2005, 20:24

Liczyć każdy może ale nie każdy będzie miał...prawda Agii?

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 20:25

Przecież ja jestem rozrywkowy ? :lol:

Awatar użytkownika
MoskiT
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 21:44

Neykon pisze:
MoskiT pisze:łojej.. jak słodko... jak miło... łojej... a ...

... całuski cukiereczki i ciasteczka :* ...

:roll: :thumb:

łojej... proszę Pana.. czy Pan przypadkiem nie nabija się ze mnie?:P nie wolno się śmiać z KomaŁka :P8)

Awatar użytkownika
MoskiT
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 22:09

GoChA pisze:Widze że jest sporo chętnych osób do szaleństwa parkietowego wieć proponuje w zwiazku z tym może jakiś mały konkurs tańca... :idea: :?: :?: :?: ...

Ja jestem ZA łojej... ale słodko.. zróbmy podróbę WADE ROBSON PROJECT :D ale będzie słodko.. zawsze chciałam wystąpić w wade robson project... ale za młoda jestem :P heh... ale na solarze nikt na wiek nie patrzy :P hehe... wracajac do naszej solarowej wersji Wade Robson Project to ja mogę się zająć prowadzeniem :P będę jak Wade... tylko szkoda że nie tańczę tak jak on :( heh... łojej.. ale do wakacji jeszcze troche czasu... mogę się nauczyć :P :* całuski mysie pysie :P

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 22:13

[quote="MoskiT]

łojej... ale słodko.. będzie słodko.. :( heh... łojej.. ale do wakacji jeszcze troche czasu... mogę się nauczyć :P :* całuski mysie pysie :P[/quote]

Soraya wróć !!!!!!!

....to był krzyk rozpaczy :)

eska

Awatar użytkownika
MoskiT
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 22:22

gigabyte pisze:Nigdy nie lubiłem komarówa Moskit to chyba duży komar ale po tym co czytam sobie na foum chyba zmienie zdanie:)
Nigdy jeszcze nie słyszałem o tańczącym komarze :)

pozdrawiam i do zobaczenia na festiwalu (na parkiecie)

łojej... jak słodko.. jest już mój pierwszy "fan" jeszcze trochę a będę miała podobną stronkejak Wade Robson :P tzn... http://www.waderobsonfans.com łojej.. jak słodko... tylko że jest pewien problem.. ja nie umiem tańczyć... kiedys ktoś mi powiedział że tańczę jakbym łapała motyle stojąc na lodzie... :/ moze i cos w tym jest :P zaraz wstaję od kompa i idę dziergać sobie na drutach jakieś wdzianko na te nieziemskie imprezki :P łojej... a może sobie zrobię z czciny takie hawajskie spódniczki? albo jakies kwiatkowe kompozycje :P hmmm... coś się wymyśli... na 100% będzie to coś KOMAROWEGO od AdoZ :P zero shitu :P

Awatar użytkownika
MoskiT
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2005, 22:25

eska pisze:
łojej... ale słodko.. będzie słodko.. :( heh... łojej.. ale do wakacji jeszcze troche czasu... mogę się nauczyć :P :* całuski mysie pysie :P

Soraya wróć !!!!!!!

....to był krzyk rozpaczy :)

eska

No ładnie... teraz to ja już naprawde czuje sie jak gwiazda DISCO POLO... ludzie cytują moje słowa... mam swoich zwolennikow i przeciwnikow... łojej... co sie dzieje... :P pozdrawiam :* całuski cukiereczki i ciasteczka :*

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post03 kwie 2005, 22:31

przepraszam ze sie wtracam, ale chyba ten Post dotyczy kitefestiwalu a nie rewi samo uwielbienia :evil:

pozdr cukiereczki, dropsiki i inne cudowne wyroby farbryki slodyczy Solidarnosc i bez caluskow bo Maz sie przyczepi :lol:

Wróć do „Forum Główne”