Szczecin kradzież - OZONE MANTA 10m '08 i OZONE LIGHT 5m '08

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
maslobutter

Post03 lut 2010, 15:09

Witam Koledzy i Koleżanki!

dzisiaj w nocy 02-02-2010 w Szczecinie ktoś się nie bał i ZAJE... mi z auta dwa latawce: OZONE MANTA 10m '08 i OZONE LIGHT 5m '08 oba czerwone, prawie nówki - jak ktoś by słyszał, że coś podobnego jest tanio do kupienia dajcie znać na tel.504166673 albo na maila maciej.chlodny@o2.pl chętnie odkupię swój sprzęcik za rozsądne pieniądze!!!

Zdarzenie miało miejsce na w Szczecinie na Pogodnie ul. Sabały popytajcie jak macie tu kogoś znajomego - dla "uczciwego znalazcy" nagroda gwarantowana!!!

pozdr
Maciek (maslo)

do MANTY serial znalazłem M2-10-J-27A-031
Ostatnio zmieniony 03 lut 2010, 19:43 przez maslobutter, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Sz@jA
Deska: nobile skywaker
Latawiec: cabrinha
Kontaktowanie:

Post03 lut 2010, 17:09

Napisz w jaki sposób dokonano kradzieży,czy przypadkowo brali z auta wszystko czy miałeś sprzęt na widoku lub w bagażniku??

Rozumiem,to boli, ale opisz okoliczności.

Pozdrawiam S.

:cry:

Awatar użytkownika
Maartin
Deska: Masaterkiteboarding 135x45
Latawiec: North.
Kontaktowanie:

Post03 lut 2010, 17:30

Sorka za offtop ale jakbym znalazł się w takiej sytuacji i dowiedział bym się kto dopuścił się kradzieży to Wpie*** bym tej osobie tak żeby mnie popamiętała do końca życia

Życzę Ci żebyś jak najszybciej odnalazł swoją zgubę.
Pozdrawiam Martin

TIKKO_aloha
Deska: custom 140
Latawiec: Switchblade/nomad
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post03 lut 2010, 18:16

Maartin pisze:Sorka za offtop ale jakbym znalazł się w takiej sytuacji i dowiedział bym się kto dopuścił się kradzieży to Wpie*** bym tej osobie tak żeby mnie popamiętała do końca życia

Życzę Ci żebyś jak najszybciej odnalazł swoją zgubę.
Pozdrawiam Martin

też bym tak zrobił...

ale...
złodziej by Cie zaskarżył i miałbyś 10 razy gorzej przewalone niż on.

system...

maslobutter

Post03 lut 2010, 19:13

poprawka to był light 5 sport 9 się ostał w domu :)

sprzęt był w bagażniku berlingo, zasłonięty roletą, szyby mocno przyciemnione więc raczej nie możliwe żeby było coś widać z zewnątrz... oprócz latawek zginęły tez inne pierdoły: płyty, okulary słoneczne, gogle, zmęczona kurtka lankite'owa, której nie wyciągałem a zostały buty snb i deska z wiązaniami, dwa trapezy

moim zdaniem był to ewidentny włam (na karoserii zostały wgnioty od podważania czymś długim i twardym) pytanie tylko czy złodzieje wogóle wiedzą co ukradli??? opcja b - z policji, że zostałem namierzony, rabunek był celowany a reszta została zabrana dla niepoznaki

generalnie lipa i choć nadzieja jest, to czuję, że czas rozejrzeć się za jakąś 7m bo wiosna niedaleko :)

pozdr

Wróć do „Forum Główne”